. .. .. .. .. .. .
. .

ZÁKUSOK SNICERS - RECEPT 43888

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 3214 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)


ZÁKUSOK SNICERS


[ recept č. 43888 zo dňa  ]


ZÁKUSOK SNICERS


POTREBNÉ PRÍSADY

pšeničná múka polohrubá[3 šálky], vajcia [2 ks], margarín [100 g] maslo, medu [2 polievkové lyžice], jedlej sódy [1 lyžička], cukru [1 šálka]. PLNKA: maslo[100 g], medu [2 polievkové lyžice], cukru [0,5 šálky], vlašské orechy [300 g] (orechy) KRÉM: mlieka [1,2 l], vanilkový puding 2ks cukru [0,75 pohár], (3 / 4 šálky) vanilkový cukor 2ks, pšeničná múka hladká (1,5 polievkové lyžice), škrob (1,5 polievkové lyžice), margarín [200 g] maslo POLEVA : mliečnej čokolády [200 g], tuk [100 g] cera

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto:

Všetky ingrediencie prepracujte, je to trochu namáhavý proces, ale musíte mať trpezlivosť. Rozdeľte na dve polovice. Jednou polovicou vyložte plech. Pečieme 15-18 minút pri 180 ° C..

orechovo karamelová vrstva:

Rozpustite maslo s medom a cukrom. Pridajte orechy.

druhú polovicu cesta vyložte na plech..nalejte karamelovú kašu ešte na surové cesto,15-18 minút pri 200 ° C pečieme.


Polovicu mlieka,dajte zvariť. do druhej časti mlieka, pridajte vanilkový puding, cukor, vanilkový cukor, múku škrob. rozmiešajte. Spojte s horúcim mliekom,a uvarte hustý puding.nechajte vychladiť.
vymiešajte maslo do peny a postupne pridávajte puding.
Naneste krém na plát bez orechov a prikryte s orechovým plátom..orechy k plnke..
hotový koláčik polejte čokopolevou,a nechajte zatuhnúť..
<< Bravčové kotlety s pórovo-horčicovou omáčkou | ZÁKUSOK SNICERS | Bugatti veyron >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Lenka A. (Ledura) ID 170706 (31.10.2013, 23:09)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
alije k. (alka36) ID 79302 (30.11.2011, 21:22)
podla mna ,tento kolacik je podobny ako famozny medovo-orechovy kolacik ,ktory je vynikajuuuuuci, uz som ho par krat robila... http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10048...tu je aj dobry postup (F)
ODPOVEDAŤ
Mária K. (broskynka) ID 8484 (30.11.2011, 12:17)
Fakt by bodol pri takomto komplikovanejšom recepte aj fotopostup... (P)
ODPOVEDAŤ
Marie M. (Maruš8) ID 153891 (25.11.2011, 17:17)
Do těsta se používá margarin nebo máslo?A nebo obojí?
ODPOVEDAŤ
Miroslava V. (Kačmi) ID 23152, mimibazar.sk/kacmi (24.11.2011, 10:20)
Janka dobry den, netreba prosim ten plech vymastit alebo vysypat? a otazka este margarín 100g a este aj maslo ? idem to akurat skusit, tak dufam ze sa mi to podari, lebo pri mojej šikovnosti :(
ODPOVEDAŤ
Miroslava V. (Kačmi) ID 23152, mimibazar.sk/kacmi (24.11.2011, 12:51)
no takze pri mojej sikovnosti, dopadlo to strasne aj jeden aj druhy plat sa mi prilepili na plech a fakt neviem co s tym takze to budem musiet dat naopak, ten s orieskami bude dole a ten polamany suchy bude hore, dufam ze to zakamuflujem tou čokoladou aspon :-( dufam ze to cele zmekne ked tam dam ten puding a dam do chladnicky, a potom ho zjeme aj keby som ho mala zoškrabavať z toho plechu (zajic) (jidlo) ako som pisala mne sa pokazi aj chleba v domacej pekárni :´( :´( :´(
ODPOVEDAŤ
Jana L. (jani55) ID 3214, mimibazar.sk/jani55 (21.12.2011, 11:27)
používam silikónovú fóliu na pečenie, nevymazávam ale môže sa mazať a vysypávať múkou alebo aj papier na pečenie
ODPOVEDAŤ
Renata Halaszova R. (aniko22) ID 136025 (7.11.2011, 10:49)
Jana ja by som mala taku malu otazku |:o) *-)aku velkost plechu ste si mali myslim na rozmery :-) :-)Dakujem Aniko (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Jana L. (jani55) ID 3214, mimibazar.sk/jani55 (7.11.2011, 16:48)
to záleží do akej rúry, na klasickom obdĺžnikovom plechu je vyšší, ja mám väčšie skoro štvorcové, tak je nižší, ale chutí aj tak (jidlo)
ODPOVEDAŤ
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (6.11.2011, 13:48)
(Y)vyzerá výborne,len vyskúšať :-)Chcelo by to nejaké recenzie ,-)
ODPOVEDAŤ
Ivana S. (Ifčo) ID 155381 (2.11.2011, 17:26)
Aká velká šálka to má byt?
ODPOVEDAŤ
Jana L. (jani55) ID 3214, mimibazar.sk/jani55 (6.11.2011, 19:32)
šálka je obvykle 250ml
pohár 200ml
ODPOVEDAŤ
Nikoleta H. (Hegniki) ID 15868, mimibazar.sk/hegniki (2.11.2011, 17:12)
Fotka je viac ako úžasná, chýba už len poriadny a presný recept k nej! :-(
ODPOVEDAŤ
Jana L. (jani55) ID 3214, mimibazar.sk/jani55 (6.11.2011, 19:32)
čomu nerozumiete?
ODPOVEDAŤ
anna t. (amanda1) ID 57482 (2.11.2011, 15:34)
vyzerá to úžasne (Y) no mohlo to by ť aj prehľadnejšie napísané,aspoň čiarkou oddelené :´(
ODPOVEDAŤ
Jana L. (jani55) ID 3214, mimibazar.sk/jani55 (5.11.2011, 11:44)
čiarky som pridala, chcela som to dať do odstavcov aby to bolo prehľadnejšie, ale stále sa to dáva do riadkov :-S
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (2.11.2011, 10:12)
pekná fotka, ale asi nie z tvojho výtvoru.... *-)
ODPOVEDAŤ
Jana L. (jani55) ID 3214, mimibazar.sk/jani55 (5.11.2011, 11:39)
tu musí byť vkladaná moja fotka? :-$
ODPOVEDAŤ
Martina P. (rikinka) ID 16490 (7.11.2011, 7:48)
Janka, nie, ale neviem ako ostatné, ja som radšej ak je fotka tej ktorej, lebo mne osobne sa veľa receptov nepodarilo tak ako boli na fotkách :-$. Ale to nebola výčitka, len som sa pýtala (L)
ODPOVEDAŤ
dada t. (cica-mica) ID 102843 (2.11.2011, 0:57)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana L. (jani55) ID 3214, mimibazar.sk/jani55 (2.11.2011, 8:30)
tak nech chutí (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (1.11.2011, 19:00)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Jana L. (jani55) ID 3214, mimibazar.sk/jani55 (2.11.2011, 8:30)
dobrú chuť (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu