končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY Výborné hovädzie líčka na červenom víne podľa Zdeňka Pohlreicha (2) 12.3.2023, 19:37 Spanielske vtacky s prazenou ryzou (25) 14.2.2021, 6:32 Maďarský guľáš s karlovarskou knedľou (5) 15.1.2021, 11:31 Poľovnícka špecialita (bez diviny) (139) 5.1.2021, 13:31 Pikatné hovädzie s baby karotkou a fazulovými luskami (25) 19.4.2020, 10:13 Krehká hovädzia roštenka s voňavou omáčkou (2) 9.2.2020, 6:49 "rozstrelené"španielske vtáčiky (61) 13.9.2019, 16:52 Maďarský Tokáň (5) 28.4.2019, 11:07 Hovädzie mäso Stroganov (58) 27.1.2019, 9:10 Stoofvlees- recept, po ktorom vas muzi vynesu do neba :) (44) 17.12.2018, 9:17 |
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech |
Celkom: 16 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
madarsky gulas-radaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY dobry den zelam vsetkym gazdinkam a strasne krasne vas chcem poprosit o malu radu...prvykrat v zivote som robila madarsky gulas, je naozaj vyborny a ja osobne sa ho neviem dojest, ale pre mojho manzela bude kysly a on mi ho nebude chciet jest, poradte co mam s nim spravit, aby nebol taky kysly...dakujem siiiilno moc krasne za rady :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana K. (cukrik580) ID 98979 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 6.4.2012, 13:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
HOVÄDZI GULAS ZAPEKANY so zemiakmi,paradajkami a ementalomPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1kg hovädzieho gulásu, 6velkých zemiakov, 4 strúciky cesnaku, 6 paradajok, 200g strúhaného ementálu, sol,Mck,tymián,3-4 vetvicky rozmarínu,1 bobkový list,2PL paprikovej pasty,1Pl olivoveho oleja POSTUP PRÍPRAVY Mäso na gulás nakrájame.V hrnci si rozpálime olivový olej a prudko mäso opecieme,podlejeme vodou a dusíme cca 1,5hodiny.Potom osolíme,okoreníme,pridáme bobkový list,rozmarín,tymián,paprikovú pastu este asi 10 minut podusíme.Obsah hrnca potom vylejeme do zapekacej misy,pridáme na mesiaciky nakrájané zemiaky a paradajky,prikryjeme alobalom a dame do rúry na 1hodinu.Potom vyberieme,a posypeme nastrúhaným ementálom.Uz neprikrývame ale necháme takto volne este pol hodiny zapiect.Podavame s chlebom a salátom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Slavka H. (Archaa) ID 84161 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 9.4.2010, 9:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mexický gulášPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 400 g predného hovädzieho mäsa, 100 g ementálu, 50 g masti, 150 g sterilizovaného (môže byť i čerstvý) hrášku, 2 cibule, 2 PL paradajkového pretlaku, 30 g hl. múky, mleté čierne korenie, soľ, trošku cukru POSTUP PRÍPRAVY Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masti a primiešame na kocky nakrájané mäso, opražíme a podlejeme teplou vodou. Udusíme do mäkka, potom primiešame nasucho opraženú múku, paradajkový pretlak, trošku cukru a hrášok. Necháme ešte prevrieť a môžme podávať. Ako príloha je dobrá ryža ale i cestoviny. Do každej porcie nastrúhame trochu syra.\\r\\n\\r\\nDobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) Slavka M. (slavkasiska) ID 220450 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 23.8.2015, 14:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Guinnes PiePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY http://bezservitky.markiza.sk/clanok/ich-recepty/recepty-stefana-totha.html ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Zuzana K. (Zuzana Kováčová) ID 5910 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 4.9.2015, 20:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Pečené hovädzie reznePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso - ja som robila z falošnej sviečkovej strúhanka vajíčka olej kečup worčester čierne korenie soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäso narežete na rezne (asi 1 cm hrubé) osolíte a poriadne potlačíte v strúhanke. Medztiým si rozšlaháte 3-4 vajíčka. Mäso v strúhanke namočíte vo vajíčku a dáte narýchlo opražiť na olej. Pripravíte si plech, poukladáte rezne, polejete výpekom. V miske si rozmiešajte 1/4 l vody, čierne korenie, kečup (1-2 polievkové lyžice), worchester a maso zalejete. Dáte pliecť prikryté alobalom. Mäso sa pečie 1,5 až 2 hodiny na 175 stupnoch. Je to výborné .... :) s opekanými zemiakmi, hranolkami s ryžou :) Ja som k tomu ešte robila taký rýchly šalátik - kukurica, cibuľa, čierne korenie a kyslá smotana :) Výborný nedeľný obed. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Kvetoslava Z. (kvakynka) ID 10160 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 13.2.2011, 11:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Chutná hovädzinkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500g chudej hovädziny, 500 ml rajčinového pretlaku, soľ, cukor, mleté čierne korenie, worcester omáčka, vegeta, 3 PL hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY Mäsko som si nakrájala na hrubšie plátky, vložila do tlakového hrnca a podliala vodou. Nesolila som ho, ani nič podobné. Iba som ho nechala variť tak bez ničoho. Keď bolo hotové (30 min). Pridala som rajčinový pretlak, dosolila som a prisladila podľa chuti. Vegety a worcester omáčky som tiež dávala od oka :) Primiešala som múku vymiešanú vo vode a pridala k mäsku. Nechala som prevariť a hotovo :)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Monika B. (Monullik) ID 170902 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 12.11.2013, 18:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
španielsky vtáčik trochu inakPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 500 g hovadzieho stehna, dva hrube platky anglickej slaninky, 2 vajicka, sol, kremzsku horcicu, olej, zavaranu kapiu POSTUP PRÍPRAVY maso naklepeme osolime. na troske oleja oprazime na kocky nakrajanu slaninku a urobime prazenicu z vajec. kapiu si nakrajame na kocky. na platok masa rozlozime trochu prazenice a trochu kapie, zarolujeme, spojime sparatkami a ulozime do zapekacej misy. podlejeme vodou v ktorej sme rozmiesali kremzsku horcicu a dame zakryte do rury na 200 stupnov na hodinu. podavame s ryzou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Dana B. (salonuska) ID 59366 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 19.5.2010, 15:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
BANÁNOVÁ ROLÁDAPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 320g hovädzieho mäsa, 2PL parmezánu, 1PL horčice, 2 banány, 2PL hladká múka, 2PL sójová omáčka, mleté čierne korenie, olej POSTUP PRÍPRAVY Plátky mäsa potrieme horčicou, posypeme korením a strúhaným parmezánom. Do každého zarolujeme kus banánu a upevníme špáradlom alebo niťou. Na rozpálenom oleji opražíme zo všetkých strán, prilejeme asi 2 dcl vody a dusíme. Potom rolády vyberieme, pokrájame a rozdelíme na taniere. Do šťavy pridáme 2dcl vody s múkou, povaríme a ochutíme sójovou omáčkou. Výborne chutí s karí ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana K. (januscha23) ID 104163 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 15.2.2010, 15:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Mäsová roláda s kiviPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY °°400g hovädzieho alebo teľacieho mäsa(stehna) °°3 strúčiky cesnaku°°100g šunky°°3kusy kivi°°1 cibuľa °°50g parmezánu (alebo iného tvrdého syra)°°1PLhrubej múky°°mleté nové korenie°°soľ°°50g masti POSTUP PRÍPRAVY - Mäso natenko vyklepeme,osolíme,okoreníme,posypeme nadrobno posekaným cesnakom. - Na to poukladáme plátky šunky,na kolieska nakrájané olúpané kivi a cibuľu. Túto zmes posypeme postrú- haným parmezánom. - Roládu zavinieme a na masti udusíme domäkka (ak treba podlejeme horúcou vodou). - Ked´ je mäso mäkké,roládu vyberieme,masť posypeme 1PLhrubej múky,dochutíme mletým novým kore- ním,podlejeme vodou a krátko povaríme. - Hotovú roládu pokrájame a polejeme šťavou. Podávame s opekanými zemiakmi alebo ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Karin H. (Karinka 111) ID 137976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 23.3.2010, 0:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie plátky s cesnakovou omáčkouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäsko, mleté čierne korenie, soľ, olej, hladká múka, mlieko, smotana, asi 5 strúčikov cesnaku (podľa množstva omáčky, ktorú chcete spraviť), knedľa POSTUP PRÍPRAVY Recept som dala do kategorie pre inšpiraciu, takže mäsko opečiete a udusíte do mäkka ako zvyknete. Základom omáčky je bešamel zo zápražky + pretlačený cesnak zaliatej mliekom, pridáte ešte mlieko a smotanu, okoreníte, osolíte. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 19.9.2010, 20:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 16 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |