. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > DOMÁCE PEKÁRNE

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 103 (zobrazuje sa 81-90)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >>

DOMÁCE PEKÁRNE

Obrovský chlieb


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

Tak takto nám narástol obyčajný zemiakový chlieb, paradoxne z hladkej múky špeciál:-))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Slávka G. (Slávina06) ID 88062 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 27.4.2009, 14:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Výražkový chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

7 PL oleja 300 ml mlieka 11/2 PL citrónovej šťavy 11/2 PL kyslej smotany 300 g výražkovej žitnej múky 300 g hladkej pšeničnej múky 2 kL soli 1 KL cukru 1 1/2PL kmínu 1 v šupke uvarený zemiak, nastrúhať ,ja davam surovy 1/2 kocky čerstvého droždia

POSTUP PRÍPRAVY

Do pekárne dávam najprv tekuté zložky, cukor, múku a ostatné. Je dobré najprv naliať olej priamo na miešace háky po upečení potriem studenou vodou..Program klasik,stredny,II,

750g chlieb

200 ml mlieka
5 PL oleja
1 PL citrónovej šťavy
1 PL kyslej smotany

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

alena k. (pajo) ID 9224 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 22.4.2009, 10:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Taliansky voňavý bylinkový chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

-3 PL olivového oleja - 1 alebo 2 roztlačené strúčiky cesnaku - 1 a 1/2 KL sušenej bazalky - 3/4 KL sušeného oregana - 1/4 KL sušeného rozmarínu - 1/2 KL sušeného tymiánu - 1,5 dl vody - 6 PL mlieka - 1 a 1/2 KL cukru - 1 a 1/2 KL soli - 480 g chlebovej múky - 2 a 1/4 KL sušeného droždia -

POSTUP PRÍPRAVY

V malej panvici zohrejeme olej. Pridáme cesnak a bylinky. Opekáme 2 minúty, ale dávame pozor, aby sa cesnak nepripálil, lebo bude mať trpkú chuť.
Bylinkový olej a ďalšie prísady vložíme do DP v poradí uvedenom hore. Nastavíme program na biely chleba, stredne opečená kôrka, 750 g.
Ak chcete pridajte semiačka podľa želania, poprípade skombinujte chlebovú múku s celozrnnou. V každom prípade, vďaka bylinkám tento chlieb nádherne voní!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Jana A. (janeinka1) ID 54349 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 14.1.2011, 15:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Pšenično -ražný,vyrážkový chlieb SUPROVÝ



POTREBNÉ PRÍSADY

200ml mlieka , 150ml vody , 3čl soli morskej ( normálnej soli 2čl ) , 1 1/2 čl mletej rasce , 1PL octu , 1PL medu , 2PL oleja , 300g hladkej múky LIDL,mám s ňou najlepšie skúsenosti , 250g ražnej vyrážkovej múky zn.AboMill ja kupujem v Kauflande , 1/4 kocky čerstvého droždia

POSTUP PRÍPRAVY

Ingrediencie pridávať postupne ako je v recepte.Múky som rozpísala preto lebo s týmito mi chleba najlepšie vychádza a samozrejme bez čerstvých kvasníc ho ani nerobím. Cesto vyzerá redšie ale tak to má byť nepridávajte múku lebo potom chlebík bude oveľa hutnejší.

Nastavenie:
program základný môj trvá 3:20min , kôrka stredná , veľkosť na 1000g - ale ja ho mám vždy plnú pekáreň,a to mám možnosť voľby až na 1300g

Tento chlebík sa mi najviac podobá na ten z obchodu. Je krásne nadýchaný a mäkučký.Čerstvý vydrží aj viac dní čoho sa ale málokedy dožije ha,ha,ha

Budem veľmi rada ak si receptík obľúbite určite neoľutujete :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Katarína P. (mamušík) ID 37209 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 19.4.2009, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

CELOZRNNY CHLIEB /SUPER/



POTREBNÉ PRÍSADY

0,35 l vody 0,05 l octu 35 dkg celozrnnej special-strednej muky 35 dkg hladkej muky 1 stredne velky,surovy,nastruhany zemiak 2 KL morskej soli 2 PL oleja-ja davam olivovy 1 kocku kvasnic 1 PL lanoveho semena 4 PL slnecnicoveho 2 PL tekvicoveho

POSTUP PRÍPRAVY

Tak ako su napisane ingrediencie ,tak davam do pekare.Program klasik,tmavy,II,
Dobru chut!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov)

alena k. (pajo) ID 9224 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (26) posledné: 30.3.2017, 13:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Talianský chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

350 ml vody, 500 g hladkej muky T605, 2 lyžičky soli, 1 lyžička cukru, 1 lyžička droždia, 2 lyžičky sušeného cesnaku (dávam 1-2 strúčiky čerstvého pretlačeného cesnaku), 1 lyžička provensálskeho korenia, po pípnutí signálu pridáme na kolieska nakrájané olivy (180 g balenie dávam celé) a na kocôčky nakrájaný tvrdý syr (cca 150 g, robili sme už aj s taveným syrom)

POSTUP PRÍPRAVY

do pekárne dávame v poradí, ako je uvedené, pečiem na programe 1 (základny - 3,5 hodiny), 900 gramový chlebík, kôrka tmavá...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)

Katarina D. (kacenka78) ID 10237 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (13) posledné: 22.3.2009, 17:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Čokoládovy chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

Tento sladký chlebík som našla na www.dama.cz a hneď ma zaujal,keďže čokoladku aj škoricu mame radi.Bol výborny samotný,alebo s maslom a medom. Suroviny: 200 ml mlieka, 30g masla, 1 vajce, 2 PL tekutého medu, 1 PL cukru, 1 ČL soli, 1 ČL škorice, 200g polohrubé muky, 200g hladkej muky, 1,5 ČL sušeného alebo menšia 1/2 čerstvého droždia po zvukovom signáli pridáme: 100g nastrúhanej horkej čokolády 100g nasekaných vlašských orechov

POSTUP PRÍPRAVY

Po skončení programu vyskúšame špajľou či je cesto riadne prepečené ,ak nie zapneme ešte program pečenie.
Po upečení formu vytiahneme z pekárne a necháme vychladnúť, až potom vyklopíme.
Nastavenie pekárne: Program Základny alebo Sladký chlieb, veľkosť stredná, stupeň prepečenia svetlý.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Alžbeta K. (betyna8) ID 43155 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 16.2.2009, 8:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Špaldový chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

200 ml vody, 150 ml mlieka, 350 g hladkej múky T650, 150 g špaldovej múky, 2 ČL soli, 1 ČL cukru 2 PL oleja, 1 PL jablčného octu, 1/4 kocky čerstvého droždia, mletá rasca, slnečnicové semienka, 2 PL ovsenných vločiek

POSTUP PRÍPRAVY

Do pekárničky dáme vodu a mlieko, zasypeme múkou. Do jedného rohu dáme ocot, do druhého olej, do tretieho rascu a do posledného soľ. V strede urobíme do múky jamku, rozdrobíme do nej droždie, zasypeme múkou a navrch dáme cukor. Chlebík som piekla na základnom programe, veľkosť stredná, kôrka tmavá. Po pípnutí pridáme ovsenné vločky a semienka. Ja som tentokrát vyberala aj háky po poslednom miesení a cesto som posypala slnečnicovými semienkami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Denisa B. (DenaB) ID 3225 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 5.5.2009, 20:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Cesnakový chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

310 ml mlieka, 1 pl octu, 3 kl soli, 1 pl cukru, 1 kl rasce, 2 strúčiky cesnaku (popučeného), 1 menší nastruhaný uvarený zemiak, 380 g hl. múky, 120 g ražnej múky(grahamovej), 2 kl suš. droždia

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko to pekne po poriadku dáme do pekárne a spustíme program. Ja dávam základný program. Nám tento chlebík veľmi chutí...Vyskúšajte a uvidíte či bude aj vám... Prajem vám veľa šťastia a dobrú chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

EVA H. (gendulka) ID 79293 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 11.12.2012, 19:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Moje prve rozky.....chlieb


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Rozky: 700 g hladkej muky, 230 ml vlazneho mlieka, 1PL oleja, 2CL soli, 1CL cukru,1 bal.suseneho drozdia, voda na potretie, sunkovy salam, struhany syr.V polovici rozkov je platok salamy a kusok struhaneho ementalu.Rozky su pecene na 220 stupnov 20 minut.Pred a po vybrani z rury potriet vodou. Chlieb: je z hotovej zmesi "Sonnenblumen Brotmischung" s pridanim 340 ml vlazneho mlieka a1 bal.suseneho drozdia.Je upeceny v elektrickej rure na 230 stupnov 5 minut a 180 stupnov 35 minut. Pred vlozenim a po vybrati z rury potriet vodou.A taktiez pred vlozenim popichat vidlickou. Cesto je vymiesene a vykysnute v DP FIF -takmer taka ista ako ETA Siesta- na programe Rychly- trva to 28 minut.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Marta K. (supermarta) ID 62155 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 20.8.2010, 0:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 103 (zobrazuje sa 81-90)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu