
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
KURACIE MÄSO A HYDINA |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)Kurča na orientálny spôsob[ recept č. 916 zo dňa 31.1.2007 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 kurča * olej * maslo * cibuľa * MČK * 3-4 strúčiky cesnaku * konzerva celých maličkých šampiňónov * zelené papriky * červené papriky * väčší rajčinový pretlak * 2-3 dcl bieleho vína * PRˇILOHA: dusená ryža POSTUP PRÍPRAVY Vynikajúci taliansky recept! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() 1. Zabite (och, aké hrozné fňuk) kuře krákoře, odriapte perie, vykuchajte, poumývajte vriacou vodou, naporcujte a ide sa variť. ![]() 2. Kura naporcujte, ak chcete, zbavte kože a chrbáta, ak naďalej veľmi chcete, zo zbavenej kože a chrbáta uvarte polievku, a vrátime sa ku kuriatku, ktoré opijeme bielym vínom. ![]() 3. Vo väčšom hrnci roztopte maslo, pridajte olej, ![]() 4. ... a speňte na ňom cibuľu. ![]() 5. Do hrnca pridajte naporcované kuriatko, nechajte ho osmahnúť do biela a trocha poduste. Zatiaľ nepridávajte do hrnca nič. ![]() 6. Až keď sú kuriatkové súčiastky trocha udusené a biele, pridajte vodu, víno, soľ, pretlačený cesnak, bylinkovú soľ alebo zelené bylinky - napr. bazalku, pažíku, šalviu, šafrán a duste do mäkka mäkúčka. ![]() 7. ... dusíme až do mäkka, ako som napísala v bode číslo šesť :-) ![]() 8. Potom kuriatkové časti vyberieme na tanier, a urobíme omáčku. Vyberieme ich preto, pretože o minútku-dve pôjdeme ponorným mixérom vymixovať hladkú omáčku. ![]() 9. Do hrnca pridajte väčší rajčinový pretlak, nechajte prejsť varom, ![]() 10. a ponorným mixérom rozmixujte omáčku na hladkú papu. ![]() 11. Teraz nastal vhodný čas na vrátenie kuriatkových pakšamentov späť do hrnca. Samozrejme, stále varíme. ![]() 12. Ešte si rýchlo nakrájame zelené a červené papriky na hrubšie pásiky, zlejeme konzervu celých malých šampiňónikov a vložíme ich do hrnca. ![]() 13. Varíme asi dve-tri minútky, papriky by mali ostať tvrdé, chrumkavé a šťavnaté. ![]() 14. Podávame s kopčekmi ryže. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | Barbora G. (Borka) ID 138, mimibazar.sk/borka (5.2.2007, 9:00) |
Je to vynikajúca mňamka ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (1.2.2007, 14:44) |
Noóóóóó Cicka tu si si šplhla u môjho mužíčka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (1.2.2007, 22:41) |
Fufiček, to bol môj cieľ ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |