
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
ZAVÁRANINY |
![]() Brusnicový kompótPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g brusníc * 170 g fruktózy alebo 250 g kryštálového cukru * 50 ml tuzemáku * 300 ml vody POSTUP PRÍPRAVY Brusnice sú vynikajúce ku divine alebo hovädzine. Namiesto klasického cukru - sacharózy používam ovocný cukor - fruktózu. Je vhodný aj pre diabetikov a určite je aj zdravší. Keďže je sladší, treba ho menej, cca o 30%. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 29.9.2010, 23:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
![]() KVASÁKY na balkánsky spôsobPOTREBNÉ PRÍSADY uhorky (na 3,5 litrový pohár cca 2 kg) * 1 chren * 1 hlavička cesnaku * kôpor * 30 g soli na 1 liter vody * voda * (hroznový a/alebo višňový list) POSTUP PRÍPRAVY Recept na tieto výborné kvasáky mám od môjho tatina. Ten mi k receptu "pribalil" aj vysvetlenie, o ktoré sa s vami podelím. :-) Uhorky prejdú procesom mliečneho kvasenia = cukor v uhorkách sa premieňa na kyselinu mliečnu, octovú, oxid uhličitý a iné zložky. To sa udeje len za pomoci osolenej vody. No ale dosť bolo teórie na úvod, v obrázkovom postupe sa ešte nejaká sem-tam objaví. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 19.8.2009, 23:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZAVÁRANINY |
![]() Papriková soľPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg kápie * 250 g soli POSTUP PRÍPRAVY Je to vynikajúca prísada do jedál namiesto obyčajnej soli. Používam ju na osolenie polievok, omáčok, mäsa, pečene, húb, nátierok ... (Samozrejme, len kde sa to hodí.) Pridávam ju do jedla až po dovarení, nech si paprika zachová čo najviac vitamínu C. Môj tip: namiesto obyčajnej soli dajte soľ "Maruška", ktorá má nižší obsah sodíka a vyšší obsah draslíka, chuťovo je slaná rovnako, ale je zdravšia. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 22.9.2009, 14:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |