. .. .. .. .. .. .
. .

PERNÍKY - RECEPT 51712

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

VIANOČNÉ CUKROVINKY

ID 245452 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


PERNÍKY


[ recept č. 51712 zo dňa  ]


PERNÍKY


POTREBNÉ PRÍSADY

600g hladkej múky, 300g mletého cukru, 150g palmarínu, 3 vajcia, 2PL roztopeného medu, 1 a štvrť ČL sódy bikarbóny, 1/2 bal. perníkového korenia

POSTUP PRÍPRAVY

Všetky suroviny spolu zmiesime na cesto, hneď vyvaľkáme na hrúbku asi 3mm (ako linecké pečivo), vykrajujeme formičkamy, poukladáme na jemne vymazaný plech alebo na papier na pečenie kto je ako zvyknutý. Pečieme pri teplote 250°C. POZOR pečú sa veľmi rýchlo tak treba dávať pozor aby sa nezpálili. Po upečení necháme vychladnúť, zlepujeme marmeládou alebo lekvárom podľa vlastnej chuti ale najlepšie sú z ríbezlovou marmeládou( marmeládou nešetriť ). Nakoniec namáčame do čokolády a zdobíme podľa vlastnej fantázie.
<< Jogurtovo-čokoládové rezy | PERNÍKY | MAROKÁNKY >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu