. .. .. .. .. .. .
. .

Stoofvlees- recept, po ktorom vas muzi vynesu do neba :) - RECEPT 25269

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

HOVÄDZIE MÄSO

ID 145478 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 32 návštěvníkov)


Stoofvlees- recept, po ktorom vas muzi vynesu do neba :)


[ recept č. 25269 zo dňa  ]


Stoofvlees- recept, po ktorom vas muzi vynesu do neba :)


POTREBNÉ PRÍSADY

Ingrediencie pre 4 osoby: 750g karbonatok- maso ako na madarsky gulas, nakrajane na 2x2cm kocky –najlepsie bez sliach, 2 stredne cibule, 1 PL horcice, cierne korenie & sol, bobkovy list , tuk na maso (Cera) ak nemas, moze byt slnecnicovy olej, 3 dcl tmaveho piva (najlepsie tmavy Saris), 1 krajec chleba (asi 5 az 7 mm hruby) ale nie hrubsi!, 1,5 hrste hrozienok (na farbe nezalezi),

POSTUP PRÍPRAVY

DAKUJEM, ZE NEPORUSUJETE ZAKON, ANI MOJE AUTORSKE PRAVA NA RECEPTY ANI ICH COPYRIGHT ICH NEOPRAVNENYM A PROTIZAKONNYM KOPIROVANIM AKYMKOLVEK SPOSOBOM NA TOMTO, CI INOM WEBE.

Pre abstinentov: pivo v recepte mozme veselo nahradit kvalitnou masovou polievkou –domacim bujonom

1. Chlieb namastime horcicou a nakrajame na kocky 2x2 cm. Pre lenivsich: narez chlieb na kocky a horcicu pridas zvlast.

2. Na tuku oprazime nadrobno nakrajanu cibulu, po chvili pridame nakrajane karbonatky, posolime ich, popeprime a prazime, az chytia tmavsiu farbu. Potom pridame hrozienka, bobkovy list, na kocky nakrajany a namasteny chlieb (alebo kocky chleba a1 PL horcice), zalejeme pivom/bujonom, zamiesame nechame zovriet.
3. Ked zacne maso vriet, premiesame ho, sporak nastavime na jemno a nechame 1 hodinu vriet pod prikryvkou. Mozme obcas jemne pocas dusenia pomiesat.

POZOR! Ziadna zaprazka ani podobne veci uz do maska neidu- chlebik tam spravi najlepsie mecheche

Podavame s hranolkami (originalny recept), ryzou, alebo inak upravenymi zemiakmi, pripadne zeleninovym salatom (nemusi byt). Ak davas viac ako 750g masa, pridaj pivko/bujon, ale nie privela. Na viac ako kilo masa daj urcite pol litra piva/bujonu.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Pre abstinentov: pivo v recepte mozme veselo nahradit kvalitnou masovou polievkou –domacim bujonom 1. Chlieb namastime horcicou a nakrajame na kocky 2x2 cm. Pre lenivsich: narez chlieb na kocky a horcicu pridas zvlast.
2. Na tuku oprazime nadrobno nakrajanu cibulu, po chvili pridame nakrajane karbonatky, posolime ich, popeprime a prazime, az chytia tmavsiu farbu. Potom pridame hrozienka, bobkovy list, na kocky nakrajany a namasteny chlieb (alebo kocky chleba a1 PL horcice),
zalejeme pivom/bujonom, zamiesame nechame zovriet.
3. Ked zacne maso vriet, premiesame ho, sporak nastavime na jemno a nechame 1 hodinu vriet pod prikryvkou. Mozme obcas jemne pocas dusenia pomiesat.
POZOR! Ziadna zaprazka ani podobne veci uz do maska neidu- chlebik tam spravi najlepsie mecheche Podavame s hranolkami (originalny recept), ryzou, alebo inak upravenymi zemiakmi, pripadne zeleninovym salatom (nemusi byt). Ak davas viac ako 750g masa, pridaj pivko/bujon, ale nie privela. Na viac ako kilo masa daj urcite pol litra piva/bujonu.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Caffe Latte Panna Cotta | Stoofvlees- recept, po ktorom vas muzi vynesu do neba :) | Štrúdl >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 21 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
andrea k. (happyhappy) ID 42918, mimibazar.sk/happyhappy (28.1.2018, 16:36)
Dnes som varila; výborný recept. Bála som sa hrozienok, či mi to manžel zje, pretože nemá rad kombináciu masa a sladkého; ale recept mu naozaoj veľmi chutil.
ODPOVEDAŤ
Miroslava M. (nofretete28) ID 252619 (1.10.2013, 23:36)
Hmmmmm, vyzerá to prudko jedlé. Hovädzinky máme dosť v mrazáku, už teraz mi z tých tvojich obrázkov tečú slinky po klávesnici :-D
ODPOVEDAŤ
Soňa Š. (SoniaS) ID 144300, mimibazar.sk/sonias (1.9.2013, 15:28)
Zuzi :-) Dnes som skúsila tvoj receptík, a môj manžel sa nevedel dopapať |:o) mne tiež veľmi chutil (Y) dala som tam ešte kúsoček chilli papričky a bolo to skvelé :-$ uvarila som k tomu "houskovej knedlik" :-p k tomu nakrájaná červená cibuľka a úžasná papanička na sveteeeeeee (clamp) ďakujem za receptík (K)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (25.11.2018, 9:38)
Nemas zaco, Soni; s radostou :) Dlhsie som tu nebola, tak vidim komentarik az teraz. U mna na povvi.com mas toho ovela viac a aj ine masove lakocinky pre muzika :-)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (24.1.2013, 12:13)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (24.1.2013, 10:16)
hneď by som si dala, aká som hladná ,-)
ODPOVEDAŤ
Juliana Š. (julianecka) ID 3078 (19.1.2013, 17:41)
zuzka, toto jedlo nemá chybu (Y) ešte dobre, že som robila z dvoch kíl mäsa, mali si chlapi z čoho naberať duple :-D mala som trošku obavy z tých hrozienok, lebo nie sme veľmi fanúšikmi ovocia s mäšom, ale netreba sa toho báť, lebo hrozienka majú v tomto recepte svoje opodstatnenie, perfektne dopĺňajú celkovú chuť a vôbec "nevytŕčajú" (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marcela R. (macka) ID 531, mimibazar.sk/marcela (18.1.2013, 12:08)
Zuzi, vyzerá to dobre, len s tým mäskom si nie som istá. Treba kúpiť hovädzie? ,-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (5.2.2013, 20:33)
Maci a dalsi uzasny je tuto: http://povvi.com/vlaamse-paardencarbonaden/

Nevedeli sme sa ho dojest a je totalne nenarocny na suroviny :)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (24.1.2013, 8:44)
Marcelka, robit ho mozes aj z telacieho, aj z bravcoveho, len dlzka varenia je potom ina. A najlepsie je veru z hovadziny. Skus co je naj pre vas doma :) Z telacieho su super twv. Blankety- pozri tuto: http://povvi.com/kalfsblanquette-van-mams,/ a na povvi je aj dalsi :)
ODPOVEDAŤ
Marcela R. (macka) ID 531, mimibazar.sk/marcela (5.2.2013, 17:31)
Zuzi, ďakujem za odpoveď, vyskúšam (Y)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (5.2.2013, 20:31)
Marcelka, nemas zaco- rado sa stalo. Ak chces viac maskovych rcp, navstiv moj blog: www.povvi.com- su tam rozlicne veci, vsetko trojjazycne, ale v HELP najdes uplne podrobny a slovensky navod ako sa k comu dostat :)
ODPOVEDAŤ
Miroslava A. (pupatko) ID 13790 (1.9.2013, 18:20)
Rada by som si pozrela recepty na chleby a rozne kolace ci vianocky, ktore mas na svojej stranke, ale pod obrazkami nie su ziadne nazvy a tak ani niet na co kliknut, aby som mala moznost zvolit si slovencinu. Skoda. Neviem kde je chyba.
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (17.12.2018, 9:15)
Pozri nastavenie svojho pc; na povvi.com je vsetko krasne zoradene do rubrik a kliknutim na nazov rcp otvoris nielen postup, ale aj detailny foto-postup. Kliknutim na foto tieto zvacsis a vidis, co potrebujes. Okrem toho, je tam aj online chat, kde mozes reagovat na prislusny recept priamo a ak som online, ihned odpovedam. Ak nie som, chytim odkaz z konkretneho rcp ako email a aodpoviem aj tak :) A pod rcp je kontaktny formular, cize je nemozne ostat bez pomoci :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (25.11.2018, 20:38)
Mirka, chod smelo na povvi.com a v zahlavi si zvol SK vlajocku. potom klikni na MLIAMLIAM a vlavo najdes rubruky s receptami. Klikni na oblubenu najdes stovky receptov. Chlebiky najdes tuto: http://povvi.com/sk/recepty/chlieb/ a pecivo: sladke aj slane je tu: http://povvi.com/sk/recepty/pecivo/ :-)
ODPOVEDAŤ
Jana O. (Olivia) ID 1265, mimibazar.sk/olivia (1.9.2013, 20:13)
Mirka, záložka na SK je v receptoch na povvi vždy nad uvedenými ingredienciami, tam si klikni a všetko bude v slovenčine. :-)
ODPOVEDAŤ
Sofia S. (sofika03) ID 11207, mimibazar.sk/sofika03 (18.1.2013, 11:30)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lenka S. (1Leni) ID 67070 (14.1.2013, 10:47)
uz sa dusi,, hrozienka som nemala, dala som par susenych sliviek,,, Ps: ten alkohol sa po dvoch hodinka snad uplne vyvari,, ? nie? lebo neviem teraz ci to mozu aj deti jest :^)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (24.1.2013, 8:45)
Lenka, pokojne to daj aj detom. Po 2 hodinach varebia tam alkohol uz davno nie je- ten sa odparuje pri zaciatku vrenia :)
ODPOVEDAŤ
Juliana Š. (julianecka) ID 3078 (18.12.2012, 20:19)
toto urcite urobim, uz podla fotky je jasne, ze je to dobrotka (Y)
ODPOVEDAŤ
migu m. (migu) ID 36636 (11.12.2012, 18:47)
Dnes sme mali na obed. Masko stacilo hodinku varit a bolo makke (bolo z byka), stavicka sa krasne zahustila. Velmi dobre papanicko (Y)
ODPOVEDAŤ
Erika T. (erinnuska) ID 115269 (10.12.2012, 13:43)
nie je to tvrdé, predsa len hov. mäsko sa dlhšie varí 8-|
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (10.12.2012, 14:19)
Ahoj Erika, ak mas masko starsie, treba ho dusit dlhsie, ja mu davam vzdy hodinku-az dve- podla toho, ci je z kravy, alebo byka, alebo mi masiar priamo povie, ci zviera bolo starsie, alebo mladsie :) Ale dlhsie dusit nie je naskodu nikdy :) Ja som ho na "tvrdo" nemala nikdy.

Viacej takychto pochutok najdes tuto: http://povvi.com/njamnjam/ Klikaj vzdy na nazov receptu (ak kliknes na foto, iba sa zvacsi, ale neotvori ti este cely rcp) a pod hlavnym fotom kazdeho rcp klikaj na skratrku SK- to pre slovensku verziu receptu.
ODPOVEDAŤ
Blanka a. (blankaa11) ID 50642 (9.12.2012, 17:41)
este sa len vari a uz vonia skvele... :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (upravené 10.12.2012, 9:19)
Pockaj ako si vsetkych 20 oblizete :) Viacej takychto pochutok najdes tuto: http://povvi.com/njamnjam/ Klikaj vzdy na nazov receptu (ak kliknes na foto, iba sa zvacsi, ale neotvori ti este cely rcp)

Iba pripomeniem, ze pod kazdym hlavnym fotom v receptoch su dve skratky: NL je pre holandsku verziu a SK je pre slovensku- na tu skratku treba kliknut pri kazdom rcp a precitas si ho bez problemu po slovensky :)

Masove recepty najdes v rubrike: Gerechten- vlees
ODPOVEDAŤ
eva t. (mimi1968) ID 114154 (8.12.2012, 13:47)
(Y) (child8) (banky)
ODPOVEDAŤ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (8.12.2012, 13:40)
no vyskusame a dam vediet,ako chutilo :)
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (8.12.2012, 7:17)
skúsim dnes vyložila som hovädzinku....tak uvidím (hello)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (8.12.2012, 12:30)
Katka, skus, je to fantasticke a ak nechces pivo, sprav ho na bujone- da sa vselijkao, Pivko tam robi super chut, takze netreba skoro vobec solit :) Viacej najdes tuto: http://povvi.com/njamnjam/ :) a aj u mna na webke mozes v pohode komentovat- pod rcp a fotkami z pripravy je moznost komentovat vsetko :)
ODPOVEDAŤ
Dagmar G. (dada1010) ID 26999 (2.6.2010, 7:41)
Karbonátky sú fašírky, mleté mäso, nie ? Ale toto je mäso na kocky...
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (24.1.2013, 8:47)
Dagmar, ospravedlnujem sa- zijem v BE a uz som zvyknuta na tunajsie nazvy masa- u nas sa karbonatky volaju prave na kocky nakrajane kusy masa :)
ODPOVEDAŤ
Alexandra V. (Saha) ID 521, mimibazar.sk/saha (7.12.2012, 14:28)
Stoofvlees je dusene hovadzie maso na stave....su to normalne masove kocky, cize nie mlete.
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (26.4.2010, 20:50)
Velmi zaujimavy recept, zvedava som ako bude chutit (Y) (Y) (Y) :-o :-o :-o
ODPOVEDAŤ
Marcela B. (cela) ID 75552 (26.4.2010, 21:08)
Martuška, vyskúšajte, je to fakt vynikajúce, môj muž nezvykne vychvaľovať jedlo, ale jedol to tri krát po sebe a nevedel sa dojesť. :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (7.12.2012, 13:55)
Marcelka dakujem :) Tesim sa, ze Vam to chuti- dalsie podobne dobroty najdete aj tuto: www.povvi.com Rubriky su v Holandstine, kvoli manzemlovi- aby vedel kde krtory rcp najst, lebo vari aj on :) ale ak kliknete na rubriku, ci na rcp, vsetko je aj v Holandstine aj v Slovencine- SK pod fotom vzdy znamena Slovensky preklad :)
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (26.4.2010, 21:11)
Dakujem Marcelka, zajtra to idem urobit (hello) (hello) (hello) (hello)
ODPOVEDAŤ
Marcela B. (cela) ID 75552 (27.4.2010, 21:45)
dúfam, že chutilo. :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Marta K. (supermarta) ID 62155, mimibazar.sk/supermarta (27.4.2010, 22:13)
Urobila som to dnes mozem potvrdit ze je to vyborne,velmi dobra omacka!!!!
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marcela B. (cela) ID 75552 (upravené 26.4.2010, 21:07)
Tak toto mäsko úplne odporúčam pripraviť, najprv som na recept hľadela nedôverčivo, najmä kvôli tým hrozienkam, ale po ochutnaní a po manželovej pochvale konštatujem, že je výborné. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
erika d. (ekira) ID 16224 (31.3.2010, 8:35)
lekker :-p gr uit noord brabant :-D
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (17.12.2018, 9:17)
Aha, dat is dan iets van t´huis, he? Ik vind het ook lekker :-D
ODPOVEDAŤ
Celkom: 21 (zobrazuje sa 1-20)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu