. .. .. .. .. .. .
. .

Vrabec, červená kapusta, knedlík - RECEPT 2466

Mirka M. (Myrca) ID 22115
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.9.2007
Naposledy: 11.11.2022 11:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 2
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 22
RECEPTY 312
NÁVODY 1

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov)


Vrabec, červená kapusta, knedlík


[ recept č. 2466 zo dňa  ]


Vrabec, červená kapusta, knedlík


POTREBNÉ PRÍSADY

Vrabce: bravčové mäso, rasca, soľ, cesnak, cibuľa, mletá paprika, hladká múka al. solamylČervená kapusta: červenú kapustu, cibuľu, jablko, soľ, rasca, ocotKnedlik: kupený :)

POSTUP PRÍPRAVY

Vrabce:
Bravčové mäso narežeme na väčšie kusy. V mise si pripravíme pretlačený cesnak, soľ, rascu (drvenú) a v tejto zmesi obalíme mäso. Prudko ho opečieme na oleji z každej strany. Zvlášť si urobíme cibuľový základ, to znamená na oleji si orestujeme cibuľu, zaprášime paprikou a zalejeme vodou, osolíme. Dáme kusy mäsa a dusíme do mäkka. V kuchte stači 20 minút. Mäsa vyberieme a šťavu zahustíme hladkou múkou al. solamylom.

Červená kapusta:
Červenú kapustu si nastrúhame. Na oleji orestujeme cibuľu, pridáme kapustu a na kúsky nakrájané jablko. Osolíme, pridáme rascu a troška podlejeme vodou. Dusíme do mäkka. Na konci pridáme troška octu.

Brú chuť.
<< Hrnčeková bublanina | Vrabec, červená kapusta, knedlík | Zapekané sladké cestoviny s tvarohom >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Miroslava U. (Mimja) ID 183856 (28.5.2011, 22:57)
(6)
ODPOVEDAŤnahlásiť
MAJA B. (barny) ID 2295 (6.7.2010, 16:14)
(Y) (Y) (Y)super receptik dnes som robila (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) (pl)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Petra A. (peetka) ID 28978, mimibazar.sk/peetka (22.6.2009, 10:33)
Včera som robila tento úúúžasný |:o) |:o) |:o) |:o) receptík na obed,bolo to vynikajúce (clamp) (clamp) (clamp)!!! Určite budem robievať častejšie!! Dakujem za perfektný recept (L) (L) (L)!
ODPOVEDAŤnahlásiť
Daniela U. (DanielaU) ID 44055 (27.8.2008, 20:34)
Chcela som sa opýtať, že čo si dávala do toho vrabca *-) *-) *-) *-) *-), lebo v recepte píšeš len ako rezne, nie zabaleného vrabca :-p :-p
A vyzerá to fantastikuš

:-p :-p (Y) (Y), určite vyskúšam
ODPOVEDAŤnahlásiť
Mirka M. (Myrca) ID 22115 (28.8.2008, 21:10)
Ahoj, ja som ho neplnila, to nie je španielsky vtáčik ale vrabec :-) to je väčší kus mäsa a španielske vtáčiky sa plnia.. no dúfam, že som odpovedala na to na čo si sa pýtala ;-) ;-) (hello) a ďakujem (flower)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Dominika A. (KAJKA-PAJKO) ID 11, mimibazar.sk/dominikag (10.10.2007, 14:11)
:-o :-o :-o :-o , mňááááám ! Určite skúsim ! (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Daniela G. (Daniellag) ID 2439, mimibazar.sk/daniellag (10.10.2007, 12:44)
mnam, mnam ...tak toto Mirka urcite vyskusam navarit podla tohto receptu ^o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Lucia Urminská (maadness) ID 15616, mimibazar.sk/maadness (7.10.2007, 14:23)
Ale čím skôr, lebo sa mi začali slinky zbiehať :-) :-) a chcela by som to vyskúšať
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu