Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
Anna J. (Aldo) ID 47989 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)
super nápad
[ recept č. 45018 zo dňa 22.12.2011 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
:-)))
POSTUP PRÍPRAVY
videla som v teleráne a vyskúšala a potvrdzujem, že to funguje: keď vyprážate, dajte k mäsu do oleja aj kus surovej mrkvy, v byte vôbec nie je cítiť, že niečo vyprážate!!! Schválne som išla von z bytu a vošla, či niečo budem cítiť, a nič!!! :-))) Potom prišla aj sestra a vravela, že vôbec to nie je cítiť, takže ja to môžem len a len odporúčať!!! Pekné sviatky!!! |
veronika r. (nikac) ID 94428 (25.1.2012, 11:45) |
môžem potvrdiť, že to funguje a ani tuk sa neprepaľuje ani strúhanka neprihára  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Alžbeta Š. (betyna8) ID 43155, mimibazar.sk/betyna8 (31.12.2011, 13:32) |
ja som to už dávno čítala tu v nejkajom recepte na šišky tuším, tiež pridávam mrkvu,ked smažím napr.langoše alebo tie šišky,aj olej sa menej prepaluje |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Adri M. (adri2870) ID 127397 (30.12.2011, 19:05) |
tiež som to odskúšala..super..takéto vychytávky mám rada.. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Mgr. Zuzka K. (Zzuzzu) ID 237, mimibazar.sk/zzuzzu (29.12.2011, 15:40) |
... , vyskúšame, aj keď vyprážame len príležitostne ... Ozaj, ak vo fritéze, tak šupnúť mrkvu priamo do košíka, v ktorom vyprážam? |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Viola D. (violka60) ID 124062 (29.12.2011, 14:13) |
a olej neprská na všetky strany a menej sa pripaľuje  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Andrea M. (andrejina74) ID 174295 (26.12.2011, 20:23) |
hej,hej, toto je osvedčené ... Evka ma práve s tvrdením predbehla ... ja dávam na jedno vyprážanie aj jednu menšiu na poly rozkrojenú mrkvu, alebo šťvrťky, podľa toho, aká veľká je mrkva, krúžky sa mi zdali málo, často to bolo treba meniť ... tiež to už dlho praktizujem ... |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eva S. (skovka) ID 38880 (26.12.2011, 20:17) |
ano ano toto je super napad. praktizujem to uz celu moju pat rocnu kuchynsku eru, teda pokial nezabudnem a naozaj to funguje  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Marta R. (marta6297) ID 162997 (26.12.2011, 19:43) |
Dat mrkvu len tak neosupanu, alebo ocistit?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (26.12.2011, 19:44) |
umytú, očistenú |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Marta R. (marta6297) ID 162997 (26.12.2011, 19:59) |
... vdaka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Jana M. (jana535) ID 218001 (26.12.2011, 18:50) |
Aj ja som videla a na Vianoce odskúšala, naozaj to funguje. Mrkvu som sem tam pridávala aj predtým, ale preto, že uvoľňuje do oleja betakarotén a tiež dáva jedlu krajšiu farbu. Nepáchnucu kuchyňu som si všimla až po teleráne A ešte možno som predtým dávala málo, krájala som na kolieska a ten kuchár tam mal tuším celé mrkvy. Naozaj vhodné šírenia!!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | alena k. (ala75) ID 80836 (26.12.2011, 14:42) |
jááááj, tiež som to pozerala a aj som to chcela vyskúšať...smažila som filé a úúúúplne som na to zabudla, že ju tam treba pridať sakra  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Katarína V. (davido) ID 66059, mimibazar.sk/davido (23.12.2011, 10:38) |
určite vyskúšam ,len aby som potom nezabudla  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Veronika V. (vejarka) ID 149507 (23.12.2011, 10:17) |
ano ano je to tak  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |