. .. .. .. .. .. .
. .

Kurča na orientálny spôsob - RECEPT 916

Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633
.
mimibazar.sk/emka
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.8.2005
Naposledy: 12.12.2015 7:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 204
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 496
NÁVODY 12

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov)


Kurča na orientálny spôsob


[ recept č. 916 zo dňa  ]


Kurča na orientálny spôsob


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kurča * olej * maslo * cibuľa * MČK * 3-4 strúčiky cesnaku * konzerva celých maličkých šampiňónov * zelené papriky * červené papriky * väčší rajčinový pretlak * 2-3 dcl bieleho vína * PRˇILOHA: dusená ryža

POSTUP PRÍPRAVY

Vynikajúci taliansky recept!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Zabite (och, aké hrozné fňuk) kuře krákoře, odriapte perie, vykuchajte, poumývajte vriacou vodou, naporcujte a ide sa variť.
2. Kura naporcujte, ak chcete, zbavte kože a chrbáta, ak naďalej veľmi chcete, zo zbavenej kože a chrbáta uvarte polievku, a vrátime sa ku kuriatku, ktoré opijeme bielym vínom.
3. Vo väčšom hrnci roztopte maslo, pridajte olej,
4. ... a speňte na ňom cibuľu.
5. Do hrnca pridajte naporcované kuriatko, nechajte ho osmahnúť do biela a trocha poduste. Zatiaľ nepridávajte do hrnca nič.
6. Až keď sú kuriatkové súčiastky trocha udusené a biele, pridajte vodu, víno, soľ, pretlačený cesnak, bylinkovú soľ alebo zelené bylinky - napr. bazalku, pažíku, šalviu, šafrán a duste do mäkka mäkúčka.
7. ... dusíme až do mäkka, ako som napísala v bode číslo šesť :-)
8. Potom kuriatkové časti vyberieme na tanier, a urobíme omáčku. Vyberieme ich preto, pretože o minútku-dve pôjdeme ponorným mixérom vymixovať hladkú omáčku.
9. Do hrnca pridajte väčší rajčinový pretlak, nechajte prejsť varom,
10. a ponorným mixérom rozmixujte omáčku na hladkú papu.
11. Teraz nastal vhodný čas na vrátenie kuriatkových pakšamentov späť do hrnca. Samozrejme, stále varíme.
12. Ešte si rýchlo nakrájame zelené a červené papriky na hrubšie pásiky, zlejeme konzervu celých malých šampiňónikov a vložíme ich do hrnca.
13. Varíme asi dve-tri minútky, papriky by mali ostať tvrdé, chrumkavé a šťavnaté.
14. Podávame s kopčekmi ryže.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Pikantná cesnaková pomazánka | Kurča na orientálny spôsob | Pečené cesnakové zemiaky a kapustový šalát - oddelená strava >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Barbora G. (Borka) ID 138, mimibazar.sk/borka (5.2.2007, 9:00)
Je to vynikajúca mňamka (PL)Ďakujeme za skvelý receptík (clamp) (clamp) (F)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (1.2.2007, 14:44)
Noóóóóó Cicka tu si si šplhla u môjho mužíčka (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) on rád mäsko a nie hocijaké :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marcela Krištofíková (EmKa) ID 633 (1.2.2007, 22:41)
Fufiček, to bol môj cieľ :-) Dúfam mi to odpustíš, veď sme kamošky :-D
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu