končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
OMÁČKY |
Talianska paradajková omáčkaPOTREBNÉ PRÍSADY 60-70 g zeleru, malá cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 3 PL olivového oleja, pretlak alebo rajčiny, bazalka a oregano, soľ POSTUP PRÍPRAVY Recept je z knihy Medzinárodná kuchárka, kde sa nazýva Klasická talianska rajčinová omáčka. Je to rýchla (15 min.) letná omáčka na špagety alebo iné cestovinky. Je skvelá aj na dovolenku, zasterilizovať do pohára. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (1) posledné: 10.7.2012, 16:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |