končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZAVÁRANINY |
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) PEČENA PAPRIKA[ recept č. 7201 zo dňa 7.9.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY KAPIA OLEJ CESNAK FLAŠE POSTUP PRÍPRAVY KAPIE UMYJEME,DAME NA TROŠKU NAMAZANY PLECH PLECH A PEČIEME DO HNEDA,NIE ČIERNA. VYBERIEME Z PEKAČA,DAME DO MISKY,ZAKRYJEME ALOBALOM,ABY SA UPARILI A PO CHVILKE OLUPEME DAVAME DO FLIAS OLUPANE A ZBAVENE STOPKY A SEMIENOK-pozor pali prstiky budu boliet- DAME PAR NA TO DAME NA REZY NAKRAJANY CESNAK A TAK DO VRCHA,NELEJEME UZ NIC LEBO PAPRIKY SU STAVNATE A MASTNE. POZATVARAME A STERLIZUJEME ,KED PREVRIE TAK ESTE 5MINUT.Ja om olupala čo šlo,šlo pomerne dost a ostatne som dala aj s kožou. Je to vynikajuca pochutka a ktomu tvaroch vymiešany s kyslou smotanou posoleny,už sa tešim..... Zapečieme do hneda slabo hneda a dame do flias tak asi 2-3cm od hrdla flase. Ja som jednu fajnove napchala a uz mi skysla a pustila stavu von:(((( a tolko roboty a bolave prsty:((( nic to bode ok |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (8.9.2008, 10:57) | |
Vyzerá to zaujímavo a isto je to aj chutné | |
ODPOVEDAŤ |
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 (8.9.2008, 19:45) | ||
ahoj,my to mame radi a je tu fajnove je to sice piplačka-dost robotk y,ale potom uz je treba len spapkat odporučam vdaka | ||
ODPOVEDAŤ |