
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
DIETY |
Magdalena L. (meggienka) ID 798 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) DIA Ananasova torta[ recept č. 6094 zo dňa 3.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 6 vajec, 150 g sorbitolu, 150 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, papier na pečenie, čerstvý ananás na zdobenie plnka: 4 dl mlieka, 1 balíček vanilkového pudingu, 20 g kakaa, 100 g masla, 60 g sorbitolu, 300 g čerstvého ananásu POSTUP PRÍPRAVY Z bielkov a sladidla ušľaháme tuhý sneh, zľahka primiešame žĺtky. Do hmoty primiešame múku s práškom do pečiva. Cesto vylejeme do tortovej formy s priemerom 20 cm. Pečieme na 220°C asi 18 minút. Vychladnutý korpus rozrežeme, naplníme plnkou. Necháme si plnku aj na vrch torty. Tortu ozdobíme ananásom. Plnka: mlieko, puding a sladidlo uvaríme na hustú hmotu. Do vychladnutej zmesi pridáme maslo a dobre vymiešame. Do vymiešaného krému pridáme pokrájaný ananás. Poznámka: Ananás môžeme nahradiť akýmkoľvek ovocím: jahodami, čučoriedkami, marhuľami alebo zaváraním ovocím. |