. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

. () ID
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.1.1970
Naposledy: 1.1.1970 1:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE
RODINNÉ FOTOGRAFIE
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY
RECEPTY
NÁVODY
BLOGY
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)

TORTY

Lienka k MDD



POTREBNÉ PRÍSADY

Piškota: 4 vajcia, 75g, skrobovej mučky, 200g cukru, 200g polohrubej muky, kora z jedneho citrona, 2 - 3 PL mlieka, 250 g masla, prasok do peciva, 2 vanilkové cukre. Krem: 250 ml slahacky, 1 stužovač šlahačky, 2 PL cukru. Poleva: 1 čokoláda na varenie( 100g), a 80 g cery Poleva: 200g prask. cukru, 3 PL citronovej štavy, 2 lentilky, toffife, červene potravinarske farbivo

POSTUP PRÍPRAVY

Cukor, maslo, vanilkový cukor, vymiešame pridame vajcia, koru z citronu, muku, skrobovú muku, 2 - 3 PL mlieka, dame pliect do okruhlej tortovej formy s priemerom 26 cm, pri teplote 175 C na 20 - 25 minut.
Krem: slahačku vymiešame so stužovacom a cukrom.
Poleva: 100g cokolada a 80g cery rozpustim nad parou
Poleva 2: cukor a citornovú stavu vymiešame

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Prsia k narodkám



POTREBNÉ PRÍSADY

Mramorový korpus, parízsky a vanilkový krem, podprda marcipán, potah marshmalov. Potrebné suroviny dolozím ak bude treba!

POSTUP PRÍPRAVY

xx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 21.5.2013, 8:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Penová pre moje Zlatko!



POTREBNÉ PRÍSADY

xx Postup podla potreby dolozím

POSTUP PRÍPRAVY

xx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta k 19-ke !



POTREBNÉ PRÍSADY

Krem vanilkový, mramorový korpus a marshmelový potah

POSTUP PRÍPRAVY

xx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 9.1.2010, 12:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

!!!Môj prvý pokus o dobošovu knihu!!!



POTREBNÉ PRÍSADY

Piškóta : 15 vajec 60 dkg práškového cukru 60 dkg polohrubej múky 2 PDP 2 vanilky 1 dl oleja vlažná voda podla potreby I. Krém : 1 l mlieka 4 pl polohrubej múky 2 zlaté klasy 3 pl kakaa 1 kávová lyžička mletej kávy/podla chuti/ 10 dkg čokolády na varenie 30 dkg práškového cukru 2 hery II. Krém : 3 dl mlieka 4 pl hladkej múky 15 dkg práškového cukru 1 vanilka 1 hera Poleva : 40 dkg dukátovej čokolády na varenie 10 pl oleja

POSTUP PRÍPRAVY

Postup na piškótové cesto :
Žĺtky šľaháme s polovičkou cukru do penista .
Pridáme olej a šľaháme ďalej . Vyšľaháme bielky do tuha a potom pridáme druhú polovičku cukru a znovu šľaháme do tuha .
Zmiešame múku s PDP .
Vyšľahané žĺtky podľa potreby zriedime vlažnou vodou a pomaly vmiešavame múku a vyšľahané bielky .
Piškótové cesto si primerane rozdelíme na 6 častí a postupne pečieme na vymastených a múkou vysypaných plechoch .

Postup na I. krém :

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (9) posledné: 1.1.2010, 15:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu