
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Mária G. (marču) ID 124246 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Broskyňová bublanina[ recept č. 24066 zo dňa 28.2.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY **5 vajec, koľko vážia vajcia, toľko práškového cukru a polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 dcl oleja, 1 dcl vody **broskyňový kompót, 1 vanilkový puding (alebo Zlatý klas) POSTUP PRÍPRAVY Všetky uvedené suroviny spolu zmiešame a cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Na cesto poukladáme broskyne a dáme piecť. Šťavu z kompótu dolejeme vodou do 500 ml a rozmiešame v nej vanilkový puding alebo Zlatý klas, necháme zovrieť. Polevu vylejeme na upečený koláč. |
![]() | Janka B. (MonSherry) ID 176411 (24.11.2010, 20:54) |
prvýkrát som robila bublaninu aj som sa toho bála ako to dopadne ale musím povedat,že tento recept je úžasný...taká jemnučká bublanina sa mi vydarila a ten puding na tom bol,že mnaaaaaaaaaaaaaam... ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Mária G. (marču) ID 124246 (1.12.2010, 14:11) |
Super, som rada, že sa bublanina vydarila a ešte radšej, že vám aj chutila ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana V. (Zrnko 2) ID 67309 (2.3.2010, 11:32) |
Majka, receptík je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Mária G. (marču) ID 124246 (2.3.2010, 16:10) |
Janka, tak to sa veľmi teším, že sa tento recept u vás doma tak ujal ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | alena h. (ajka.ch) ID 110271 (1.3.2010, 16:17) |
Majka, ja viem že váženie vajíčok nezaberie veľa času, ale ja váhu používam veľmi zriedka, lebo sa mi ju nechce vyťahovať zo spodnej skrinky ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 19:09) |
Hej, hej, treba si veci uľahčiť, ak sa dá ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Želka G. (dzaja26) ID 80145 (1.3.2010, 15:28) |
Tiež robím tento koláčik, len nevážim to podľa vajec, je výborný ![]() ![]() a dá sa robiť na viac spôsobov - vždy je šťavnatý, ak sa dá dosť ovocia, aj bez želatíny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 19:03) |
Presne tak, príprava tohto koláčika zaberie chvíľku a výhodou je, že môžete použiť ovocie, ktoré máte práve po ruke ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (1.3.2010, 7:47) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 11:30) |
![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | alena h. (ajka.ch) ID 110271 (28.2.2010, 20:26) |
Aj ja takýto koláč robievam roky a je fakt výýýborný! ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 11:35) |
Alenka, súhlasím s vami, želatína robí tento koláčik naozaj šťavnatý. A to váženie vajíčok zaberie tak max. 30s, takže nie je to až také hrozné ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Veronika G. (veronika45) ID 20591 (28.2.2010, 14:31) |
mnaaaam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Mária G. (marču) ID 124246 (1.3.2010, 11:35) |
![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |