Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 121205 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov)
RYCHLA ZDRAVA OVSENA BUCHTA
[ recept č. 20663 zo dňa 29.11.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
toto je uplna pecka,maximalne zdrava,chutovo akobabovka,muffin alebo nieco take ..=].... PRISADY: 60g ovsenych vlociek, 1.5dcl nizkotucneho mlieka,30g vlasskych orechov,50 g malin[ale moze byt hocijake ine ovocie nadrobno nakrajane],2 bielky,stava z citrona,skorica,muskatovy oriesok,pernikove korenie,vanilkovy struk
POSTUP PRÍPRAVY
mlieko dat zovriet do mikrovlnky a zaliat nim ovsene vlocky....pridat nasekane vlasske orechy,maliny,skoricu,mlety muskatovy oriesok a pernikove korenie....dobre zamiesat a nechat postat...........bielky s citronovou stavou vyslahat na sneh........sneh zamiesat do vlockovej hmoty a hmotu dat do zapekacej misy....vanilkovy struk narezat a nasekat na drobne kusky a nimi posypat vrch vlockovej hmoty.......takto pripravenu zmes dat piec ....ja mam silikonovu formu na pecenie[ziaden tuk a muka] a vsetko som to supla len na 10 minut do mikrovlnky!.....
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
=] |
![]() |
=] |
![]() |
po upeceni v takejto silikonovej forme |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
 | aneta h. (bublinka26) ID 2482 (19.5.2014, 20:46) |
ja dakujem za tento receptik zas mam niečo nove  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janka M. (janytka) ID 23994, mimibazar.sk/janytka (5.3.2010, 12:18) |
včera som piekla tento kolačik a je uplne užasny, klasicky v rure až kym nebol hotovy, hneď som aj 3 kusky zjedla nabuduce ho musim urobiť menej dobry aby mi tak nechutil, lebo som sa musela držať aby som nezjedla viac tak išiel hneď radšej do mraziaku.... :D |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Bibiana Z. (Cowgirlka) ID 133442 (19.1.2010, 19:19) |
ahoj, som vcelku neskusena kucharka... co mam spravit ked nemam mikrovlnku, len el. trubu? a nechcem mastit plech? na kolko stupnov a ako dlho? diky moc  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 121205 (24.1.2010, 23:11) |
ahoj,tak ja som urcite viacej neskusenejsia ako ty to mi ver......ja ale zase nemam trubu a nikdy som v nej nic nerobila takze ti naozaj nepomozem....budes to musiet len sledovat tak aby to bolo upecne,musi to byt konzistenciou ako babovka alebo pernik...a stupne? no to uz vobec nvm....a ked nechces mazat plech tak ho vyloz papierom na pecenie,mal by byt neprilnavy =].........  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |