. .. .. .. .. .. .
. .

Hrncekova bublanina - RECEPT 13853

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 82685 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Hrncekova bublanina


[ recept č. 13853 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

500g sezonneho ovocia 2hrnceky polohrubej muky 1/2balicka kypriaceho prasku 1hrncek krystaloveho cukru 1/2hrnceka mlieka 1/2hrnceka oleja 3vajcia sol tuk na vymastenie plechu muka na vysipanie plechu

POSTUP PRÍPRAVY

Muku preosejeme s kypriacim praskom,pridame cukor, mlieko,olej,vajcia,stipku soli a dokladne vymiesame.Cesto vylejeme na vymasteny a mukou vysypany plech.Ovocie umyjeme,nechame odkvapkat,zbavime stopiek,pripadne kostok,poukladame na cesto a kolac dame na polhodinu piect do vyhriatej rury.Dobra rada:Muku do kolacov vzdy radsej preosejte.Zbavite ju prisadnych necistot,bude kyprejsia a lepsie sa potom viaze s ostatnymi prisadami.
<< Barbie | Hrncekova bublanina | Zapekané žemle >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Iveta S. (Stusticka) ID 24264, mimibazar.sk/stusticka (15.8.2010, 17:43)
velmi dobra bublanina (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu