. .. .. .. .. .. .
. .

Žltkové venčeky - RECEPT 11675

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 25507 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


Žltkové venčeky


[ recept č. 11675 zo dňa  ]


Žltkové venčeky


POTREBNÉ PRÍSADY

5 dl vody, 140 g masla (Palmarín), 280 g polohrubej múky, 5 vajec Krém: uvaríme zlatý klas, pridáme maslo a trocha rumu.

POSTUP PRÍPRAVY

Vodu prevaríme s maslom. Do vriaceho po častiach vsypeme múku a miešame, až kým sa cesto nechytá na varešku. Potom ho odstavíme a miešame až do vychladnutia. Do vychladnutej zmesi za stáleho miešania pridáme po jednom vajcia a dobre vymiešame. Na slabo vymastený plech nastriekame pomocou vrecúška s ozdobnou rúrkou venčeky, ktoré v dobre vyhriatej rúre upečieme. Rúru spočiatku neotvárame, aby venčeky napuchli. Upečené venčeky rozkrojíme, naplníme krémom a vrch posypeme práškovým cukrom.
<< Výborné Mascarpone kocky | Žltkové venčeky | Černošské prsia >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Milka -. (mimianka) ID 84111 (28.2.2009, 19:05)
(zajic) (zajic) (zajic) (zajic) hneď by som si dala
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu