končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
TORTY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)Lienka k MDD[ recept č. 27683 zo dňa 31.5.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Piškota: 4 vajcia, 75g, skrobovej mučky, 200g cukru, 200g polohrubej muky, kora z jedneho citrona, 2 - 3 PL mlieka, 250 g masla, prasok do peciva, 2 vanilkové cukre. Krem: 250 ml slahacky, 1 stužovač šlahačky, 2 PL cukru. Poleva: 1 čokoláda na varenie( 100g), a 80 g cery Poleva: 200g prask. cukru, 3 PL citronovej štavy, 2 lentilky, toffife, červene potravinarske farbivo POSTUP PRÍPRAVY Cukor, maslo, vanilkový cukor, vymiešame pridame vajcia, koru z citronu, muku, skrobovú muku, 2 - 3 PL mlieka, dame pliect do okruhlej tortovej formy s priemerom 26 cm, pri teplote 175 C na 20 - 25 minut. Krem: slahačku vymiešame so stužovacom a cukrom. Poleva: 100g cokolada a 80g cery rozpustim nad parou Poleva 2: cukor a citornovú stavu vymiešame OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Na upečený korpus, natrieme slahačkovu plnku, na plnku dáme hlavu lienky, ktorá je potretá čokoládovou polevou, a krídla ktoré sme natreli citronou polevou do ktorej sme zmiesali červené potravinarske farbivo na krídla poukladame lentilky. Na cokoladovu hlavu dame 2 tofiffe, cervene usta, obocie a hlavu olemujeme citronovou polevou, ja som ju olemovala slahackou. xx xx xx xx OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |