končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |
TORTY |
Lienka k MDDPOTREBNÉ PRÍSADY Piškota: 4 vajcia, 75g, skrobovej mučky, 200g cukru, 200g polohrubej muky, kora z jedneho citrona, 2 - 3 PL mlieka, 250 g masla, prasok do peciva, 2 vanilkové cukre. Krem: 250 ml slahacky, 1 stužovač šlahačky, 2 PL cukru. Poleva: 1 čokoláda na varenie( 100g), a 80 g cery Poleva: 200g prask. cukru, 3 PL citronovej štavy, 2 lentilky, toffife, červene potravinarske farbivo POSTUP PRÍPRAVY Cukor, maslo, vanilkový cukor, vymiešame pridame vajcia, koru z citronu, muku, skrobovú muku, 2 - 3 PL mlieka, dame pliect do okruhlej tortovej formy s priemerom 26 cm, pri teplote 175 C na 20 - 25 minut. Krem: slahačku vymiešame so stužovacom a cukrom. Poleva: 100g cokolada a 80g cery rozpustim nad parou Poleva 2: cukor a citornovú stavu vymiešame OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Prsia k narodkámPOTREBNÉ PRÍSADY Mramorový korpus, parízsky a vanilkový krem, podprda marcipán, potah marshmalov. Potrebné suroviny dolozím ak bude treba! POSTUP PRÍPRAVY xx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 21.5.2013, 8:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Penová pre moje Zlatko!POTREBNÉ PRÍSADY xx Postup podla potreby dolozím POSTUP PRÍPRAVY xx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Torta k 19-ke !POTREBNÉ PRÍSADY Krem vanilkový, mramorový korpus a marshmelový potah POSTUP PRÍPRAVY xx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 9.1.2010, 12:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
!!!Môj prvý pokus o dobošovu knihu!!!POTREBNÉ PRÍSADY Piškóta : 15 vajec 60 dkg práškového cukru 60 dkg polohrubej múky 2 PDP 2 vanilky 1 dl oleja vlažná voda podla potreby I. Krém : 1 l mlieka 4 pl polohrubej múky 2 zlaté klasy 3 pl kakaa 1 kávová lyžička mletej kávy/podla chuti/ 10 dkg čokolády na varenie 30 dkg práškového cukru 2 hery II. Krém : 3 dl mlieka 4 pl hladkej múky 15 dkg práškového cukru 1 vanilka 1 hera Poleva : 40 dkg dukátovej čokolády na varenie 10 pl oleja POSTUP PRÍPRAVY Postup na piškótové cesto : Žĺtky šľaháme s polovičkou cukru do penista . Pridáme olej a šľaháme ďalej . Vyšľaháme bielky do tuha a potom pridáme druhú polovičku cukru a znovu šľaháme do tuha . Zmiešame múku s PDP . Vyšľahané žĺtky podľa potreby zriedime vlažnou vodou a pomaly vmiešavame múku a vyšľahané bielky . Piškótové cesto si primerane rozdelíme na 6 častí a postupne pečieme na vymastených a múkou vysypaných plechoch . Postup na I. krém : Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (9) posledné: 1.1.2010, 15:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 5 (zobrazuje sa 1-5) |