Božena P. (vilma01) ID 95980 |
|
Oblasť: Košice |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 13.5.2009 |
Naposledy: 3.11.2022 19:26 |
Aktualizácia: 5.7.2020 19:53 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
Odpalovane venčeky
[ recept č. 43499 zo dňa 16.10.2011 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
400g margarin,150g polohruba muka,300ml vody,štipka soli,750ml mlieko,2 zlate klasy, 150g praško.cukor,500ml šlah smotany,2 stužovačešlahačky,4 vajcia.
POSTUP PRÍPRAVY
Na sporak dame vodu,150g margarinu a štipku soli .Nechame zovriet do vriacej dame polohr muku a uvarime kašu.Nechame vychladnut .Do vychladnutej dame 4 vajcia a dame do ozdob vrecuška a robime venčeky.Pečieme v rure.Upečene vyberieme a nechame vychladnut .Vychladnute prekrojime a dame na to kr em a vyšlah šlahačku a prikryjeme. KREM: Z mlieka,cukru a zlateho klasu urobime hustu kašu nechame vychladnut .Medzitym sa vymiešame margarin a potom do nho vmiešame kašu zo zlateho klasu .Dame do ozdobn vrecuška a ozdobime venčeky.Z šlahač smotany,stužovača a cukru podla potreby vyšlahame šlahačku dame na krem .Nakoniec prikryjeme rozkrojen venčekom. |
| Iveta S. (yvett) ID 11052 (17.10.2011, 20:07) |
tie milujem |
ODPOVEDAŤ |