
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
DIETY |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)DIA Orechova torta[ recept č. 6093 zo dňa 3.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 6 vajec, 150 g sorbitolu, 150 g polohrubej múky, kypriaci prášok, papier na pečenie krém: 4 dl mlieka, 1 balíček vanilkového pudingového prášku, 20 g kakaa, 100 g masla, 60 g sorbitolu, 150 g DIA lekváru, 30 g orechov na ozdobu poleva: 100 g horkej DIA čokolády, 50 g stuženého pokrmového tuku POSTUP PRÍPRAVY Z bielkov a sladidla ušľaháme sneh a zľahka primiešame žĺtka. Do hmoty vareškou vmiešame múku s práškom do pečiva. Premiešame. Vylejeme do formy s priemetom 20 cm. Pečieme na 220°C asi 18 minút. Krém: mlieko, puding, kakao a sladidlo zmiešame a uvaríme na hustú hmotu. Necháme vychladnúť a primiešame maslo. Vymiešame na penu. Po vychladnutí korpus rozrežeme na dve časti a naplníme krémom. Každý plát potretý krémom natrieme aj rozmiešaným lekvárom. Poleva: nad parou v malom hrnčeku roztopíme nalámanú čokoládu s pokrájaným tukom. Miešame, kým nevznikne hladká poleva. Polejeme ňou hotovú tortu, ktorú posypeme orechmi. |
![]() | Mária M. (likavka) ID 53375 (10.1.2014, 20:41) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Petra L. (petra11pa) ID 59259, mimibazar.sk/petra11pa (16.9.2008, 18:37) |
Mila Meggi, prosím ťa, čo je to sorbitol? Mamina je dia a ma narodky, tak by som ju prekvapila torou, ale neviem čo je to za surovinu. Ďakujem mooooc Petra |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Magdalena L. (meggienka) ID 798, mimibazar.sk/meggienka (18.9.2008, 10:44) |
Petka, sorbitol je nahrada cukru pre diabetikov, bezne dostat v Tescu. | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |