. .. .. .. .. .. .
. .

Kurča na orientálny spôsob - RECEPT 916

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 633 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)


Kurča na orientálny spôsob


[ recept č. 916 zo dňa  ]


Kurča na orientálny spôsob


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kurča * olej * maslo * cibuľa * MČK * 3-4 strúčiky cesnaku * konzerva celých maličkých šampiňónov * zelené papriky * červené papriky * väčší rajčinový pretlak * 2-3 dcl bieleho vína * PRˇILOHA: dusená ryža

POSTUP PRÍPRAVY

Vynikajúci taliansky recept!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Zabite (och, aké hrozné fňuk) kuře krákoře, odriapte perie, vykuchajte, poumývajte vriacou vodou, naporcujte a ide sa variť.
2. Kura naporcujte, ak chcete, zbavte kože a chrbáta, ak naďalej veľmi chcete, zo zbavenej kože a chrbáta uvarte polievku, a vrátime sa ku kuriatku, ktoré opijeme bielym vínom.
3. Vo väčšom hrnci roztopte maslo, pridajte olej,
4. ... a speňte na ňom cibuľu.
5. Do hrnca pridajte naporcované kuriatko, nechajte ho osmahnúť do biela a trocha poduste. Zatiaľ nepridávajte do hrnca nič.
6. Až keď sú kuriatkové súčiastky trocha udusené a biele, pridajte vodu, víno, soľ, pretlačený cesnak, bylinkovú soľ alebo zelené bylinky - napr. bazalku, pažíku, šalviu, šafrán a duste do mäkka mäkúčka.
7. ... dusíme až do mäkka, ako som napísala v bode číslo šesť :-)
8. Potom kuriatkové časti vyberieme na tanier, a urobíme omáčku. Vyberieme ich preto, pretože o minútku-dve pôjdeme ponorným mixérom vymixovať hladkú omáčku.
9. Do hrnca pridajte väčší rajčinový pretlak, nechajte prejsť varom,
10. a ponorným mixérom rozmixujte omáčku na hladkú papu.
11. Teraz nastal vhodný čas na vrátenie kuriatkových pakšamentov späť do hrnca. Samozrejme, stále varíme.
12. Ešte si rýchlo nakrájame zelené a červené papriky na hrubšie pásiky, zlejeme konzervu celých malých šampiňónikov a vložíme ich do hrnca.
13. Varíme asi dve-tri minútky, papriky by mali ostať tvrdé, chrumkavé a šťavnaté.
14. Podávame s kopčekmi ryže.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Pikantná cesnaková pomazánka | Kurča na orientálny spôsob | Pečené cesnakové zemiaky a kapustový šalát - oddelená strava >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Barbora G. (Borka) ID 138, mimibazar.sk/borka (5.2.2007, 9:00)
Je to vynikajúca mňamka (PL)Ďakujeme za skvelý receptík (clamp) (clamp) (F)
ODPOVEDAŤ
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (1.2.2007, 14:44)
Noóóóóó Cicka tu si si šplhla u môjho mužíčka (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) on rád mäsko a nie hocijaké :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (1.2.2007, 22:41)
Fufiček, to bol môj cieľ :-) Dúfam mi to odpustíš, veď sme kamošky :-D
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu