
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
TORTY |
Lucia H. (Lea332) ID 99302 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lienka k MDD[ recept č. 27683 zo dňa 31.5.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Piškota: 4 vajcia, 75g, skrobovej mučky, 200g cukru, 200g polohrubej muky, kora z jedneho citrona, 2 - 3 PL mlieka, 250 g masla, prasok do peciva, 2 vanilkové cukre. Krem: 250 ml slahacky, 1 stužovač šlahačky, 2 PL cukru. Poleva: 1 čokoláda na varenie( 100g), a 80 g cery Poleva: 200g prask. cukru, 3 PL citronovej štavy, 2 lentilky, toffife, červene potravinarske farbivo POSTUP PRÍPRAVY Cukor, maslo, vanilkový cukor, vymiešame pridame vajcia, koru z citronu, muku, skrobovú muku, 2 - 3 PL mlieka, dame pliect do okruhlej tortovej formy s priemerom 26 cm, pri teplote 175 C na 20 - 25 minut. Krem: slahačku vymiešame so stužovacom a cukrom. Poleva: 100g cokolada a 80g cery rozpustim nad parou Poleva 2: cukor a citornovú stavu vymiešame OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |