. .. .. .. .. .. .
. .

Huspenina - RECEPT 18289

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 3709 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Huspenina


[ recept č. 18289 zo dňa  ]


Huspenina


POTREBNÉ PRÍSADY

1kg huspeninový balíček /bravč. kožky, koleno, nožky.../, 5 strúčikov cesnaku, mleté čierne korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

1./ Mäso si dobre umyjeme a dáme variť do 5l vody. Pridáme očistené strúčiky cesnaku, korenie a soľ podľa chuti.

2./ Varíme na slabom ohni 5 hodín /nesmie silno vrieť/ a občas premiešame, aby sa mäso neprichytilo na dne a nepripálilo.

3./ Do pripravených hlbokých tanierov dáme kúsky uvareného mäsa /ja dávam bez mastného a bez kostí/ a zalejeme precedeným vývarom.

4./ Huspeninku necháme vychladnúť a potom odložíme do chladničky stuhnúť.

5./ Podávame s nakrájanou cibuľou a octom, a chlebík k tomu.
<< Chlapček s vláčikom | Huspenina | Banánová Bettina >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu