končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,21 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Český hovädzí guláš na pive :-)POTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso (predné,zadné,kliška) - podľa počtu hladošov asi 1 kg, 3 - 4 cibule, 3-4 PL rajč.pretlaku, 3 str.cesnaku, 0,5 l hov.vývaru, asi 1,5 svetlého piva, bravč.masť a podľa chuti:červená paprika, drvená racsa, majoránka, čierne korenie a soľ POSTUP PRÍPRAVY Hovädzie mäso si nakrájame na približne rovnaké kúsky.Cibuľu pokrájame na drobno a asi toľko,koľko je mäsa.Nie na gramáž ale na objem.Na bravč.masti orestujeme cibuľu,pekne do hneda.Pridáme mäso a opekáme zo všetkých strán,pokiaľ sa všetky kúsky nezatiahnú.Ostavíme z ohňa a pridáme asi 2 ML červenej papriky a rajčinový pretlak.Ja radšej papriku miešam mimo ohňa,aby nezhorkla.Poriadne premiešame,zalejeme horúcim vývarom a vrátime späť na oheň.Dusíme domäkka hodinku aj hod. a 1/2,podľa potreby dolievame vývarom.Pred koncom varenia zalejem pivom- POZOR nie chladeným a ochutíme:posolíme,pokoreníme,pridáme prelisovaný cesnak a medzi prsty majoránku.Podľa chuti a odvahy :-) môžme pridať aj čili papričku alebo čili korenie.Keď je guláš riedky,tak ho zahustíme chlebom,ktorý sme si dopredu namočili a prepasírujeme ho do gulášu,alebo postrúhame surový zemiak a povaríme. Podávame s chlebíkom alebo knedlou,tu je link na moju: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35898&user=177553 Ozdobíme podľa chuti a fantázie:cibuľkou,chrenom...... Obľúbený gulášik môjho manžela,varený podľa: http://www.youtube.com/watch?v=Fv9PX6EkrXc Prajem dobrú chuť :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Mária K. (konteska) ID 177553 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 15.4.2014, 14:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzí alebo bravčový rezeň na pivePOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hovädzích alebo bravčovýc rezňov 2 dl hovädzí bujón 500-600 ml čierneho piva ( nič sa nestane ak budete mať aj normálne pivo ) 4 strúčiky cesnaku soľ, mleté čierne korenie, hladká múka, 1 cibuľa, 1 bobkový list, štipka sušeného rozmarínu a olej POSTUP PRÍPRAVY Rezne dobre z oboch strán naklepeme, oslíme, okoreníme čiernym korením a poprášime z oboch strán múkou. Na panvicu vylejeme 3-4 PL oleja a keď je horúci, vložíme doň rezne a opečieme z oboch strán každú e na stranu asi 5 minút. Rezne uložím na pekáč a prikryté necháme v teple. Do výpeku pridáme prelisovaný cesnak, podusíme, prilejeme pivo a bobkový list, rozmarína trochu čierneho korenia. Všetko necháme prejsť varom a rovnomerne nalejeme na rezne. Pekáč vložíme do rúry a pri 175 stupňoch dusíme 10-15minút. Podávame s pyré alebo s opekanými zemiakmi ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Monika Č. (kotuliatko1990) ID 200780 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 31.1.2013, 17:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovadzie masko na vinovej omacke so smotanouPOTREBNÉ PRÍSADY chude hovadzie maso, sampinony, slahackova smotana, 200 ml bujonu, 150 ml cerveneho vina, konzervu lupanych paradajok, bazalka, maslo, cukor, sol, korenie, olivovy olej, muka POSTUP PRÍPRAVY omacku si pripravime nasledovne: roztopime maslo, pridame muku a zalejeme bujonom a vinkom. pomaly varime 15 minut, potom pridame paradajky, cukor podla chuti (ja som dala 2 PL), nasekanu bazalku a varime pri nizkej teplote dalsich 30 minut. maso naklepeme, nakrajame na tenucke rezanceky a opecime na oleji, pridame sampinony a chvilu opekame. zalejeme rozmixovanou omackou a varime kym masko zmakne. ochutime solou, koreniem a zalejeme smotanou v ktorej sme rozmiesali 1 PL muky. nechame prejst varom a je to hotovo. vhodnou prilohou su cestoviny alebo ryza ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Miriam B. (MiaLia) ID 12273 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 4.10.2015, 16:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
MAĎARSKÝ DRŽKOVÝ PERKELTPOTREBNÉ PRÍSADY Držky 1 kg, Masť 100g, Cibuľa 200 g, Cesnak 80g, Paprika 20 g, Soľ 16 g, Pretlak 20g, Lečo (paprika, rajčiny) 800g, Múka 20 g, Kmín drvený 2g POSTUP PRÍPRAVY Na jemno nakrájanú cibuľu opražíme na masti, papriku rozpustíme a potom zalejeme troškou vody, pridáme drvený kmín, cesnak a pretlak. Dobre premiešame, dáme doň držky, posolíme a pridáme vodu, aby sa „utopil“. Po zmäknutí urobíme zátrepku a tým zviažeme šťavu držiek. Potom pridáme paradajku a zelenú papriku. Podávame so zemiakmi alebo chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Miroslava H. (mirečka) ID 110954 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 27.4.2011, 16:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
SRBSKE FILE DJULBASTIJA*****S CESNAKOVYM MASLOMPOTREBNÉ PRÍSADY Hovädzia sviečkovica(pravá),olej,soľ,mleté čierne korenie,cesnak,maslo POSTUP PRÍPRAVY Sviečkovicu nakrájame na plátky asi jedenapol prsta hrubé a zľahka bokom ruky naklepeme.Strany mierne nakrojíme,aby sa nám mäso pri pečení nekrútilo.Okoreníme a na horúcej panvici na troche oleja opečieme z každej strany asi 3-4 minútky.Okoreníme,navrch dáme cesnakové maslo. Najlepšie je plátky si nachystať o deň skôr_okoreniť a potrieť olejom-šup do chladničky. CESNAKOVE MASLO:125gr masla poriadne vymiešame s hlávkou postrúhaného cesnaku a soľou,vytvarujeme do válčeka,zabalíme do alobalu alebo mikroténovej folie a zamrazíme. Na horúcom kuse mäsa sa nám krásne rozpustí. Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou alebo so zeleninovým šalátom. Na toto sme chodili do GRILU URPIN v BB ,bola to lahôdka a stála za oných čias celá porcia aj s hranolkami Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 2.3.2010, 20:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovězí guláš pikantPOTREBNÉ PRÍSADY Pro 4 osoby: 800g hovězí kližky, 300g cibule, 1 feferonka, sůl, pepř, 2 lžíce mleté sladké papriky, 5 stroužků česneku, 250 ml smetany na vaření, 2 lžíce hladké mouky, olej nebo sádlo. POSTUP PRÍPRAVY Očištěné a osušené maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na hrubší kousky. Na rozpáleném tuku v tlakovém hrnci osmažíme cibuli dorůžova. Přidáme maso,feferonku, opepříme a za stálého míchání smažíme do zatáhnutí masa. Pak osolíme, opaprikujeme, promícháme a podlijeme horkou vodou. Hrnec zavřeme a dusíme doměkka. Mezitím ve smetaně rozkvedláme mouku, vlijeme do guláše a ještě chvíli necháme provařit. Dochutíme rozmačkaným česnekem, případně dosolíme. Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem, chutná však i s těstovinami nebo rýží. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) tereza M. (Terujaja) ID 52420 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 9.11.2010, 22:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Španielske vtáčky po mojom...(bez smotany a bez knedle)POTREBNÉ PRÍSADY hov.mäso, uhorky, vajíčka na tvrdo, klobáska, slaninka, vegety, mleté biele korenie, voda, hotová jíška v prášku POSTUP PRÍPRAVY pri obrázkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lucia Žilinková (Zofrinka) ID 87602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 16.1.2011, 8:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Steak s burgundskými šampiónmi a zlatými zemiakmiPOTREBNÉ PRÍSADY NA STEAKY: 4 steaky z hovädzej sviečkovej,sol,korenie,sojova omačka,rozmarín BURGUNDSKE ŠAMPIONY: šampiony,1 PL masla,4 stručky cesnaku,jarna cubulka alebo por,1 dcl červeneho vína,sol,korenie,kusok masla na koniec,petržl.vnat ZLATE ZEMIAKY:zemiaky nakrajane a uvarene,20 g masla, 3-4 cibule,tymian,2 bobkove listy,olej,petrž.vnat POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 4.7.2012, 0:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie po indickyPOTREBNÉ PRÍSADY 600g hovädzieho alebo telacieho zadného i predneho, 1 biely husty grecky jogurt, 1 pohár leča alebo uncle bens oriental s ananásom, 5 velkých cibúlˇ, sol´, 3 lyžičky kari korenia, 3 bobkové listy, 3 klinčeky, štipku čili korenia alebo vynechatˇ, 5 zrniek čierneho korenia, olej POSTUP PRÍPRAVY 1, mäso odblanime, umyjeme, osušíme a pomelemie, zmiešame ho s jogurtom a necháme postátˇ 2, cibule pokrájame nahrubo 3, v hrnci si zohrejeme olej, osmahneme cibule a asi 5 minút ju dusíme, pridáme mäso, osolíme ho, premiešame a do zmesi vylejeme lečo, ja som použila uncle bens oriental sladkokyslý s ananásom 4, mäsovú zmes ochutíme všetkými koreninami a zakryté udusíme do mäkka, vhodná príloha je ryža 5, dobrú chutˇ OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jana M. (kardula) ID 98254 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 6.9.2011, 10:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Nebalené španielske vtáčkyPOTREBNÉ PRÍSADY ak je tu uz takyto recept tak sorry * 8 kuskov hovadzieho masa*horcica*3 kysle uhorky*2 uvarene vajicka*1 vacsia cibulka*15-20 dkg slaniny* sol, peps, cili korenie*sladka mleta paprika*600-700 ml karpatskeho bujonu*muka*olej POSTUP PRÍPRAVY vid foto OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov) Maria M. (misqs17) ID 166394 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 27.3.2011, 15:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,21 ďalšie >> |