končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 103 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >> |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Obrovský chliebPRO INSPIRACI POSTUP PRÍPRAVY Tak takto nám narástol obyčajný zemiakový chlieb, paradoxne z hladkej múky špeciál:-)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Slávka G. (Slávina06) ID 88062 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 27.4.2009, 14:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Výražkový chliebPOTREBNÉ PRÍSADY 7 PL oleja 300 ml mlieka 11/2 PL citrónovej šťavy 11/2 PL kyslej smotany 300 g výražkovej žitnej múky 300 g hladkej pšeničnej múky 2 kL soli 1 KL cukru 1 1/2PL kmínu 1 v šupke uvarený zemiak, nastrúhať ,ja davam surovy 1/2 kocky čerstvého droždia POSTUP PRÍPRAVY Do pekárne dávam najprv tekuté zložky, cukor, múku a ostatné. Je dobré najprv naliať olej priamo na miešace háky po upečení potriem studenou vodou..Program klasik,stredny,II, 750g chlieb 200 ml mlieka 5 PL oleja 1 PL citrónovej šťavy 1 PL kyslej smotany Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) alena k. (pajo) ID 9224 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 22.4.2009, 10:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Taliansky voňavý bylinkový chliebPOTREBNÉ PRÍSADY -3 PL olivového oleja - 1 alebo 2 roztlačené strúčiky cesnaku - 1 a 1/2 KL sušenej bazalky - 3/4 KL sušeného oregana - 1/4 KL sušeného rozmarínu - 1/2 KL sušeného tymiánu - 1,5 dl vody - 6 PL mlieka - 1 a 1/2 KL cukru - 1 a 1/2 KL soli - 480 g chlebovej múky - 2 a 1/4 KL sušeného droždia - POSTUP PRÍPRAVY V malej panvici zohrejeme olej. Pridáme cesnak a bylinky. Opekáme 2 minúty, ale dávame pozor, aby sa cesnak nepripálil, lebo bude mať trpkú chuť. Bylinkový olej a ďalšie prísady vložíme do DP v poradí uvedenom hore. Nastavíme program na biely chleba, stredne opečená kôrka, 750 g. Ak chcete pridajte semiačka podľa želania, poprípade skombinujte chlebovú múku s celozrnnou. V každom prípade, vďaka bylinkám tento chlieb nádherne voní! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Jana A. (janeinka1) ID 54349 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 14.1.2011, 15:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Pšenično -ražný,vyrážkový chlieb SUPROVÝPOTREBNÉ PRÍSADY 200ml mlieka , 150ml vody , 3čl soli morskej ( normálnej soli 2čl ) , 1 1/2 čl mletej rasce , 1PL octu , 1PL medu , 2PL oleja , 300g hladkej múky LIDL,mám s ňou najlepšie skúsenosti , 250g ražnej vyrážkovej múky zn.AboMill ja kupujem v Kauflande , 1/4 kocky čerstvého droždia POSTUP PRÍPRAVY Ingrediencie pridávať postupne ako je v recepte.Múky som rozpísala preto lebo s týmito mi chleba najlepšie vychádza a samozrejme bez čerstvých kvasníc ho ani nerobím. Cesto vyzerá redšie ale tak to má byť nepridávajte múku lebo potom chlebík bude oveľa hutnejší. Nastavenie: program základný môj trvá 3:20min , kôrka stredná , veľkosť na 1000g - ale ja ho mám vždy plnú pekáreň,a to mám možnosť voľby až na 1300g Tento chlebík sa mi najviac podobá na ten z obchodu. Je krásne nadýchaný a mäkučký.Čerstvý vydrží aj viac dní čoho sa ale málokedy dožije ha,ha,ha Budem veľmi rada ak si receptík obľúbite určite neoľutujete :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Katarína P. (mamušík) ID 37209 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 19.4.2009, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
CELOZRNNY CHLIEB /SUPER/POTREBNÉ PRÍSADY 0,35 l vody 0,05 l octu 35 dkg celozrnnej special-strednej muky 35 dkg hladkej muky 1 stredne velky,surovy,nastruhany zemiak 2 KL morskej soli 2 PL oleja-ja davam olivovy 1 kocku kvasnic 1 PL lanoveho semena 4 PL slnecnicoveho 2 PL tekvicoveho POSTUP PRÍPRAVY Tak ako su napisane ingrediencie ,tak davam do pekare.Program klasik,tmavy,II, Dobru chut! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) alena k. (pajo) ID 9224 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (26) posledné: 30.3.2017, 13:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Talianský chliebPOTREBNÉ PRÍSADY 350 ml vody, 500 g hladkej muky T605, 2 lyžičky soli, 1 lyžička cukru, 1 lyžička droždia, 2 lyžičky sušeného cesnaku (dávam 1-2 strúčiky čerstvého pretlačeného cesnaku), 1 lyžička provensálskeho korenia, po pípnutí signálu pridáme na kolieska nakrájané olivy (180 g balenie dávam celé) a na kocôčky nakrájaný tvrdý syr (cca 150 g, robili sme už aj s taveným syrom) POSTUP PRÍPRAVY do pekárne dávame v poradí, ako je uvedené, pečiem na programe 1 (základny - 3,5 hodiny), 900 gramový chlebík, kôrka tmavá... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Katarina D. (kacenka78) ID 10237 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 22.3.2009, 17:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Čokoládovy chliebPOTREBNÉ PRÍSADY Tento sladký chlebík som našla na www.dama.cz a hneď ma zaujal,keďže čokoladku aj škoricu mame radi.Bol výborny samotný,alebo s maslom a medom. Suroviny: 200 ml mlieka, 30g masla, 1 vajce, 2 PL tekutého medu, 1 PL cukru, 1 ČL soli, 1 ČL škorice, 200g polohrubé muky, 200g hladkej muky, 1,5 ČL sušeného alebo menšia 1/2 čerstvého droždia po zvukovom signáli pridáme: 100g nastrúhanej horkej čokolády 100g nasekaných vlašských orechov POSTUP PRÍPRAVY Po skončení programu vyskúšame špajľou či je cesto riadne prepečené ,ak nie zapneme ešte program pečenie. Po upečení formu vytiahneme z pekárne a necháme vychladnúť, až potom vyklopíme. Nastavenie pekárne: Program Základny alebo Sladký chlieb, veľkosť stredná, stupeň prepečenia svetlý. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Alžbeta K. (betyna8) ID 43155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 16.2.2009, 8:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Špaldový chliebPOTREBNÉ PRÍSADY 200 ml vody, 150 ml mlieka, 350 g hladkej múky T650, 150 g špaldovej múky, 2 ČL soli, 1 ČL cukru 2 PL oleja, 1 PL jablčného octu, 1/4 kocky čerstvého droždia, mletá rasca, slnečnicové semienka, 2 PL ovsenných vločiek POSTUP PRÍPRAVY Do pekárničky dáme vodu a mlieko, zasypeme múkou. Do jedného rohu dáme ocot, do druhého olej, do tretieho rascu a do posledného soľ. V strede urobíme do múky jamku, rozdrobíme do nej droždie, zasypeme múkou a navrch dáme cukor. Chlebík som piekla na základnom programe, veľkosť stredná, kôrka tmavá. Po pípnutí pridáme ovsenné vločky a semienka. Ja som tentokrát vyberala aj háky po poslednom miesení a cesto som posypala slnečnicovými semienkami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Denisa B. (DenaB) ID 3225 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 5.5.2009, 20:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Cesnakový chliebPOTREBNÉ PRÍSADY 310 ml mlieka, 1 pl octu, 3 kl soli, 1 pl cukru, 1 kl rasce, 2 strúčiky cesnaku (popučeného), 1 menší nastruhaný uvarený zemiak, 380 g hl. múky, 120 g ražnej múky(grahamovej), 2 kl suš. droždia POSTUP PRÍPRAVY Všetko to pekne po poriadku dáme do pekárne a spustíme program. Ja dávam základný program. Nám tento chlebík veľmi chutí...Vyskúšajte a uvidíte či bude aj vám... Prajem vám veľa šťastia a dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) EVA H. (gendulka) ID 79293 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 11.12.2012, 19:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Moje prve rozky.....chliebPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Rozky: 700 g hladkej muky, 230 ml vlazneho mlieka, 1PL oleja, 2CL soli, 1CL cukru,1 bal.suseneho drozdia, voda na potretie, sunkovy salam, struhany syr.V polovici rozkov je platok salamy a kusok struhaneho ementalu.Rozky su pecene na 220 stupnov 20 minut.Pred a po vybrani z rury potriet vodou. Chlieb: je z hotovej zmesi "Sonnenblumen Brotmischung" s pridanim 340 ml vlazneho mlieka a1 bal.suseneho drozdia.Je upeceny v elektrickej rure na 230 stupnov 5 minut a 180 stupnov 35 minut. Pred vlozenim a po vybrati z rury potriet vodou.A taktiez pred vlozenim popichat vidlickou. Cesto je vymiesene a vykysnute v DP FIF -takmer taka ista ako ETA Siesta- na programe Rychly- trva to 28 minut. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 20.8.2010, 0:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 103 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >> |