. .. .. .. .. .. .. .
. . . .

RECEPTY

Jana L. (jani55) ID 3214
.
mimibazar.sk/jani55
Bazárik v Čechách
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 31.3.2006
Naposledy: 1.12.2017 15:10
Aktualizácia: 1.12.2017 15:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 11
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 213
RODINNÉ FOTOGRAFIE 233
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 20
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
Celkom: 20 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>

CHUŤOVKY

TUC TUC cracker



POTREBNÉ PRÍSADY

Zloženie: 125 g múky, ½ lyžičky červené papriky, soľ, mleté ​​čierne korenie podľa chuti, 80g studeného masla, 125g strúhaného syru Ementál, 1 žĺtok, 2 lyžice citrónovej šťavy, čierne korenie, paprika alebo sézam na posypanie.

POSTUP PRÍPRAVY

Rúru na 210 ° C

Suché prísady zmiešajte, pridajte nakrájané maslo a všetko mieste dohromady, musí sa spojiť.
Potom vmiešajte nastrúhaný syr.
Nakoniec pridajte žĺtky s citrónovou šťavou, až vznikne úplne homogénna zmes.
Cesto zabalte do fólie a dajte do chladničky na 20-30 min, potom cesto natenko vyvaľkajte a vykrajujte ľubovoľné tvary, ukladajte na plech, a natrite rozšľahaným vajíčkom. Posypte ľubovoľnou posýpkou..pečieme 10 min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 25 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (12) posledné: 8.12.2011, 21:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

ZÁKUSOK SNICERS



POTREBNÉ PRÍSADY

pšeničná múka polohrubá[3 šálky], vajcia [2 ks], margarín [100 g] maslo, medu [2 polievkové lyžice], jedlej sódy [1 lyžička], cukru [1 šálka]. PLNKA: maslo[100 g], medu [2 polievkové lyžice], cukru [0,5 šálky], vlašské orechy [300 g] (orechy) KRÉM: mlieka [1,2 l], vanilkový puding 2ks cukru [0,75 pohár], (3 / 4 šálky) vanilkový cukor 2ks, pšeničná múka hladká (1,5 polievkové lyžice), škrob (1,5 polievkové lyžice), margarín [200 g] maslo POLEVA : mliečnej čokolády [200 g], tuk [100 g] cera

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto:

Všetky ingrediencie prepracujte, je to trochu namáhavý proces, ale musíte mať trpezlivosť. Rozdeľte na dve polovice. Jednou polovicou vyložte plech. Pečieme 15-18 minút pri 180 ° C..

orechovo karamelová vrstva:

Rozpustite maslo s medom a cukrom. Pridajte orechy.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (23) posledné: 31.10.2013, 23:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

PARÍŽSKE ROŽKY



POTREBNÉ PRÍSADY

JE TO TROCHU PRACNÉ, ALE SÚ VEĽMI, VEĽMI DOBRÉ!

POSTUP PRÍPRAVY

CESTO: 6 bielkov, 36dkg kryštáľového cukru vyšľahať nad parou a ešte do teplého pridať 22dkg mletých orechov.
plech si vyložíme papierom a z pripraveného cesta striekame rožky.
Sušíme vo vyhriatej rúre, ktorú si vopred vyhrejeme na 200°C, dáme do nej plech a vypneme ju. Rožky sušíme 30 minút.

KAŠA: 0,5l mlieka, 2 vanilkové cukre, 10dkg práškového cukru, 6PL hladkej múky. Uvaríme kašu a za občasného miešania necháme vychladnúť.

KRÉM: 6 žĺtkov, 30dkg práškového cukru vymiešame nad parou do husta.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

RYCHLÉ RUMOVÉ PRALINKY / tak toto som dostala dnes mailom/


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

zajíc od velikonoc, rum co zústal od pečení :-)))

POSTUP PRÍPRAVY

Vezmeme dutou čokoládovou figurku, ukousneme jí hlavu
a dolijeme až po okraj rumem.
Neskladujeme a rovnou konzumujeme !

P.S. A pak že pečení zabere hodně času. . .

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (10) posledné: 21.4.2009, 21:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CUKROVINKY

GAŠTANOVÉ GUĽOČKY



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: ½ kg gaštanového pyré (2 kocky), 150 g detských piškót, 150 g práškového cukru, 2 balíčky vanilkového cukru, 125 g masla, 1 balíček olúpaných mandlí na ozdobenie, pár kvapiek rumu, Poleva: 100 g čokolády, 40 g stuženého tuku, 1 PL oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
Gaštanové pyré zmiešajte s pomletými detskými piškótami a maslom. Pridajte práškový a vanilkový cukor. Hmotu odložte do chladu asi na 2 hodiny.
Rukami tvarujte guľôčky s priemerom asi 2,5 cm a ukladajte na mastný papier na pečenie.
Pripravenou polevou oblievajte každú guľôčku tak, že malou lyžičkou nalejte polevu zvrchu, aby nerovnomerne stekala. Spodná časť ostane bez polevy. Na vrch každej guľôčky vložte olúpanú mandľu. Servírujte v malých papierových košíčkoch.
MALÝCH GUĽôČOK SME TENTO ROK NAROBILI 58 KUSOV!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 16.2.2010, 20:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

RYBACIA POLIEVKA + ŠALÁT S FILÉ



POTREBNÉ PRÍSADY

Asi 70g filé, 2-3 zemiaky, nové korenie - stačí jedna gulička, je aromatické, čierne korenie podľa chuti, soľ, bobkový list, menšia cibuľa, zápražka s paprikou alebo hotová tmavá zápražka. Na šalát ešte: cibuľu, dve mrkvy, 3-4 nakladané uhorky, pochúťková smotana, majolka, ocot.

POSTUP PRÍPRAVY

Do 2 litrov vriacej vody vložíme celé filé, koreniny a soľ a uvaríme. Filé vyberieme, roztlačíme vydličkou, trošku necháme do vývaru a ostatné do misky, to bude na šalát.
Do vývaru nakrájame zemiačky, uvaríme. Potom pridáme trochu toho odloženého filé a zahustíme zápražkou. Ja na záver posypem polievku buď vňaťkou alebo majoránkou, pažítkou - podľa chuti, ale v recepte pôvodne nie je nič iné.

Šalát - pripomína tresku - do roztlačeného filé pridáme polievkovú lyžicu octu a necháme postáť, nadrhneme nahrubo surovú alebo uvarenú mrkvu, najemno cibuľu, uhorky, majolu a smotanu. Dochutíme soľou, korením a cukrom podľa chuti.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

REBARBOROVÝ KOLÁČ



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO: šialky polohrubej múky; 4žĺtky; 3/4 pohára oleja
KVÁSOK: 8dkg kvasníc; 1šialku teplého mlieka; lyžičku cukru; štipku soli
PLNKA: ošúpaná, nakocky nakrájaná rebarbora - asi 6 až 7 stoniek
SNEH: 4bielka; 30dkg kryštálového cukru

POSTUP PRÍPRAVY

Zarobíme riedke cesto podľa obrázkového návodu, poukladáme rebarboru, dáme zapiecť, natrieme sneh a dopečieme. Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 8.7.2011, 13:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Svieža maškrta



POTREBNÉ PRÍSADY

dva balíky maslových keksov, malé maslo 125g,
200ml smotany na šlahanie, 200g tvarohu- mäkkého, salko, tri citróny

POSTUP PRÍPRAVY

Kekse podrvíme a zmiešame s roztopeným maslom, natlačíme do tortovej formy.
V nádobe vymiešame salko, tvaroh, smotanu, citrónovú kôru a šťavu z troch citrónov - nešlaháme, len dobre premiešame, a nalejeme na korpus do tortovej formy, necháme chladiť 12 hodín a prajeme vám dobrú chuť.
Je svieža a fantastická.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 12.1.2007, 14:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

KRÉMEŠ



POTREBNÉ PRÍSADY

8 dcl mlieka; 2 žĺtka; 2 Zlaté klasy; 1 vanilkový cukor; 2 kopcom lyžice hladkej múky; 15 dkg práškového cukru; 1 Palmarín; 2 lyžice rumu alebo esenciu;
1 šľahačku; na špic noža sódy bikarbóny;
balík medových plátov .

POSTUP PRÍPRAVY

S uvedených ingrediencií uvaríme krém, necháme vychladiť, vyšľaháme šľahačku so sódou bikarbónou, zvlášť vymiešame Palmarín a do neho po lyžiciach pridávame vychladnutý krém, rum. Rozložíme dva pláty, natrieme krém, šľahačku, prikryjeme dvoma plátmi a 24 hodín chladíme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

NÁPOJE, DRINKY

GAŠTANOVÝ LIKÉR



POTREBNÉ PRÍSADY

1 šľahačková smotana
2 ks tyčinky Kaštany
4 štvorčeky horkej čokolády
1 Sladené kondenzované mlieko
½ l Rumu

POSTUP PRÍPRAVY

POSTUP:
Šahačku prevaríme s tyčinkami Kaštany a horkou čokoládou. Ochladíme, pridáme slad.kondenzované mlieko, Rum a dobre premiešame.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 10.12.2006, 19:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 20 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Kontakt | Nájdete nás na Facebooku