. .. .. .. .. .. .
. .

Bezlepkové žemle a rožky - RECEPT 20366

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZLEPKOVÁ DIETA

ID 44947 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


Bezlepkové žemle a rožky


[ recept č. 20366 zo dňa  ]


Bezlepkové žemle a rožky


POTREBNÉ PRÍSADY

250 g muky Mix B, 1/2 kl soli, 3 PL oleja, 200 ml vlažnej vody, 1 sáčik droždia Dr. Oetker

POSTUP PRÍPRAVY

V pekárničke si vymiesime cesto a mokrými rukami formujeme 6 ks žemličiek. Dáme na plech vyložený papierom na pečenie a dáme do rúry na 50 stupnov nakysnúť na polhodinku. Žemličky zdvojnásobia objem, potom prepneme na 200 stupňov pečieme 20-25 minút. Po upečení som ich potrela rozpusteným maslom - kôrka zmäkla a krásne voňajú. Žemličky sú chutné aj na druhý deň.
<< Nemo | Bezlepkové žemle a rožky | Maminke na 80-tku >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
ALEXANDRA C. (sandri155) ID 64012 (2.1.2011, 14:05)
Dobry den ,
Dnes som piekla tieto zemlicky a mne tak pekne nenakysli a su tvrde ja neviem kde robim chybu . Vsetko som dala podla vasho receptu a preto vas prosim o radu . dakujem velmi pekne (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Andrea M. (andy29) ID 44947 (2.1.2011, 19:25)
Dobrý den Saska,
ak ste urobili tak ako je v recepte, tak neviem,kde by bola chyba. Nechavali ste kysnut v rure? Pre doplnenie este, ked davam do rury , tak mam nastaveny horny aj dolny ohrev, ak ste mali teplovzdusnu funkciu, tak to mohlo byt tym, ze su take tvrde. Pokial nedavate kysnut do rury, tak nechajte nakysnut, kym nezdvojnasobia objem a potom dajte piect.Trva to taku polhodinku podla teploty v miestnosti. Pocas pecenia este narastu. Mohla byt chyba aj v drozdi. Mne sa vacsinou vzdy podaria, ale napr. minule som dala kysnut aj piect do takej formy na hranate zemlicky a tiez mi tak nenarastli :(
ODPOVEDAŤ
ALEXANDRA C. (sandri155) ID 64012 (2.1.2011, 20:39)
Dakujem , vsetko som spravila presne podla receptu . ale musim povedat ze chutovo su velmi chutne . Dakujem Vam za rady ste velmi zlata . (hotdog) (hotdog) (hotdog) (hotdog) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Zlatica T. (zlatúšik) ID 5950, mimibazar.sk/zlatusik (27.8.2010, 14:25)
(Y) Vyskúšame.
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu