
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Monika S. (levelka) ID 3709 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Huspenina[ recept č. 18289 zo dňa 24.9.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1kg huspeninový balíček /bravč. kožky, koleno, nožky.../, 5 strúčikov cesnaku, mleté čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY 1./ Mäso si dobre umyjeme a dáme variť do 5l vody. Pridáme očistené strúčiky cesnaku, korenie a soľ podľa chuti. 2./ Varíme na slabom ohni 5 hodín /nesmie silno vrieť/ a občas premiešame, aby sa mäso neprichytilo na dne a nepripálilo. 3./ Do pripravených hlbokých tanierov dáme kúsky uvareného mäsa /ja dávam bez mastného a bez kostí/ a zalejeme precedeným vývarom. 4./ Huspeninku necháme vychladnúť a potom odložíme do chladničky stuhnúť. 5./ Podávame s nakrájanou cibuľou a octom, a chlebík k tomu. |