končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZVERINA |
Alžběta K. (betulinka16) ID 210389 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Diviak na smotane[ recept č. 45159 zo dňa 2.1.2012 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY diviak - stehno , koreňová zelenina , korenie zverina , šľahačková smotana , citrón + soľ + vegeta . POSTUP PRÍPRAVY Postup rovnaký ako u klasickej sviečkovej , rada varím podľa vlastnej fantázie , nepotrebujem recepty .Jedlo bolo super . Knedla domáca . Nechýbalo červené vínko . Čo k tomu dodať ? |
simona oravcova (simonalh) ID 42882, mimibazar.sk/simonalh (4.1.2013, 20:45) | |
a das mi prosim ta recept na domacu knedlu? dakujem sima |
|
ODPOVEDAŤ |
Alžběta K. (betulinka16) ID 210389 (5.1.2013, 16:18) | |
Takže recept na domácu knedlu : cesto robím od oka - nesmie byť riedke ani husté : polohrubá múka ( asi 0,5 kg ) , štipka soli , mlieko ( 2 dl - asi ) , kvasnice ( tak 3 štvrtiny kocky ) , Nedávam celé vajíčko , ale iba žĺtok , rožok nakrájať na kocky - malé . Mlieko musí byť vlažné , rozmiešam v ňom kvasnice a žĺtok .... všetko zamiešam .... tak 0,5 h nechám kysnúť ..... varím nad parou zhruba 25 minút ....potom potriem olejom a .... je hotovo . Verím , že sa podarí . | |
ODPOVEDAŤ |