končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Maria M. (misqs17) ID 166394 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Baklazanovy Mix[ recept č. 34156 zo dňa 11.11.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 stredne velky baklazan * 3 stredne zemiacky * 1 vacsia paradajka * cca. 20 kuskov ciernych oliv * 50 g plesniveho syra, 50 g tvrdeho syra (kto nema rad plesnivy,dajte iba tvrdy) * sol, peps, rasca, talianske salatove korenie ( ja mam original mlyncek, ale zlozenie je morska sol, oregano, bazilka,cesnak, tymian, rozmarin, majoran) POSTUP PRÍPRAVY vid foto OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI zapekaciu misu potrieme olejom, a na spodnu vrstvu poukladame na kocky nakrajane zemiaky, posypeme mletou rascou baklazan si nakrajame na kocky, zhruba tak ako zemiaky, vlozime do misy, zmiesame zo zemiakmi a posolime olivy prekrojime na polovicku, zamiesame do misy a posypeme plesnivym syrom ( ak nemate radi, pouzite polovicu tvrdeho syra) paradajky nakrajame na kolieska, poukladame na vrch zmesi, posypeme talianskym korenim na zaver vsetko zasypeme nastruhanym tvrdym syrom, dame zakryte piect do rury na 180C cca. 30-40 minut, pred koncom asi 10 minut odokryjeme, ja som to aj podliala pol deci vody, ale kludne nemusite, posoleny baklazan pusti svoju stavu OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Denisa M. (geena) ID 144758 (11.11.2010, 23:07) | |
uvazujem, ze vyskusam ako baklazanovu premieru | |
ODPOVEDAŤ |
Maria M. (misqs17) ID 166394 (11.11.2010, 23:27) | |
moze byt..ja ho mam rada aj v troj obale...ale ten sme mali v pondelok...tak som ho chcela niako minut...myslim ze sa celkom podaril... | |
ODPOVEDAŤ |