Paťa C. (Pata333) ID 278922 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)
Bravčové stehno na belehradský sposob
[ recept č. 54052 zo dňa 12.6.2013 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
400 g bravčového stehna, 1 stredná cibuľa, 2 paradajky, 2 zeleninové papriky, 50 g oleja, m.č. korenie, soľ, hladká múka, vegeta
POSTUP PRÍPRAVY
Bravčové stehno umyjeme, nakrájame a naklepeme. Osolíme, okoreníme a na krajoch narežeme,aby sa nekrútili. Rezne zľahka obalíme hladkou múkou a z oboch strán opražíme na rozpálenom oleji. Maso vyberieme a na výpeku podusíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme papriku, paradajky. Chvíľu dusíme, pridáme rezne, podlejeme vodou alebo masovým vývarom. Dochutíme soľou, vegetou a č.m. korením (prípadne štipľavou paprikou). Zakryjeme a udusíme do makka. Podávame s ryžou alebo s opekanými zemiakmi. Ozdobíme čerstvou zeleninou. |
Monika K. (monulka268) ID 194049 (12.7.2013, 15:11) |
Ďakujem za výborný recept. Deťom veľmi chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |