. .. .. .. .. .. .
. .

Hrnčeková bublanina - RECEPT 2278

Mirka M. (Myrca) ID 22115
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.9.2007
Naposledy: 11.11.2022 11:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 22
RECEPTY 312
NÁVODY 1

MÚČNIKY, POHÁRE

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)


Hrnčeková bublanina


[ recept č. 2278 zo dňa  ]


Hrnčeková bublanina


POTREBNÉ PRÍSADY

1 hrnček hladkej múky, 1 hrnček polohrubej múky, 1 hrnček kryštálového cukru, 2 vajíčka, 1 hrnček mlieka, ½ hrnčeka oleja, prášok do pečiva, ovocie

POSTUP PRÍPRAVY

Žĺtka s cukrom vymiešame, pridáme ostatné prísady a sneh z bielkov. Vylejeme na vymastený a vysypaný plech. Poukladáme ovocie, konkrétne v tomto prípade to sú jahody. Upečieme. Preliala som to horúcim jahodovým džemikom, ktorý som vtedy varila :) xixi

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


takto vyzerá upečená



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Rybacia polievka | Hrnčeková bublanina | Vrabec, červená kapusta, knedlík >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Klaudia Šišková (klodynka) ID 176207 (13.11.2011, 16:15)
prave som bublaninku robila,ale trochu inak ,namiesto mlieka som dala stavu zo zavaraniny ,-) :-$ a chuti vyyyborne (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Kamila K. (Kamka79) ID 47318, mimibazar.sk/kamka79 (6.6.2009, 18:50)
Dnes som piekla a podarila sa takto http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=523569 :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Peťka B. (Korinna) ID 45364, mimibazar.sk/korinna (4.7.2008, 20:52)
Práve som dala do rúry piecť - som zvedavá ako bude chutiť. (plaz)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (17.6.2008, 20:02)
Mirka, aj ja som ju piekla vcera a robila som mrvenicku z mletych vlasskych orechov, trochy masla, krystaloveho cukru a skorice....
Dnes uz ostali asi 4 kusky, stihla som asi 6 kuskov zamrazit pre manzela, ked budem buduci tyzden v porodnici.....po rozmrazeni je totiz este lepsia (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana D. (avanka) ID 14337 (15.6.2008, 13:53)
Aj ja takuto robievam, akurat nemiesam zvlast zltka a bielka, miesam to vsetko spolu a namiesto 1/2 hrnceka oleja davam len 3 lyzice a staci to.....nie je potom taka mastna..
Vcera som ju piekla s ceresnami, uz vecer z nej nic neboolo (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (17.6.2008, 19:28)
pôvodný recept je len zmiešať ale táto fotka čo mám tu tak som miešala zvlášť žĺtka a bielka a bola úplne iná - a vďaka za fintu s olejom, budem dávať už len 3 PL (Y) (Y) (Y) (flower)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Kinga G. (KingaG) ID 19784 (15.6.2008, 12:59)
Túto bublaninu som robila, ale s čerešňami, bol to super. |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (17.6.2008, 19:25)
ja som ju tiež v nedeľu robila, som troška experimentovala a urobila som polovicu tmavú a na plech som ju dávala ako mramorovú tortu, a na čerešničky som dala aj mrveničku, ako som sa s ňou piplala tak rýchlo bolo po nej :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu