. .. .. .. .. .. .
. .

Bezlepkové rožky - RECEPT 34591

Eva M. (evica39) ID 125668
.
Oblasť: Čadca
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 29.11.2009
Naposledy: 29.3.2024 16:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 14
NÁVODY 0

BEZLEPKOVÁ DIETA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 22 návštěvníkov)


Bezlepkové rožky


[ recept č. 34591 zo dňa  ]


Bezlepkové rožky


POTREBNÉ PRÍSADY

500 g bzl.múky Promix Forte, 3 stredne veľké zemiaky, 300 ml vlažnej vody, 1/2 kocky droždia, štipka kryšt. cukru, 1 KL soli, 3 PL oleja.

POSTUP PRÍPRAVY

Uvaríme zemiaky v šupke, necháme vychladnúť. Očistené postrúhame, pridáme vodu, múku, soľ, olej a kvások. Šľahačom vypracujeme cesto, preložíme na pomúčenú pracovnú dosku a cesto vypracujeme ručne. Rozdelíme na 8 bochníkov, každý trochu rozvaľkáme na ovál a ten potom stočíme pozdĺžne, tak vznikne rožok.
Rožky uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie, necháme pod utierkou podkysnúť - asi 20 min. Potrieme rozšľahaným vajíčom s mliekom a pečieme pri 200 st. C asi 25 minút.
Dobrú chuť !
<< Bezlepkový makový jablčník | Bezlepkové rožky | Bezlepková tvarohová torta >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Beatric š. (Sole) ID 243211 (31.1.2013, 21:25)
Dnes som ich piekla vyborne rohliky.
Nemala som promix forte dala som uni a schar pol na pol ale pekne sa podarili aj s cestom sa dobre pracuje.
dakujem za receptik.Bea
ODPOVEDAŤ
marcela s. (maca137) ID 50883, mimibazar.sk/maca137 (6.10.2012, 21:38)
tento receptík som si ako začiatočníčka bzl pečenia obľúbila na žemličky, chlebík,
ale rožky sa mi roztiekli...........
teraz už viem že výsledok závisí od druhu múky, skúšala som postupne
ďakujem
maca (Y) ,-) (6) ,-) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Janka L. (čopek) ID 192461 (5.5.2011, 8:46)
s cestom sa robí perfektne, už mi kysnú tak sa teším na výsledok |:o) |:o) ^o)
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evica39) ID 125668 (18.4.2011, 17:09)
Niekto používa Jizerku, tiež Schär...každý podľa toho, aké má skúsenosti a možnosti....
ODPOVEDAŤ
Zuzana Z. (corba) ID 144857 (16.4.2011, 18:53)
Chcem sa spytat,aka muka sa da pouzit miesto promix Forte,dakujem
ODPOVEDAŤ
Jana C. (saeda) ID 53061, mimibazar.sk/saeda (4.2.2011, 9:55)
tak toto urcite vyskusam, velmi mi chybaju rozteky...
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evica39) ID 125668 (4.2.2011, 23:03)
Janka, fakt sú dobré, môžeš ich na povrchu posypať rascou, soľou..
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evica39) ID 125668 (21.11.2010, 17:22)
Kočky, ďakujem ! (L)
ODPOVEDAŤ
slavka b. (slawi75) ID 113183 (21.11.2010, 16:56)
:-)Vyzeraju velmi chutne uz len tresku ku nim a napchat sa ^o)
ODPOVEDAŤ
Ivana K. (IvanaKC) ID 156112 (21.11.2010, 16:11)
Evička, sú super. Ja sa stále akosi neviem odhodlať k bezlepkovému pečivu. Raz sa mi niečo nepodarilo, a nejak ma to strašne odradilo.
ODPOVEDAŤ
Eva M. (evica39) ID 125668 (21.11.2010, 16:19)
Ivanka neboj, cesto je jemnučké a treba podsypávať múkou..ale to predsa aj pri pšeničnom ceste. Tiež musím vystihnúť tú správnu náladu na takéto tvarované pečivo, ale fakt sú dobré.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu