končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
POSLEDNE KOMENTOVANÉ RECEPTY Jednoduchý MAKOVNÍK (50) 21.4.2024, 10:55 Marinované kuracie nugetky v zemiakovom cestičku (400) 28.3.2024, 7:48 Rýchla jednoduchá torta (3) 15.3.2024, 13:03 Fantastický nemecký tvarohový koláč bez múky (1) 29.2.2024, 12:42 jednoduchý kurací perkelt (23) 16.2.2024, 23:10 SILVESTROVSKÁ KAPUSTNICA super de luxe špeciál :-) (74) 31.12.2023, 14:23 Medvedie labky - straaasne stary ale vynikajuci recept (4) 25.12.2023, 13:34 Nepečená"ZEBRA" (32) 22.12.2023, 9:27 Perníčky (medovníčky) zaručene hneď mäkké (180) 20.12.2023, 20:21 Domáce rezance (niťovky) (12) 7.12.2023, 22:29 |
DISKUSIE O RECEPTOCH žádosti o radu prosím pište pouze do diskusí o receptech |
Celkom: 138 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,14 ďalšie >> |
TORTY |
Krém z ľadových gaštanov alebo bielej čokolády+karamelovýPOTREBNÉ PRÍSADY tri 250ml šľahačkové smotany 33%, tri kusy tyčinky ľadových gaštanov ALEBO dve biele čokolády POSTUP PRÍPRAVY Tento krem si mozte pripravit aj s BIELOU COKOLADOU alebo KINDER TYCINKAMI, kofilou atď. Na tri slahacky stacia dve biele Milka cokolady. POSTUP*****smotany dáme do hrnca a dáme variť a už počas zohrievania pridáme ľadové gaštany a necháme prevariť, za stáleho miešania, musí chvíľu vrieť. Potom treba hmotu nechať do druhého dňa v chladničke -MINIMÁLNE 12 hodín!!! (ale kľudne aj na dlhšie) a na druhý deň vyšľahať do tuha. Je výborný do torty alebo na rezy s piškótovým cestom. Pridala som postup na výrobu karamelového krému do veterníkov, nemá chybu! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 551 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (311) posledné: 2.2.2017, 7:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
♥ GAŠTANOVÁ TORTA ♥ bez múky a pridaného cukru !!!POTREBNÉ PRÍSADY Kočky zlaté... Receptík na túto tortu som dostala od kamarátky Esterky, ktorú týmto pozdravujem ♥ V relácii "Tajomstvo mojej kuchyne" ju piekla Kamila Magálová. Je to torta pre všetky oslavy, svadby, krstiny, či len tak k nedeľnému posedeniu, proste všestranná a naozaj MAXI DELIKÁTNA !!! Garantujem úspech na všetky strany. ...A Ako opísala Kamila pri príprave torty : "Garantujem, že ju ani do chladničky nevložíte, nakoľko od stola nikto neodíde, pokiaľ sa celá nezje" POSTUP PRÍPRAVY Postup je v obrázkoch... Tortička je za hodinku s prípravou aj 45min. pečením hotová. Nejde do nej ani deko múky a ani deko pridaného cukru. Nech sa páči, poďme piecť :-) Pripravíme si : KORPUS 8 vajec 2 gaštanové pyré (1kus má 250g) PLNKA 2 šľahačky v prášku Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 418 návštěvníkov) Marika S. (finka) ID 64179 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (379) posledné: 22.5.2021, 7:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Twister - Famozna cokoladovo-gastanova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY Spodny korpus: 150 g polohr. muky, 60 g cukru (moze byt jemna krupica), 60 g masla, 1 KL PRDOPEC.(PRDOPEC=prasok do peciva), 1 vajce Piskota: 5 vajec, 5 PL kopcovitych cukru, 5 PL zarovnanych polohr. muky, 1 PL kakaa, stipka soli do bielok. K trojakej plnke: 600 ml slahackovej smotany ( ja som mala 2x284ml a bohate stacilo), 3 smetafixy, 750 g mascarpone ( ja som pouzila tvaroh Quark), 200 g horkej cokolady, 200 g bielej (prip. mliecnej) cokolady, 250 g gastanoveho pyre, 1-2 PL rumu (prip. rumova esencia) 2PL pr. cukru, papier na pecenie, tortova forma s odopinatelnym bokom o priemere 24 cm, dva cukrarenske sacky (ak nemate dva , posluzia aj z tvrdsieho igelitu, prip euroobal) POSTUP PRÍPRAVY Na tuto torticku som sa odhodlavala dost dlho. Nakoniec odvaha prisla. Viem, viem, ze vzhladovo sa mi moc nevydarila. Iste, keby ju robila robila napr. Evulqa T., tak by vzhladovo vyzerala urcite omnoho lepsie. Nepodarila sa mi moc ta spirala na priklope. Ruky sa mi triasli ako nejakej alkacke a to mi ten moj drahy ani len poldeci neulial, aby mi robota isla lepsie. Aspon by som sa mala naco vyhovorit:). No, koniec koncov nemienim ju prihlasit na Miss torta:), ani do ziadnej inej sutaze, ale jej famozna chut mi neda, aby som sa s vami nepodelila o tento skvely receptik OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 293 návštěvníkov) Adriana S. (adrika280) ID 34442 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (371) posledné: 13.10.2016, 16:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
***GAŠTANOVO-KARAMELOVÝ SEN***POTREBNÉ PRÍSADY tento zákusok myslím pochutí každému... jeho príprava je neskutočne rýchla, nezaberie veľa času a popritom výsledok je ohromujúci....robievam ho veľmi často, pretože milujeme gaštanové pyré....cestíčko je lahodne krehké-nadýchané, plnka jemná.... a teda niet čo dodať... už len snívať ako sa rozplýva na jazyku... POSTUP PRÍPRAVY postup aj ingrediencie sú pri jednotlivých obrázkoch.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 226 návštěvníkov) Miruška B. (miruška) ID 1104 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (122) posledné: 10.4.2019, 11:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Ľadovo - gaštanové košíčkyPOTREBNÉ PRÍSADY GAŠTANOVÁ PLNKA - 1 gaštanové pyré (250g), 125g masla, 4PL nutely, *POLEVA č.1* - 6 ks čokolády ľadové gaštany, 1 stužený tuk - 100% (cera, lando), 1PL kakaa - alebo - *POLEVA č.2* - 6 ks čokolády ľadové gaštany, 100g várová čokoláda, 40g cera alebo kokosový tuk POSTUP PRÍPRAVY Keďže milujem gaštanové pyré, musela som si z neho vymyslieť aj recept na košíčky, ktorý je veľmi jednoduchý, ale výborný. Postup... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 212 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (209) posledné: 5.9.2017, 14:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Nepečené guličky z gaštanového pyréPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balík piškót (120g) ten menší, 250g gaštanového pyré ( kocka), 1 vanilkový cukor, 1,5 polievkovej lyžice práškového cukru, cca 40g roztopeného masla, štamprlu rumu, prípadne mlieko*** na polevu:várová čokoláda, cera. POSTUP PRÍPRAVY Od Filmušky mi prišli mailom receptíky, tak som jeden z nich vyskúšala a troška ho upravila. Guličky sú naozaj dobré o čom svedčí aj to, že môj malý nejedák sladkého ich už zjedol hádam aj 5. Odporúčam kupovať pyré , keď je v akcii, inak je dosť drahé. Vydrží Vám určite, lebo sa kupuje zmrazené, takže trvanlivosť je tam minimálne 6 mesiacov. Recept je cca na 30 kúskov. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 160 návštěvníkov) Lucia H. (Luc2) ID 5741 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (73) posledné: 25.12.2014, 15:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Gaštanová torta - NEPEČENÁ, jednoduchá a rýchla, chutná, svieža!POTREBNÉ PRÍSADY 1 krabica čajové sušienky Esíčka (neodporúčam nahradiť piškótami, nie je to vôbec ono), 1 maslo 125g + ak je zmes suchá a sypká pridáme aj viac, aby bola vláčna, 2 gaštanové pyré (teda 2x250g), 3 smotany na šľahanie, stužovač šľahačky (príslušné množstvo na tri šľahačky), džem alebo zaváranina najlepšie červený sladkokyslejší, ja mám najradšej jahodu ale dobrá je napríklad aj višňa, čokoláda na postrúhanie a ozdobenie POSTUP PRÍPRAVY Esíčka vysypeme do misy, rozmrvíme najemno rukami alebo niečím roztlačíme. Pridáme zmäknuté maslo, vypracujeme na hmotu. Natlačíme na spodok tortovej formy. Navrch natrieme džem alebo rozotrieme zaváraninu. Zmrznuté gaštanové pyré nahrubo nastrúhame a natlačíme do tortovej formy napevno (aby sa potom pri krájaní rez nerozsypal). Šľahačky vyšľaháme so stužovačom (nesladíme ich, môžeme ovoňať vanilkou) a hotovú šľahačku dáme do tortovej formy navrch na gaštanové pyré. Dozdobíme strúhanou čokoládou. Dáme do chladničky na cca hodinku, ak vydržíme, ak nevydržíme, podávame hneď :))) Krásne vyzerá celkovo aj na reze a je úžasná, vynikajúca, osviežujúca, rýchla a jednoduchá na prípravu, proste skvelý zákusok nielen ku káve! Recept mám od kamarátky L, ktorej týmto ďakujem :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 117 návštěvníkov) Aba F. (ababazarik) ID 18726 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (31) posledné: 19.4.2016, 13:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Gaštanovo - smotanová tortaPOTREBNÉ PRÍSADY PIŠKÓTA: * 4 vajíčka * 120g pr.cukru * 120g pol.múka * 2 ML PDP * 2 PL kakao * .......... GAŠTANOVO-SMOTANOVÁ PLNKA: * 250g gaštanové pyré * 1 vanilk.cukor * 1-2 PL pr.cukor * 125g maslo * 200g kyslá smotana * ........ SMOTANOVÁ PLNKA : * 250ml šľahačková smotana * 200g kyslá smotana * 1 stužovač * 1 vanilkový cukor * .......... dlhé piškóty, pikantný džem POSTUP PRÍPRAVY - pre žabky za vysvedčenie ..... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 103 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (106) posledné: 27.10.2013, 7:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
GAŠTANOVÉ KOCKY s karamelovou šľahačkouPOTREBNÉ PRÍSADY Piškóta: 4 vajcia, 6 PL kryštálového cukru, 6 PL polohrubej múky, 1 dl oleja, 1 PL kakaa, 1 kypriaci prášok do pečiva. Plnka: 100g masla, 3-4 PL práškového cukru, 1 kocka (250g) gaštanového pyré, 1 Zlatý klas, 2,5 dl mlieka. Šľahačka: 4 PL kryštálového cukru, 3 dl mlieka, 2 práškové šľahačky, 1 stužovač šľahačky (namiesto mlieka a práškovej šľahačky môžeme použiť aj 3 dl šľahačkovej smotany). Uvedené množstvo je na malý plech (25x35cm). POSTUP PRÍPRAVY Celé vajcia vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme olej, kakao, múku a prášok do pečiva. Vymiešané cesto vylejeme na plech pokrytý papierom na pečenie a pečieme cca 20min. Z mlieka a Zlatého klasu uvaríme hustý puding, necháme vychladnúť. Zvlášť vymiešame maslo, cukor a gaštanové pyré. Spojíme s pudingom a premiešame. Hotový krém natrieme na vychladnutý korpus. Kryštálový cukor upálime na karamel, zalejeme mliekom, povaríme a necháme vychladnúť. Potom zmiešame so šľahačkami, stužovačom a dotuha vyšľaháme. Hotovou šľahačkou potrieme zákusok, ozdobíme podľa vlastnej fantázie...ja som len posypala kakaom. Recept je veľmi jednoduchý, rýchly, bez váženia surovín... :-) a kocky fantastické pre tých, ktorí milujú gaštany a karamel............. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 91 návštěvníkov) Darina H. (guginko) ID 65763 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (55) posledné: 19.2.2017, 15:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
VIANOČNÉ CUKROVINKY |
Gaštanové srdiečkaPOTREBNÉ PRÍSADY 400g hladkej múky (ja som dala 100g sójovej a 300g celozrnnej), 140g práškového cukru, 2 vajcia, 200g tuku (maslo alebo margarín), 250g gaštanového pyré, na dokončenie - práškový cukor + vanilkový cukor alebo čokoládová poleva + rôzne ozdoby POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som našla v Extra prílohe Nového času pre ženy 2009 a dnes som sa dostala k jeho vyskúšaniu, nebanujem, sú úžasné a veľmi jednoduché na prípravu. Tu je postup... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 85 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (107) posledné: 16.12.2014, 7:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 138 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,14 ďalšie >> |