končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZAVÁRANINY |
Natali F. (druna) ID 217609 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Plnene baklazaniky[ recept č. 50040 zo dňa 24.9.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY male baklazaniky,kapusta,kapia,mrkva,celerova vnat,cesnak,sol,vinny ocot,olej POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som sa naucila od mojej priatelky Katy a velmi som jej zanho vdacna! Dame si zovriet vodu do velkeho hrnca,narezeme baklazany do kriza,ale len narezeme neprerezeme,aby sa dali plnit!Do vody prilejeme malu flasku vinneho octu a nahadzeme baklazaniky na 5 minut. vyberieme dierovou naberackou,nechame vychladnut a potom jemne vyzmykame Pripravime si napln: nakrajame najemno kapustu,kapiu,celerovu vnat a cesnak,nastruhame nahrubo mrknu zasypeme solou a doslova pomagame rukami v lavoriku. Potom plnime baklazaniky a ukladame do hlbsieho plechu na pecenie a zalejeme vinnym octom na 24 hodin.Druhy den vyberieme a vyzmykame a prelozime do vacsich sklenenych ,ci plastikovych nadob s vrchnakom,kt.sa daju dobre uzavriet,zalejeme slnecnicovym olejom uzavrieme a dame do chladnicky takto nam dlho vydrzia a nepokazia sa! Samozrejme ak robime mensie mnozstvo zalejeme olivovym olejom a nechame mimo chladnicky,lebo v chladnicke sa olivovy olej zraza.Pred konzumovanim vyberieme a nechame odtiect. Velmi sa hodi namiesto salatu k jedlu, ja mam strasne rada kysle a tak si to davam s chlebikom a kuskom fety. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Patricia P. (trishka) ID 81386 (27.9.2012, 19:17) | |
...musi to byt supeeer len nemam tolko baklazanov, teda ziadne skusim na rok mnaaaam, uz sa tesiiim | |
ODPOVEDAŤ |
Natali F. (druna) ID 217609 (27.9.2012, 19:50) | |
kludne mozes urobit na skusku z napr 10 kuskov,alebo aj z 5.Aj ked zase si povies co tolko roboty koli 5 kuskom,ale poviem ti neni to vobec tolko roboty a stoji to za to!!!!!!!!! | |
ODPOVEDAŤ |