končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY Vynikajúca domáca treska v majonéze ***** (43) 18.5.2020, 20:49 Ryba na cesnakovo-bylinkovom masle (11) 22.4.2020, 21:10 Moje super rizoto z pangasia (26) 30.11.2018, 21:52 taký jednoduchý Losos (17) 16.9.2018, 6:58 *♥*Rybárska bašta *♥* ( zapekané filety so šampiňónmi ) (5) 11.8.2018, 14:18 Pečené HOKY ala MajaMimi (5) 1.2.2018, 21:30 Losos s brusnicovou omackou (50) 18.6.2017, 13:17 Rybie filé na zeleninke s kari omáčkou (2) 2.6.2017, 15:05 Pečené pstruhy. (10) 19.12.2016, 8:53 Treska ala Zuzka (5) 2.11.2016, 16:25 |
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech |
Celkom: 356 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,36 ďalšie >> |
RYBY A DARY MORA |
Pangas po mojom :-)))POTREBNÉ PRÍSADY 1balik /650g/filiet z pangasia-vietnamskeho sumčeka,2dl mlieka, sol,3 male vajcia, struhanka, 1,5 PL kecupu, 1pl horcice, 1pl masla, 2,5dl horucej vody, cibula,olej POSTUP PRÍPRAVY Filátka rozmrazime namočené v osolenom mlieku/cca 2h/, dáme okvápať a rozrežeme každý na 3 časti-lepsie sa s tym pracuje a sú to take akurátne porcie. Obalime najskor v strúhanke, potom v osolených rozšprudlovanych vajíčkach a opečieme z jednej a z druhej strany na oleji /nemusia tam plávat, stači 3-5mm/. Šprcneme trochu oleja do zapekacej misy, na to šupneme cibuľu nakrájanú na ako chcete:-) ja som na slíže, na ňu poukladáme opečené rybky. Do 2,5 dl vody mrskneme 1pl horčice, 1,5pl kečupu a lyžicu masla-dobre premiešame a vylejeme na rybu, trochu to prikryjeme alobalom-nemusite napevno a šup s tym do rúry -30min na 200°C Vyborná je k tomu klasika-zem.kaša a nejaký čerstvý šalátik...uhorkový, čin.kapusta..ála "co dům dal" Musím sa vám priznať..nemohla som prísť tejto rybe na chuť. Toto mi včera poradila kamoška na bravčové masko ....ale myslím že bravčovina sa na pangasa nechytáááá. SUPER šťavnaté, decká dnes futrovali odušu:-))))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 207 návštěvníkov) Zdena Č. (Zdenči) ID 1132 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (76) posledné: 1.6.2014, 22:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Vynikajúca domáca treska v majonéze *****POTREBNÉ PRÍSADY rybie filé 800-1000 g * 2 veľké cibule * 3 dcl octu * 2 mrkvy * 3-4 PL horčice * 5 ks veľkých bobkových listov * soľ * celé čierne korenie * mleté čierne korenie * veľká majonéza * POSTUP PRÍPRAVY Základom úspechu tejto najsamsuperbomba špica domácej tresky je vydržať a zotrvať pri zatvorenej chladničke aspoň 24 hodín, minimálne toľko času potrebuje treska na odležanie!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 152 návštěvníkov) Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (43) posledné: 18.5.2020, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pangasius v horčicovej omáčke s pečenými zemiakmiPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balenie rýb, maslo, citrón, smotana, horčica, zemiaky, koreniny POSTUP PRÍPRAVY Filety posypeme vegetou, rascou a opečieme z oboch strán na masle, vyberieme. Výpek zahustíme smotanou a 1 polievkovou lyžicou horčice (môžeme sladkou, kyslou, jogurtom - podľa chuti), prípadne môžeme pridať aj uhorky nakrájané nadrobno. Filety vrátime späť a necháme podusiť cca 10 minút v omáčke. Na záver ochutíme citrónom. Očistené zemiaky nakrájame na polovice a na každú polovicu naražeme pásiky čo najbližšie k sebe. Dáme do jenskej misy, posypeme vegetou, rascou, prípadne aj zmesou na americké zemiaky, pokvapkáme olejom a zakryté pečieme cca hodinu. Pred dopečením necháme piecť odokryté, aby zozlatli. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 99 návštěvníkov) Petra G. (Pat) ID 9688 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (40) posledné: 5.10.2014, 14:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
krevety (veľmi rýchle a jednoduché...a dobré:))POTREBNÉ PRÍSADY Pre dve osoby:cca 500 g mrazených kreviet (lepšie sú väčšie), asi 4-5 strúčikov cesnaku, olivový olej, 1-2 chilli papričky, čierne mleté korenie, bylinková soľ, trochu masla, citrón POSTUP PRÍPRAVY Mrazené krevety najprv na pár minút vložíme do teplej vody (5-10 min) a následne dáme osušiť na papierovú utierku. Medzitým si rozohrejeme na panvici olivový olej, na ktorom opečieme na plátky nasekaný cesnak a chilli papričky. Keď cesnak zozlatovie pridáme osušené krevety, osolíme a okoreníme podľa chuti a dusíme cca 10 min (ja nedávam ani pokrievku). Krevety pustia vlastnú šťavu, preto ich netreba podlievať. V závere pokvapkáme citrónovou šťavou a po odstavení z platne pridáme plátok masla, ktorý nám celé jedlo zjemní. Podávam s čerstvo upečenými bagetkami (dostať ako polotovar), ktoré namáčame do šťavičky z kreviet a cesnaku. A k tomu dobré biele vínko:) Dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 60 návštěvníkov) Lucia H. (Loulou) ID 9887 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (22) posledné: 24.8.2013, 14:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
♥ pangasius pre zaneprazdnené žienky , rýchly a chutný zapečený pangasík :) ♥POTREBNÉ PRÍSADY 1balenie pangasiusa, 2 vajicka, 1kysla smotana, 2-4 struciky cesnaku, 1 smotana na slahanie, tvrdy syr, vegeta , cierne korenie , maslo /tekute je uplne idealne :) / POSTUP PRÍPRAVY 1balenie pangasa , ja som mala 1 kg balenie , kde boli velke 4 kusy , tie som prerezala napolovicky, este ani neboli poriadne rozmrazene , ale čas ma tlacil :) tak som ich hned supla na maslom vymasteny plech , ochutila vegetou , ciernym korenim a poliala tekutym maslom , podliala som vodou ale velmi malicko len na spodok! dala som zapiect do predhriatej rury na 200st. na 20minutiek, medzitym som si spravila zmes : *vajicka+smotana kysla+smotana na slahanie+vegeta+pretlaceny cesnak*vsetko som zmiesala dokopy a zaliala som tym rybicky a dala som ich zapiect pekne do zlatista , po upeceni sa len nastruha syr, baby poviem vam pangasiik bol vynikajuuci a bol bez roboty, nechcelo sa mi vyprazat :) takze som to vymysela takto a chutilo vsetkym :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 58 návštěvníkov) Klaudia P. (klaudia90210) ID 12131 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 25.5.2014, 22:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Uplne jednoducha rybka a uplne jednoduchy salatik:)POTREBNÉ PRÍSADY rybie filety, hladka muka, cervena mleta paprika, kmin, sol, olej****** na salat : 1 konzerva kukurice, 3-4 paradajky, sol, korenie, 1 PL majonezy a 2 PL smotany, zelena pazitka POSTUP PRÍPRAVY Mame velmi radi rybky. Pripravujeme si ich rozne. Ponukam vam jeden uplne jednoduchy ale zato, velmi chutny sposob ich pripravy. K tomu jeden uuplne jednoduchy saltik:) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 56 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (43) posledné: 16.3.2013, 11:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Losos s brusnicovou omackouPOTREBNÉ PRÍSADY filety lososa, maslo, sol, citronova stava, smotana na varenie (v mojom pripade creme fraiche), brusnice (zavarane), stipka korenia na ryby POSTUP PRÍPRAVY V minule mi manzel povedal: "mala by si uz pridat nejaky recept aj na jedlo lebo tvoje kamaratky na MMB si budu mysliet, ze jeme iba zakusky" :-). Dobre som neodpadla. Vraj akoze on nic, on muzikant, ale prehlad ma mozno lepsi ako ja:). Takze pridavam recept uplne jednoduchy, rychly, ale pritom chutovo uzasny. Moj drahy, ktory je mojim podporovatelom a zaroven najvacsim kritikom tejto mojej zaluby skonstatoval, ze to bolo vynikajuce a moze to ist do plena:) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 54 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (50) posledné: 18.6.2017, 13:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
taký jednoduchý LososPOTREBNÉ PRÍSADY filety z lososa ( ja som mala 5ks),soľ, 3 polievk.lyžice olivového oleja, mleté korenie, petržlenová vňať, 1 stúčik cesnaku,kúsok masla, brokolica ( alebo iná zelenina) POSTUP PRÍPRAVY filery necháme rozmraziť, rozmrazené ich posolíme, do pekáča, alebo zapekacej misky dáme 3 poliev.lyžice olivového oleja, do oleja ďalej roztlačíme 1 stúčik cesnaku, pridáme mleté korenie, soľ a petržlenovú vňať, premiešame a filety v tom dobre z oboch stán ponamáčame... dáme piecť rovno v tom pekáčiku, len ešte na vrch dáme kúsky masla, ja som dala piecť na 200 stupňov elektric.ohrev cca 25 min, Medzitým si pripravíme prílohu, nejakú zeleninku a zemiačky, Dobrú chuť :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 52 návštěvníkov) Scarlett H. (Tika.) ID 32913 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 16.9.2018, 6:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pangasius v zlatistej omáčkePOTREBNÉ PRÍSADY rybie filety - najlepšie Pangasius, 2 väčšie mrkvy, 2 stredne veľké petržleny /alebo paštrnák/, maslo, vegeta, rasca, hrášok - nemusí byť, múka na zahustenie POSTUP PRÍPRAVY Ďalšia z maminých špecialít, na ktorú sme sa vždy veľmi tešili. Na foto to síce nevyzerá až tak lákavo, zato tá chuť... A obed máte raz-dva. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 46 návštěvníkov) Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 27.2.2013, 16:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
LOSOS, PSTRUH alebo iná ryba v pomarančovo - vínovej omáčke - oblížete si prsty :-)POTREBNÉ PRÍSADY 1 rybu / LOSOS /1ks/, PSTRUH /4ks/, filety /4ks/ - ja som to robila už aj z lososa, aj zo pstruha - nie je v tom žiadny rozdiel :-) / * 2dl šľahačkovej smotany * 2 pomaranče * 2dl vína -bieleho * hladká múka * citrónová šťava * petržlenová vňať * olej * maslo * soľ * POSTUP PRÍPRAVY Vykostenú rybu posolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, obalíme v múke a prudko opečieme zo všetkých strán na oleji. Rozohrejeme si rúru / nemusí sa to robiť v rúre, už som to robila aj na panvici - dusila som / , dáme maslo a olejový výpek a pečieme v rúre, zopár minút 5-10, potom vyberieme a nalejeme smotanu, víno, odšťavené pomaranče a necháme v rúre ešte asi 5 minút podusiť. Tá šťava je mňam, veľmi výborná. Podávame s varenými zemiakmi a rybu na tanieri ozdobíme petržlenovou vňaťou a ak máme tak ošúpanými plátkami mandlí, ale to nemusí byť, my na tie mandle nikdy nemáme čas :-) DOBRÚ CHUŤ - dajte vedieť ako chutilo :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) Monika K. (mooni) ID 11030 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 29.12.2009, 9:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 356 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,36 ďalšie >> |