končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,190 ďalšie >> |
TORTY |
***KARAMELOVÁ TORTA ***POTREBNÉ PRÍSADY Korpus : 3 vajcia, 120g kryštálového cukru, 100g hladkej múky, 20g kakaa, 2 PL vody, 1PL oleja, 1KL PDP Karamelový krém : 1 kondenzované sladené mlieko karamelové (alebo uvariť Salko ) maslo. Šlahačkový krém : 1 šlahačková smotana, 1 vanilkový cukor, 1stužovač čokoládové bombony na zdobenie POSTUP PRÍPRAVY Vajcia s cukrom vyšlaháme do peny, za stáleho miešania pridáme vodu, olej a múku zmiešanú s kakaom a PDP, upečieme vo vymastenej a múkou vysypanej forme 180 C cca 20 minút. Karamelový krém : odložíme bokom 3PL karamelového salka ostatné zašlaháme do vymiešaného masla. Postup : na vychladnutý korpus natrieme odložené 3 PL skaramelizovaného Salka, navrstvíme karamelový krém, vyšlahanú šlahačku, ydobíme bombónmi ( jasom dala prerezané ferrero rocher a pokrájané mersi možete pofrkať čokoládovou polevou.Odložíte na chvílku do chladničky . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Jarmila K. (jaja.k) ID 58371 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 8.9.2013, 20:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Ríbezľová torta s mascarpone...POTREBNÉ PRÍSADY KORPUS: 3 vajcia, 3 PL práškového cukru, 3 PL polohrubej múky, 1 PL kakaa, 1/2 ČL kypriaceho prášku, 1 PL vody, 1 PL oleja KRÉM: 250ml smotany na šľahanie, 150g bielej čokolády, 400g mascarpone, 100g práškového cukru, 2 PL práškovej želatíny, 0,5 dl horúcej vody OKREM TOHO: 300g ríbezlí, 1 jahodová galaretka /alebo červené tortové želé/, 400 ml vriacej vody POSTUP PRÍPRAVY Deň vopred si dáme variť smotanu na šľahanie, do ktorej nalámeme bielu čokoládu, privedie po bod varu a hneď vypneme. Po vychladnutí dáme na aspoň na 12 hodín do chladničky. Upečieme si korpus: vajcia vyšľaháme do peny s práškovým cukrom, pridáme olej a vodu...múku zmiešame s kakaom a kypriacim práškom, primiešame k vaječnej zmesi. Dáme piecť do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy /moja mala priemer 24 cm/. Pečieme na 180 °C asi 20 minút. Necháme vychladnúť. Po vychladnutí korpus necháme v tortovej forme, natrieme krémom, nalejeme "želatínu", necháme aspoň na 10 hodín stuhnúť v chlade a potom ozdobené podávame. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 20.8.2013, 12:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Nepečená čučoriedková tortaPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS - 150g várovej čokolády, 60g masla, 100 g kukuričných lupienkov, PLNKA - 1 salko sladené, 500g jemného tvarohu, šťava z 1/2 citróna, kôra z citróna, 1 l (cca 800g) čučoriedok, 1 želatínový stužova dr. Oetker, dokončenie - 1 tortové želé číre, šťava z 1/2 citróna POSTUP PRÍPRAVY Tortu som robila pre môjho synovca k narodeninám, pôvodne som chcela spraviť inú, ale keď som zbadala na trhu čerstvé čučoriedky, rozhodla som sa pre improvizáciu. Postup v obrázkoch... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 26.8.2013, 20:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Šikmá torta - bielkový motýľPOTREBNÉ PRÍSADY postup vytvarovania torty a zároveň postup na bielkového motýľa - viď. nižšie. POSTUP PRÍPRAVY Korpus je z tzv. "olejovej" piškóty +voda (to len 1-vé poschodie). Plnka je maslová - čokoládová (čokoláda, mlieko, žĺtka + maslo). Poťah je MMF. K vytvoreniu torty nepotrebujete žiadne šablóny ani drahé pomôcky, len trocha odvahy a čas.Ostatné poschodia t.j. 2,3 som robila z burizónovej hmoty, ale tej "fajnej" - použila som recept na karamelové burizonové guličky. Dôvod bol jednoduchý - sme menšia família a 1-poschodová torta nám úplne stačí. No dcéra chcela tentokrát poschodie. Karamelové burizóny sa dlhoooo neskazia a nepoznám človeka ktorý ich nemá rád. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Monika L. (more30) ID 429 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 18.8.2013, 12:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Zdravá výborná maková torta bez múky a bez kypriaceho prášku bezlepková a bez mliekaPOTREBNÉ PRÍSADY 170 g mletého maku, 6 vajec, trocha fruktozy alebo hnedého cukru 1 - 2 balíčky mrazeného lesného ovocia, želatína na poliatie ovocia, fruktoza POSTUP PRÍPRAVY Vyšľaháme z bielkov sneh, zmiešame žltky s makom a cukrom. Potom do maku zľahka lyžicou zapracujeme sneh z biekov. Dáme do tortovej formy a upečieme cca pol hodinky na 150 st. Keď korpus vychladne, vložíme ho opäť do tortovej formy a vrstvíme naň rozmrazené ovocie. Želatínu zmiešame s 2 lyžicami fruktozy, uvaríme 1 min podľa návodu /nie želatínu, ktorá ide do krémov, ale želatínu len na vrch torty/. Keď trocha vychladne, tak ešte vlažnou želatinou polejeme ovocie. Môžte i tak spraviť, že 1 balíček ovocia rozmixujete, osladíte fruktozou, nalejete na tortu. Na to dáme ovocie nepomixovanú /2. balíček/ a to všetko zalejete želatínou. Vtedy bude chuť ovocia sladšia. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Hana Z. (hana2) ID 46864 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 30.7.2013, 12:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta Letné pokušeniePOTREBNÉ PRÍSADY Na cesto: • 4 žĺtky • 60 g práškového cukru • 1 balíček Vanilínového cukru Dr.Oetker • štipka soli • ½ kávovej lyžičky Mandľovej arómy Dr.Oetker • 120 g detskej krupice • 80 g nastrúhaných mandlí • 40 g hladkej múky • 4 bielky • 60 g cukru Na náplň: • 1 balíček Želatíny v plátkoch Dr.Oetker • 250 ml mlieka • 1 zarovnaná polievková lyžica cukru • 3 zarovnané polievkové lyžice detskej krupice • 250 g kyslej smotany • 150 g cukru • šťava z jedného citróna • 200 g zmesi drobného ovocia (možno použiť čerstvé, mrazené aj kompótované) • 2 polievkové lyžice ovocnej šťavy z kompótu Na ozdobenie: • 50 g zmesi drobného ovocia • 1 balíček Tortového želé červeného Dr.Oetker • 20 g nastrúhaných mandlí Ešte potrebujeme: • tortovú formu (Ø 26 cm) • papier na pečenie POSTUP PRÍPRAVY 1. Na prípravu cesta ušľaháme elektrickým ručným šľahačom žĺtky, cukor, vanilkový cukor, soľ a arómu do peny. Dôkladne premiešame krupicu, mandle a múku. Z bielkov a cukru vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni tuhý sneh. Do peny zľahka ručne vmiešame striedavo múku a sneh. Cesto naplníme do tortovej formy s dnom vyloženým papierom na pečenie a uhladíme. Formu vložíme do predhriatej rúry a pečieme. Elektrická rúra: 180 °C Teplovzdušná rúra: 160 °C Plynová rúra: stupeň 3 Doba pečenia: asi 30 minút 2. Na prípravu náplne necháme želatínu napučať v studenej vode. Za stáleho miešania zvaríme v kastróle mlieko, cukor a detskú krupicu. Odložíme zo sporáka, vmiešame želatínu a necháme mierne vychladnúť. Pridáme kyslú smotanu, cukor a citrónovú šťavu. Do polovice náplne vmiešame drobné ovocie. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Eva V. (EvaVA) ID 281431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 13.8.2013, 14:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Malinovo jogurtová torta s bielou čokoládou...POTREBNÉ PRÍSADY 200g malín, 2 smotanové malinové jogurty, 250 ml smotany na šľahanie, 150g bielej čokolády, 2 PL práškovej želatíny, 4 PL horúcej vody... 800ml horúcej vody, 100ml malinového sirupu, 3 PL práškovej želatíny POSTUP PRÍPRAVY recept na korpus - dá sa pripraviť s akýmkoľvek, aký máte obľúbený: piškótový: 2 vajcia vyšľahať dohusta s 2 PL kryštálového cukru, pridať po 1 PL oleja a vody, prešľahať, nakoniec vmiešať 4 PL polohrubej múky zmiešanej s 1 ČL kypriaceho prášku - piecť v tortovej forme /vymastenej a múkou vysypanej/ na 180 °C, 15 min. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (26) posledné: 26.1.2017, 13:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
VláčikPOTREBNÉ PRÍSADY 3 x hnedé cesto zo 3 vajec ********** višňový lekvár ********** višňový kompót ********** 600 ml šľahačková smotana (rastlinná) ********** kokos zafarbený na zeleno ********** rozpustená čokoláda na čokoládové figúrky ********** WI na vláčik a koľajnice POSTUP PRÍPRAVY Okrúhla tortová forma priemer 28 cm. Vláčik som robila podľa postupu na stránke: http://cakejournal.com/tutorials/how-to-make-a-train-cake-topper/ OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Kristína K. (kemkk) ID 251735 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 23.7.2013, 11:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Karamelová torta s orechamiPOTREBNÉ PRÍSADY KORPUS - 3 x 3 vajcia, 3 x 3 PL cukor krupicový, 3 x 3 PL múka polohrubá, 3 x 3 PL orechy mleté, 3 x 1,5 KL oleja, 3 x 1 KL PDP, 3 x 1 KL vanilkový cukor, PLNKA - 1 salko skaramelizované, 450 - 500g masla, 2 x 4 PL orechy mleté, PLEVA - 100g čokoláda várová + tuk podľa potreby, NA OZDOBU - čokoládové guľky, marcipánové kvietky POSTUP PRÍPRAVY Túto tortu som robila pre kamarátkinu dcéru k narodeninám, inšpirovala som sa viacerými recepatmi, až nakoniec vznikol tento, tak dúfam, že bude oslávenkyni chutiť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (18) posledné: 7.8.2013, 21:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO : 6 vajec, 1dcl oleja, 250g cukru, 250g hladkej múky, 100g čokolády na varenie, 1 prášok do pečiva, PLNKA : 1Lmlieka, 150g cukru, 3 čokoládové pudingy DR. Oetker, 200g čokolády, 200g masla, POLEVA : 250g čokolády, 250ml šlahačky POSTUP PRÍPRAVY Najprv si uvaríme puding, mlieko, cukor. Necháme vychladnúť. (Odložiť bokom) Do čistej misky si vyšlaháme žĺtka s cukrom a pridáme rozpustenú čokoládu (100g). Pridáme k tomu olej, vodu a znovu prešlaháme. Postupne pridáme múku, prášok do pečiva a znovu prešlaháme. Nakoniec vmiešame vyšlahané bielka. Cesto vylejeme do vymazanej, múkou posypanej formy. Pečieme asi 40-50 min. Hotový korpus po vychladený rozrežeme presne cez stred. Vychladnutý puding si prešlaháme mixérom. Potom vyšlaháme maslo (Izbová teplota) a pridáme rozpustenú, vychladnutú čokoládu. A potupne pridávame puding. ( Tá plnka je neskutočne lahodná !!!!!!!!!) Hotovú plnku dáme na spodný plát a rozotrieme. Potom mierne pritlačíme vrchný korpus a okraje natreme plnkou. ( Ja natieram aj vrch a polevu nerobím) Potom tortu vyzdobíme a je NESKUTOČNE dobrá ! :) Piekla som ju s kamarátkou :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) michaela b. (misell.) ID 176450 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 24.1.2014, 11:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.898 (zobrazuje sa 51-60) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,190 ďalšie >> |