. .. .. .. .. .. .
. .

BAKLAŽÁNOVÁ DOBROTA. - RECEPT 2711

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ID 10009 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


BAKLAŽÁNOVÁ DOBROTA.


[ recept č. 2711 zo dňa  ]


BAKLAŽÁNOVÁ DOBROTA.


POTREBNÉ PRÍSADY

2 ks baklažánu, morčacie alebo kuracie prsíčka /také 3 plátky stačia/, paradajkový pretlak alebo lúpané padadajky vo vlastnej šťave, cibulka, cesnak, syr Mozarella, soľ, trocha cukru, čierne korenie mleté, provensálske korenie, bazalka najlepšie čerstvá alebo mrazená, olivový olej.

POSTUP PRÍPRAVY

Pozri obrázky....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Baklažány priečne prekrojíme a v osolenej vode ich trocha povaríme, tak 4-5 min..
Medzitým si prsíčka pokrájame na malilinké kúsky.
Cibulku pokrájame na jemné kocky a pomaly restujeme, pridáme nastrúhaný cesnak, alebo pretlačený. Cesnak podľa chuti ja som dala 3 veľké strúčiky.
Pridáme mäsko a na prudko restujeme až kým nezbelie.
Uvarené baklažány poriadne vyžmýkajte aby v nich neostalo veľa vody.
Keď prsíčka zbeleli pridajte koreniny a bazalku.
Zalejte pretlakom a chvíľku varte spolu.
Nezabudnite na trocha cukru, paradajkám to treba.
Zapekaciu misu pokvapkajte olivovým olejom a uložte na ňu baklažány.
Naplňte ich prsíčkovou zmesou .
Mozarellu nakrájajte na plátky a poukladajte na naplnené baklažány a šup s tým do rúry nech to pekne chytí farbu. Chutí nám to najviac z čerstvým chlebíkom alebo z pečenými zemiakmi. Dobrú chuť.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< TORTA pre NATALI | BAKLAŽÁNOVÁ DOBROTA. | Pečeňová pomazánka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu