. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > ZAVÁRANINY

Želka G. (dzaja26) ID 80145
.
mimibazar.sk/dzaja26
Oblasť: Revúca
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.2.2009
Naposledy: 12.12.2021 21:14
Aktualizácia: 27.1.2015 19:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 55
RODINNÉ FOTOGRAFIE 84
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 29
NÁVODY 3
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

ZAVÁRANINY

Marhuľkový džem


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

klasika - marhule, cukor++++ ja dávam na 1 kg marhúľ-dobre zrelých až prezretých 400 - 500 g cukru+++ výborný je aj s gelfixom 2 : 1 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ náš najobľúbenejší, jeho pikantná chuť sa veľmi hodí do zákuskov +++++++++++++++++++++++++++ NESTERILIZUJEM

POSTUP PRÍPRAVY

++++++++++++++++++

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (8) posledné: 4.9.2010, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Lečo ako čerstvé


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

paprika, pradajky - menšie množstvo ako paprika, soľ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Papriku nakrájam na pásiky, mierne osolím, nechám cez noc odstáť. Osolením paprika zmenší svoj objem, viac sa jej vojde do fliaš a pri sterilizácii zmes neklesne dole. Na druhý deň pridám zblanšírované a olúpané paradajky, pokrájané na kúsky. Premiešam, dám do fliaš, zalejem šťavou, ktorú pustila zelenina a zaviečkujem. Sterilizujem krátko, len kým sa prichytia viečka. Nedávam ani cibuľu, ani olej. To až pri príprave, pred konzumáciou. Toto lečo chutí fakt ako čerstvé. Vôbec sa nekazí. ++++++++++++++ ALE : " Koľko ľudí, toľko chutí." takže nie každému vyhovuje tento rýchly spôsob jeho prípravy.

POSTUP PRÍPRAVY

+++++++

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (36) posledné: 15.5.2013, 15:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Broskyňovo-hruškový džem



POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 kg olúpaných hrušiek zbavených jadrovníka +++1,5 kg olúpaných a odkôstkovaných broskýň+++1 kg želírovacieho cukru 3 : 1++ + šťava z 1/2 - 1 citróna +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ovocie pomeliem na mlynčeku na mäso alebo mixnem, časť pokrájam na kocôčky, zmiešam s cukrom a podľa návodu na obale uvarím džem. Naplním do fliaš, zaviečkujem, otočím, nechám vychladnúť. Teda nesterilizujem. Fľaše na závit otočím hore dnom hneď po naplnení a uzavretí. Otáčam aj fľaše zaviečkované obyčajným viečkom/ viď.foto otočenej fľašky/, ale po uzavretí ich nechám cca 5 - 10 minút normálne postavené a až potom opatrne otočím viečkom dole. Keď je fľaša dobre uzatvorená a viečko je nepoškodené, nič nevytečie. Možno sa táto rada niekomu zíde. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Zdroj: Nový čas pre ženy, staršie vydanie

POSTUP PRÍPRAVY

++++++++

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (6) posledné: 24.1.2011, 13:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu