
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 22 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3 ďalšie >> |
TORTY |
![]() 2 v 1 tortičkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY okrúhly korpus rozrezaný na dva menšie POSTUP PRÍPRAVY čokoládový a orechový korpus, parížsky krém, banány ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (14) posledné: 10.5.2012, 19:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() LV tortička + mafinkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Torta čoko a vanilkový korpus, vanilkový krém, jahody, mandarinky a banány, poťah WI. Krehké mafiny s parížskym krémom POSTUP PRÍPRAVY piecť, skladať, maľovať.. :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (21) posledné: 10.5.2012, 19:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Blesk McQueen tortičkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY vanilkový a čokoládový korpus, vanilkový krém, jahody, mandarinky, poťah WI POSTUP PRÍPRAVY ponatierať, vyskladať, orezať, dotvarovať punčovinou a potom sa dlho hrať... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (6) posledné: 2.11.2011, 7:53 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() ARSENAL tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, pudingový krém + K2 poťah ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 7.8.2011, 14:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() Pre nášho ocka...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorová, parížsky krém + K2 poťah ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 7.8.2011, 8:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
![]() MANCHESTER TORTAPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Dobošová + K2 poťah ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 7.8.2011, 8:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
![]() KITTYNKY pre EmuškuPOTREBNÉ PRÍSADY 2 hr. polohrubej múky, 1/2 kr. cukru, 1/2 prášku do peč., soľ, 1 vajce, 1 hr. mlieka, 1/2 hrnčeka oleja, 1 vanilka, nutela, K2-ka hmota. POSTUP PRÍPRAVY V miske si premiešame suché potraviny a k nim prilejeme zmiešané všetky "mokré" potraviny, jemne vareškou v jednom smere premiešame, naplníme do cukrárskych košíčkov a upečieme približne na 160-170 st. a čas uvidíte od oka podľa farby. Rúru neotvárajte aspoň prvých 10 min, pretože by mafinky "padli" a boli by capaté a nie pekne nadvihnuté. Po upečení a vychladnutí som vrch mafiniek natrela nutelou, a nechala trošku na vzduchu uschnúť, popri tom som si navykrajovala kolečka z K2 a naukladala na mafinky. Potom som si nožíkom z K2 vykrajovala trojuholníčky, ktoré som použila ako ušká, lepila som ich na krúžky gelom, ktorý sa dáva na obrázky na tortu :) , ale môžete aj cukrovou vodou. Zahladila som prechody medzi hlávkou a uškami a dozdobila cukríčkami, fúziky som namaľovala čiernou gelovkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 5.2.2012, 15:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
![]() Čoko-banánové kockyPOTREBNÉ PRÍSADY 12 vajec, 12 PL polohr. múky, 12 PL teplej vody, 12 PL kr. cukru, 1 prdopeč, 3 vanilky. Z uvedených prísad si upečieme 3 farebné pláty, ofarbíme podľa vlastného uváženia. 1nutela 750 g z Lidla, 1 hruškovo-banánový lekvár /uvarený podľa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7182 / ., čokoládová poleva, zdobenie podľa fantázie. POSTUP PRÍPRAVY Upečené pláty najskôr natrieme banánovým džemom, potom potrieme nutelou a potom naukladáme na seba a zaťažíme nech sa nám vyrovnajú. Zaťažené necháme kľudne aj cez noc. Potom nakrájame na úhľadné štvorce, či tvary podľa vlastnej vôle, máčame v čokoláde a ozdobíme ako sa nám len páči. Tieto kocočky boli pre Jakubka do škôlky k meninám. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 25.7.2011, 15:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Koláč z kyslého mliekaPOTREBNÉ PRÍSADY 3 šálky kyslého mlieka /plnotučného/ /približne 2 dcl šálky/ , 2 šálky kryštálového cukru, 2 šálky polohrubej múky, 1 šálka hladkej múky, 1 celé vajíčko, 1 šálka oleja, 2 PL kakaa, 1 PrDoPeč, hrozienka a nasekané oriešky podľa chuti. POSTUP PRÍPRAVY Šáločku som používala 200 ml. Piekla som na menšom plechu tj. 25x35 cm. Netreba nič miešať dopredu, pretože je zbytočné vymiešavať vajíčko do peny, keď ho potom zalejete kyslým mliekom, takže aj tak spadne. Všetky suroviny si dajte do jednej misky a pustite do toho mixér. Poriadne vymiešajte. Do vymiešaného môžete pridať hrozienka, alebo sekané akékoľvek orechy, alebo aj to aj to... Chutiam sa medze nekladú... Plech si vymažte nejakým tukom /maslom, smetolom, olejom/ vysypte polohrubou múkou, vylejte tam pripravenú poriadne vymixovanú masu. Tento koláčik je potrebné piecť pomaly ako bábovku, pretože keď ho tresknete na 180 st. tak sa Vám spodok a okraje priškvaria a stred ostane surový. Takže pečte na 150 - 160 st. a ak treba tak aj hodinu. Na kontrolu občas pichnite špajdlu a uvidíte. Len neotvárajte rúru približne prvých 20 min. aby Vám neklesol a neoťažel. Určite podľa oka uvidíte. Po upečení si vymiešajte jednu kyslú pochúťkovú smotanu s akoukoľvek horkou čokoládou / asi tak 120-150 g/ môžete použiť aj zbytky čokoládok po deťoch z kinder vajíčok alebo podobne. Dajte čokoládky do mikroténového sáčku a v mikrovlnke pomaličky topte. Vždy zapínajte MV len tak na 10 sek. a rukou čokoládu vo vrecku pomieste a znova na 10 sek. a takto až kým čoko neroztopíte, keď si dáte naraz na 40sek. čokoláda sa vám v mikrovlnke pripečie. Potom zmiešať so smotanou a rozotrieť na koláčik. Úspech zaručený... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 6.8.2012, 18:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
![]() Plnené čokoládové kvetinky v bielej čokoládePOTREBNÉ PRÍSADY 350 g hladkej múky, 150 g práškového cukru, 180 g masla,70 g mletých orechov, 1 vanilkový cukor, 1 vajíčko,1 žĺtok, 1PL kakaa, pol ČL škorice. Plníme parížskym krémom alebo karamelovým zo salka a masla, alebo maslovým. Podľa vlastnej chuti. Zdobíme namáčaním v čokoláde a rôznymi posypmi či marcipánovými kvetinkami. POSTUP PRÍPRAVY Zo surovín si vypracujeme cesto, ktoré vložíme do mikroténového sáčka a dáme na hodinku - dve do chladničky. Cesto vytiahneme a rozvaľkáme na pomúčenej doske na približne 3-4 mm hrúbky. Pečieme na mierne vymastenom plechu približne 10 min pri 170-180 stupňoch. Necháme vychladnúť a potom plníme parížskym krémom, alebo krémom zo salka s maslom, alebo akýmkoľvek krémom podľa vlastného uváženia. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 25.4.2011, 9:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 22 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2, 3 ďalšie >> |