
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jana H. (bobenko) ID 2706 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Segedín, ako ho robím ja[ recept č. 34123 zo dňa 11.11.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 800 g bravčového stehna, 800 g kyslej kapusty, 2 väčšie cibule, soľ, MČK, tekuté korenie Vitana, 1 kocka Masoxu, mletá červená paprika, olej...kyslá smotana do taniera POSTUP PRÍPRAVY Cibuľku si nakrájame na drobno a na oleji udusíme do mäkka ( môžme zaliať horúcou vodou a tak dusiť pod pokrievkou, cibuľa sa nepripáli...)...Keď je cibuľka udusená, pridáme na kocky nakrájané mäso, osolíme, okoreníme, pridáme tekuté korenie, v troche vriacej vody si rozpustíme kocku Masoxu a prilejeme k mäsu. Zasypeme červenou paprikou, tak, aby mala šťava peknú farbu a dusíme do mäkka..podľa potreby prilievame horúcu vodu, alebo mäsový vývar..keď je mäsko mäkké, pridáme nakrájanú kyslú kapustu , kto chce, aj so šťavou a ešte asi 15 minút dusíme... Hotovo...niekto pridáva na záver ešte kyslú smotanu, ale my ju dávame až do taniera..Segedín je najlepšie robiť deň dopredu, potom ho schladiť a druhý deň znova celý ohriať...bude lepší..Ja som k tomu robila domáce parené knedle. |
![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (upravené 15.11.2010, 20:49) |
ja robievam z pliecka,stehno je veľmi suché ,alebo aj z morčacích stehien | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (15.11.2010, 14:44) |
![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |