končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
OMÁČKY |
Eva S. (kao) ID 1893 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Talianska paradajková omáčka[ recept č. 1938 zo dňa 6.8.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 60-70 g zeleru, malá cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 3 PL olivového oleja, pretlak alebo rajčiny, bazalka a oregano, soľ POSTUP PRÍPRAVY Recept je z knihy Medzinárodná kuchárka, kde sa nazýva Klasická talianska rajčinová omáčka. Je to rýchla (15 min.) letná omáčka na špagety alebo iné cestovinky. Je skvelá aj na dovolenku, zasterilizovať do pohára. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
dana p. (dankapaj) ID 32511, mimibazar.sk/dankapaj (10.7.2012, 16:26) | |
ODPOVEDAŤ |