. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Segedín, ako ho robím ja - RECEPT 34123

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 2706 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Segedín, ako ho robím ja


[ recept č. 34123 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

800 g bravčového stehna, 800 g kyslej kapusty, 2 väčšie cibule, soľ, MČK, tekuté korenie Vitana, 1 kocka Masoxu, mletá červená paprika, olej...kyslá smotana do taniera

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľku si nakrájame na drobno a na oleji udusíme do mäkka ( môžme zaliať horúcou vodou a tak dusiť pod pokrievkou, cibuľa sa nepripáli...)...Keď je cibuľka udusená, pridáme na kocky nakrájané mäso, osolíme, okoreníme, pridáme tekuté korenie, v troche vriacej vody si rozpustíme kocku Masoxu a prilejeme k mäsu. Zasypeme červenou paprikou, tak, aby mala šťava peknú farbu a dusíme do mäkka..podľa potreby prilievame horúcu vodu, alebo mäsový vývar..keď je mäsko mäkké, pridáme nakrájanú kyslú kapustu , kto chce, aj so šťavou a ešte asi 15 minút dusíme... Hotovo...niekto pridáva na záver ešte kyslú smotanu, ale my ju dávame až do taniera..Segedín je najlepšie robiť deň dopredu, potom ho schladiť a druhý deň znova celý ohriať...bude lepší..Ja som k tomu robila domáce parené knedle.
<< Acidkový koláč | Segedín, ako ho robím ja | Grécka špenátová spanakopita >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
melania l. (lararuby) ID 130989 (upravené 15.11.2010, 20:49)
ja robievam z pliecka,stehno je veľmi suché ,alebo aj z morčacích stehien
ODPOVEDAŤnahlásiť
Jana H. (bobenko) ID 2706, mimibazar.sk/bobenko (15.11.2010, 14:44)
:-$ určite to je super, ale moje mlsné papuľky neyzjedia ani kúsok mastného a hydina mi do segedínu moc nepasuje (H)..ale môže to byť dobré |:o)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu