
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Ružena P. (nikitka2) ID 29836 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Bravčové mäso na čínsky spôsob[ recept č. 4147 zo dňa 23.2.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1/2kg bravčové stehno 2lyžice oleja 2lyžice Solamyl 1 lyžica kečup 1/2 lyžice vegety 2 žĺtka 1/2 lyžice Karí korenie 1/2 lyžice soli 1/2 lyžice čierne korenie Všetko sú to polievkové lyžice (veľké) Tej soli ja dávam trošku menej. POSTUP PRÍPRAVY Všetko spolu zmiešať a máme marinádu do ktorej si na 24 hodín namočíme mäso, ktoré sme predtým nakrájali na také širšie rezance (5x2 ??). Samozrejme to necháme v chladničke. Potom to z marinády vyberáme a opekáme na oleji. Pozor olej sa dosť pení odporúčam vyššiu nádobu! Vhodné ku hranolkám, alebo zapekaným zemiakom, zeleninka a tatárska omáčka alebo iná omáčka podľa chuti. Keď to budem najbližšie robiť, tak sa to pokúsim nafotiť. Ale je to výborné |
Lucia B. (Zlostidielko) ID 78247 (21.1.2009, 20:27) |
Bolo to fantastické muž chce, aby som zajtra navarila to isté. Veľminám chutilo. Díky za super recept.Aj môj 9 mesačný synček sa zalizoval, no ostal len pri tom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Ružena P. (nikitka2) ID 29836, mimibazar.sk/nikitka2 (28.1.2009, 21:28) |
Som rada, že chutilo ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | zuzana krajcovicova (truetka) ID 57113, mimibazar.sk/truetka (19.1.2009, 20:55) |
Toto je vééééélmi dobrucke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Ružena P. (nikitka2) ID 29836, mimibazar.sk/nikitka2 (28.1.2009, 21:28) |
Aj nám to veľmi chutí ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |