. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > POLIEVKY

Anna T. (aninkat1) ID 46668
Anna Toholová
.
mimibazar.sk/aninkat1
Oblasť: Námestovo
Telefon: 0907328030
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.5.2008
Naposledy: 16.5.2023 8:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 444
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 22
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

POLIEVKY

Boršč od Barborky



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g Bravčové mäso, 500 g Hovädzie mäso, 2-3 Mrkvy, 1 Petržlen, 5- 6 ks Cvikle, 1 Paradajkový pretlak, 1 väčšia cibuľa, Kapusta (ja dávam červenú), Celé korenie, Soľ, Mleté korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Dajte variť umyté hovädzie mäsko. Asi po hodine varenia tam vložte aj bravčové a varte kým nebudú obe mäkučké. Popritom si dajte variť aj cviklu (pokiaľ máte čerstvú a ani inú neodporúčam). Uvarte, nechajte vychladnúť, ošúpte a nakrájajte na tvary podľa vlastnej vôle. :)Na panvičku si dajte bravčovú masť a opražte cibuľku. Pridajte k tomu pretlak a cviklu,opražte. Uvarené mäsko vytiahnite a tiež nakrájajte na ľubovoľné tvary. Do vývaru hodte celý obsah panvičky (cibuľa-cvikla) a k tomu nakrájanú kapustu, mrkvu, petržlen. Pred dovarením tam vložte aj nakrájané mäsko a nechajte prejsť varom. Samozrejme dochuťte podľa vlastných chuťovych buniek, môžete pridať aj cukor a ocot, nech to má grády a nech je to vyrovnane chuťovo. Môžete to zahustiť zátrepkou z hladkej muky, ale len máličko. Naporcujte do tanierov, na to položte kôpku kyslej smotany a hotovo. Dobrú chuť.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (3) posledné: 21.7.2011, 11:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu