. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Boršč od Barborky - RECEPT 39470

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

POLIEVKY

ID 46668 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Boršč od Barborky


[ recept č. 39470 zo dňa  ]


Boršč od Barborky


POTREBNÉ PRÍSADY

300 g Bravčové mäso, 500 g Hovädzie mäso, 2-3 Mrkvy, 1 Petržlen, 5- 6 ks Cvikle, 1 Paradajkový pretlak, 1 väčšia cibuľa, Kapusta (ja dávam červenú), Celé korenie, Soľ, Mleté korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Dajte variť umyté hovädzie mäsko. Asi po hodine varenia tam vložte aj bravčové a varte kým nebudú obe mäkučké. Popritom si dajte variť aj cviklu (pokiaľ máte čerstvú a ani inú neodporúčam). Uvarte, nechajte vychladnúť, ošúpte a nakrájajte na tvary podľa vlastnej vôle. :)Na panvičku si dajte bravčovú masť a opražte cibuľku. Pridajte k tomu pretlak a cviklu,opražte. Uvarené mäsko vytiahnite a tiež nakrájajte na ľubovoľné tvary. Do vývaru hodte celý obsah panvičky (cibuľa-cvikla) a k tomu nakrájanú kapustu, mrkvu, petržlen. Pred dovarením tam vložte aj nakrájané mäsko a nechajte prejsť varom. Samozrejme dochuťte podľa vlastných chuťovych buniek, môžete pridať aj cukor a ocot, nech to má grády a nech je to vyrovnane chuťovo. Môžete to zahustiť zátrepkou z hladkej muky, ale len máličko. Naporcujte do tanierov, na to položte kôpku kyslej smotany a hotovo. Dobrú chuť.
<< Dupľovaná roláda... | Boršč od Barborky | Sestričke >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Miriam K. (tapka) ID 17499, mimibazar.sk/tapka (21.7.2011, 11:35)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)Páči sa mi skúsim. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana E. (zuzik) ID 1053 (24.5.2011, 10:45)
Dobre robis borsc,len bravcove tam nepatri a tolko cvikle tiez nie...stacia dve..
inac je to pravy Rusky borsc :) milujem ho (Y) (Y) (Y) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Zuzana C. (zuzannnna) ID 200604 (7.5.2011, 3:07)
mnaaam..uz daavno sme nemali....mozno zajtra :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu