
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Vierka F. (Viky76) ID 72941 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Kuracie mäso na čínsky spôsob[ recept č. 9649 zo dňa 21.12.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY kuracie mäso, pór, čínska zeleninová zmes /ak ju nezoženiete stačí aj zelenina pór,zelená paprika,mrkva/solamyl, zelená paprika, Na marinádu: worcestrová omáčka, olivový olej, soľ, čierne korenie, korenie na čínu POSTUP PRÍPRAVY na oleji si opražíme nakrájaný pór, pridáme kuracie mäso nakrájané na tenké rezance, potom priidáme prevarenú vodu a trošku podusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme čínsku zmes, dochutíme a podľa potreby zahustíme solamylom. Podávame s ryžou, prípadne s ryžovými rezancami. Prajem dobrú chuť. |