. .. .. .. .. .. .
. .

Moja prvá penová torta :) - RECEPT 46435

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 236088 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Moja prvá penová torta :)


[ recept č. 46435 zo dňa  ]


Moja prvá penová torta :)


POTREBNÉ PRÍSADY

Čerpala som z rôznych receptov otiaľto a bola výborna :)

POSTUP PRÍPRAVY

Len mala jednu chybičku, sušila som ju veľmi dlho najskôr chvíľu na 120°C a potom asi 4 hodiny na nižších teplotách 80-100°C stred sa celkom krásne vysušil len kraje boli také žuvačkové :( keď som plech s plátom vytiahla tak bol po chvíľke celkom dobrý/tvrdý ale keď som dala plnku tak to bolo na druhý deň také isté :( sušila som to v elektrickej rúre chvíľu som mala zapnutú aj funkciu myslím teplého vzduchu ale nič nepomoho. Šľahala som to možno aj 45min nad parou pomaly. Ak sa to stalo tiež niekomu ale by ste mi niekto vedeli pomôcť budem moc vďačná :) Keby sa odstánili tieto žuvačkové kraje bolo by to paradne :)
<< Kamion | Moja prvá penová torta :) | Ovocná torta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
lenka t. (plienočka) ID 13045, mimibazar.sk/plienocka (31.3.2012, 15:03)
ja som počula, že pláty by sa mali sušiť pri pootvorenej rúre, aby prebytočná vlhkosť mohla unikať a teda sa vysušili... :-$
ODPOVEDAŤ
lucia h. (3bitka) ID 69705 (4.3.2012, 17:43)
ja som mala raz z vonku trošku mokru a to len preto lebo som to krátko šlahala...šlahavam 45min.ale na slabo..na 2stupnovom mixéry...chcela som vediet čo to spraví...a sušievam od uplneho začiatku na 60-80stupnoch....nad 100ani nejdem...ja mám rada biele torty a pri vyššej teplote horí...a suším to aj 4h..men to vobec neprekaža..mám potom pekne usušene platy...my zas nemáme rady to mokre vo vnutri....nič si z toho nerob...že sa ti hned nepodarila..poznám cukrárky čo vobec nepeču penove lebo sa im nedaria.. ,-)robia len potahovane....treba skušat stale a stale..zistíš sama že čo možeš a čo nie...vela zdaru
ODPOVEDAŤ
Beáta P. (Bejulík) ID 171264 (3.3.2012, 17:16)
(Y) (Y) (Y) (Y) (^) (F) (F) (F)
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evita76) ID 15730 (3.3.2012, 14:14)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (^) (^) (^) (^)
ODPOVEDAŤ
alena k. (ala75) ID 80836 (3.3.2012, 12:49)
Ahoj Barborka, ja šľahám nad parou nejakých 15-20 minút a suším na 90-tich stupňoch 1 hodinu, niekedy aj o 10-15 minút dlhšie...ale určite nie na 120 a dokonca až 4 hodiny... tu je môj recept: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45744&user=80836 - vyskúšaj (H) možno aj preto bola tvoja penovka žuvačková, že sa piekla na vysokej teplote, penové torty sa majú sušiť, nie piecť...niektoré dievčatá sušia dokonca aj na nižšej teplote ako 90, ale mne toto vyhovuje - pláty sú zvrchu usušené a vo vnútri mäkké... (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu