končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 194 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,20 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie GorengPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g hovädzieho mäsa,200 ml kokosového mlieka, 300 ml vody, Sambal Goreng Mix 100g, Príloha: Jazmínová ryža posypaná chrumkavou cibuľkou POSTUP PRÍPRAVY Mäso si nakrájame na kocky. Na panvici v 2 lyžickách oleja si ho opražíme. Pridáme zmes a jemne pražíme a miešame. Pridáme 300ml vody a 200ml kokosového mlieka. Za stáleho miešania na miernom ohni privediete do varu a dusíte do mäkka. Solíme podľa chuti. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Denis Č. (adec01) ID 164460 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2012, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
HOVADZIE MASO V PARADAJKOVEJ OMACKEPOTREBNÉ PRÍSADY 1 KG.HOVADZIE ZADNE , 250 ML PARADAJKOVY PRETLAK , STRUHANKA , 4 VAJICKA ,OLEJ, SOL ,MLETE CIERNE KORENIE ,VEGETA,CERVENA PAPRIKA POSTUP PRÍPRAVY DEN VOPRED SI MESKO NAKRAJAME NA REZNE .PRIPRAVIME SI ZMES KORENIA 1 CL SOL, 1 CL VEGETA 2 CL CERVENA PAPRIKA , 1/2 CL MLETE CIERNE KORENIE SPOLU ZMIESAT A TYM NAKORENIT REZNE Z OBOCH STRAN A NECHAT ODSTAT DO DRUHEHO DNA . DRUHY DEN SI PRIPRAVIME OMACKU DO KTOREJ BUDEME MESKO VKLADAT ,OMACKU UROBIME Z 250ML VODY A 250 ML PRETLAKU TROSKA OSOLIT A TROSKA CUKRU PODLA CHUTI . MESKO OBALIME V STRUHANKE A NAKLEPEME HO Z OBOCH STRAN .POTOM TAKETO NAKLEPANE MESKO NAMACAME VO VAJICKU KTORE SI TROSKA OSOLIME A NA PRUDSOM OHNI OPECIEME Z OBOCH STRAN . OPECENE MESKO VKLADAME DO OMACKY .VYPEK Z MESKA VLEJEME DNU A DAME VARIT V TLAKOVOM HRNCI ASI 45 MINUT .PODAVAME SO ZEMIAKOVOU KASOU . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Martina T. (sulong) ID 10188 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 29.10.2011, 13:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Grilovaný stejk, šampióny, baklažán skrátka rôzna zeleninkaPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzia sviečková, šampióny, baklažíán, cesnak, zelená tenkostenná paprika POSTUP PRÍPRAVY všetkovopred namarinovať a potom grilovať - toto bolo grilované na drevennom uhlí cesnak a cibuľu pri grilované len prekrojiť cez poly a tak ugrilovať baklažán nasoliť a nechať odkvápať a až potom grilovať ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Janka V. (bambulkajanka) ID 59700 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 18.2.2011, 22:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Poľovnícka špecialita (bez diviny)POTREBNÉ PRÍSADY Keď som prvý krát jedlo túto dobrotu, prvá otázka bola: ,,Aká tam je divina"? Že žiadna! A hríby?? Žiadne!!! A to ma dostalo. Chutilo mi to úplne ako nejaká divina s hríbikmi. Ale lacnejšia verzia. Odporúčam vyskúšať a budete milo prekvapení. Takže ideme na to. Potrebujeme asi 1kg hovädzieho mäsa(ja som mala hnátik), 1 cibuľku, 250ml smotanu na varenie,1 č.l.čierneho mletého korenia,1 č.l.soli,1č.l.drvenej rasce, 2 PL slivkového lekváru, 2 č.l.čučoriedkového lekváru (nemusí byť ) , 2 č.l.sladkej červenej papriky a hladkú múku na zahustenie omáčky. POSTUP PRÍPRAVY Postup som samozrejme nestihla ani vyfotografovať,tak nejako mi to všetko išlo rýchle od ruky:)Nakrájané mäso si orestujeme na cibuľke,podlejeme vodou,pridáme všetky koreniny,lekvár a dusíme do mäkka.Ja som použila tlakový hrniec,tak sa mi mäsko úplne rozpadlo na kúsky.Keď je mäso mäkké,môžeme(ale nemusíme) ho vybrať a šťavu s kúskami slivkového lekváru rozmixovať.Do smotany primiešame múku a omáčku zahustíme a dochutíme.Vložíme mäso,necháme tr.prevariť a podávame s knedľou.Prajem dobrú chuť:)Verím,že Vám bude mäsko chutiť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 214 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (139) posledné: 5.1.2021, 13:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Spanielske vtacky s prazenou ryzouPOTREBNÉ PRÍSADY 800 g hovadzej rostenky, horcica, prerastana slaninka, 3 vajicka natvdro uvarene, 3-4 sterilizovane uhorky, trochu sterilizovanej kapie, 1 cibula, olej, sol, korenie, 500 ml hovadzieho vyvaru ( ak nemate vyvar pouzite bujon, ale rozhodne vyvar je lepsi) 1 pohar ryze ( pre dve osoby), 1 mensia cibula POSTUP PRÍPRAVY Dnes je retro velmi in. S retro stylom sa stretavame v mode, dizajne, atd... Tak potom preco nie jeden skvely recept v retro style? OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 28 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (25) posledné: 14.2.2021, 6:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie s cesnakovo-korenistou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY cca 600g hovädzieho mäsa (ja som použila plece), 2 väčšie cibule, 1 celá hlávka cesnaku, čierne mleté korenie (nebudeme ním šetriť), soľ, veľká kyslá smotana, múka na zahustenie POSTUP PRÍPRAVY Recept pochádza ešte od môjho deda. :) Cesnaku sa nebojte, tým že sa krája a nepretláča, robí len jemnú chuť. Ani z ďaleka to nie je silné ako cesnačka. Dokonca niektorí hostia u nás doma ani neverili, že tam ide toľko cesnaku... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov) Michaela B. (Leela) ID 25897 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 2.5.2012, 18:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Jahňacie s mätovou omáčkou a pečenými červenými cibuľamiPOTREBNÉ PRÍSADY Jahňacie mäso (napr. stehno), soľ, mleté čierne korenie, cesnak. Na mätovú omáčku: 175g masla, 4 žĺtky, 2 lyžice vody, soľ, Tesco mätová omáčka ALEBO čerstvá mäta, 1 lyžička cukru, 1 polievková lyžica horúcej vody, 3 polievkové lyžice vínneho octu, soľ. Na pečené cibule: červené cibule, maslo, soľ, čerstvý tymián POSTUP PRÍPRAVY Jahňacie s mätovou omáčkou pripravujem na rôzne spôsoby, väčšinou grilované kotlety, tentoraz to bolo jahňacie stehno prešpikované cesnakom, osolené a okorenené, pečené v sáčku na pečenie hydiny. Piekla som ho podľa návodu Jamieho Olivera, pri teplote 225°C. Čas pečenia: doružova - 10 minút na každých 450g plus 20 minút stredne - 13 minút na každých 450g plus 20 minút vypečené - 20 minút na každých 450g plus 20 minút Zhruba každú polhodinu som stehno opatrne obrátila aj so sáčkom tak, aby sa nepretrhol. Po upečení treba mäso nechať aspoň 10 minút postáť. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Ivana P. (Ika) ID 2154 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 15.8.2011, 13:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovadzinka na šťave s hribami a s tarhoňouPOTREBNÉ PRÍSADY hovadzie plece najlepšie asi 1 kg ,horčica,MCK, soľ ,hríby aj sušene ak nie sú iné výborné aj so šampionmi, masox, hubove korenie,tarhoňa POSTUP PRÍPRAVY Narežeme maso na tenšie rezne a jemne naklepeme,osolíme , potrieme horčicou z oboch stran , jemne okoreníme mletým čiernym korenim. Zoberieme vacsiu panvicu a sprudka opecieme aby sa maso stiahlo, potom zalejeme tak aby masko bolo zaliate,pridaame masox a hubove korenie a dusime. Pripravime tarhonu ja ju robim v mikrovlnke a je výborna :D Keď je masko ciastocne udusene /take zuvacie/ pridame hriby a dusime až kým sa masko nerozpada. Podavame s tarhonou . Vynikajuce ! Zelam dobru chut ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Lucka N. (aplle23) ID 120743 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 28.1.2011, 20:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzia roštenka na hríboch a smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 750 g hovädzej roštenky, soľ, mleté čierne korenie, mletá rasca, horčica, hladká múka, olej, 1ks cibule, 250g kyslej smotany, kečup, sušené hríby, Podravka alebo Harmónia chuti POSTUP PRÍPRAVY Hovädziu roštenku umyjeme, nakrájame na rezne, narežeme okraje a vyklepeme. Rezne osolíme, okoreníme, posypeme mletou rascou a z jednej strany potrieme horčicou. Takto pripravené rezne obaľujeme zľahka v múke a prudko opečieme z oboch strán na oleji. Vo výpeku opražíme nadrobno pokrájanú cibuľku. Mäso vrátime naspäť, podlejeme vodou a prisypeme Podravku (približne 1 PL). Rezne dusíme, keď sú polomäkké, pridáme sušené hríby a kečup (stačí trošku pre farbu :D). Priebežne premiešavame aby sa nám neprilepili, prípadne podlievame teplou vodou. Pred koncom pridáme kyslú smotanu a necháme prejsť varom. Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov) Marlenka M. (Marlenkaa) ID 186058 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 28.10.2014, 15:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie rolky so špenátovou zemiakovou kašou a sladkou mrkvouPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso,platky slaniny,sušené dubáky,sol,korenie,nasekana cibula,zemiaky,mrazený špenat,cesnak,maslo,mlieko,muškatový oriešok,sol,korenie,varena mrkva,tymián,med,maslo POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (24) posledné: 18.1.2014, 17:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 194 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,20 ďalšie >> |