. .. .. .. .. .. .
. .

Perfektny segedin za pol hodinu - RECEPT 53548

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 173421 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Perfektny segedin za pol hodinu


[ recept č. 53548 zo dňa  ]


Perfektny segedin za pol hodinu


POTREBNÉ PRÍSADY

Pre celu rodinu budeme potrebovat : olej, 1kg kyslej kapusty, cca 400g bravcoveho masa, 1ks cibula, 1x smotana na varenie, sol, korenie, bobkovy list, rasca, cervena paprika + priloha kupena knedla alebo skuste domacu podla mojho receptu, ktora sa zarucene vydari kazdej gazdinke: 1kg polohrubej muky, 1 sacok suseneho drozdia, 4 lyzicky soli a 4 cukru, 3PL olivoveho oleja, 6dcl tepleho mlieka

POSTUP PRÍPRAVY

Na rozpalenom oleji oprazime nadrobno pokrajanu cibulu dozlatova, pridame maso, prudko oprazime pridame korenie, papriku, rascu a bobkovy list. Podlejeme vodou, dusime 10min a pridame kapustu. Podla chuti osolime alebo pridame trocha cukru, ak je kapusta velmi kysla.. Dusime dalsich desat minut, pridame smotanu, nechame previet a mame hotovo.

Knedla: vsetky prisady vymiesime a nechame vykysnut. Vykysnute cesto rozdelime na bochniky a parime kazdy 20 minut, po vybrati poprepichujeme sparadlom a potrieme olejom.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

suroviny
oprazime cibulku a pridame maso
podliate vodou, opaprikovane, okorenene, s rascou a bobkovym listom
dokoncene, ochutene, akurat kysle, zjemnene smotanou a mozeme podavat


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Pre bežca | Perfektny segedin za pol hodinu | Môjmu krsňatku k 1. sv. príjmaniu >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Eva N. (leskot) ID 98318 (15.8.2013, 21:19)
Ja si myslím, že keď Ivanka krája na také malé kúsky to mäso, tak naozaj môže byť za pol hodinky mäkké....a kyslá kapusta tiež nebýva rovnako mäkká (alebo tvrdá) .... ja krájam na poriadne veľké kúsky a tiež musím ustriehnuť, aby sa mäso nerozvarilo, lebo také nám už nechutí ..... (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Frantisek M. (ferri222) ID 226089 (22.6.2013, 13:03)
Bez urazky,ale segedin za pol hodiny ?? (H) jedine ze je robeny v tlakovom hrnci aj to je malo.mne to trva min. 70-80min aby bolo vsetko eno-nuno.
ODPOVEDAŤ
Ivana B. (brculka8) ID 173421 (26.6.2013, 22:43)
nie nerobim v tlakovom hrnci, ale ani nevarim so stopkami :-$ samozrejme, ze s pripravou a s urobenim knedle mi to trva podstatne dlhsie a cas zavisi aj od toho, ake mate maso a kapustu, neviem mne to vychadza tak max 40 min, ale moze to byt aj tym, ze ja mam keramicky sporak a ked to po pol hodke vypnem, tak ono to krasne dojde aj same.. a maso krajam o velkosti asi na 1cmx1cm ,-) ale urcite by som sa s tym nepiplala vyse hodiny *-)
ODPOVEDAŤ
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (27.6.2013, 13:56)
1krat1cm? :-D obdivujem vasu nekonecnu trpezlivost,cize priprava dlha,varenie kratke
ODPOVEDAŤ
Ivana B. (brculka8) ID 173421 (27.6.2013, 19:05)
no bohuzial, maso musim krajat do vsetkych jedal na co najmensie, inak mi to tu bojkotuju :-) ale uz som si zvykla a aj cibulu musim mat na mikromilimetre nakrajanu.... (N) takze tak..
ODPOVEDAŤ
Maria Š. (mickey) ID 6457, mimibazar.sk/mickey (22.6.2013, 18:15)
ona to ale nerobila v tl.hrnci,je to malo,mne za ten cas akurat zmakne kapusta,ale ked to jej vyhovuje,tie chute by sa mali vsetky spojit,najlepsi je aj tak na dalsi den,aspon podla mna
ODPOVEDAŤ
Lenka B. (ballou) ID 28541, mimibazar.sk/ballou (22.6.2013, 18:59)
a ja si myslím že neodhadla čas..lebo nevyzerá byť zlý :-$ (jidlo)
ODPOVEDAŤ
martina g. (tinaG) ID 124180, mimibazar.sk/tinag (1.11.2014, 7:21)
Ty brdo babenky, preco by neodhadla cas!!! len potvrdzujem ze ja tak isto robievam a tiez mi to netrva dlho a je tak chutny ze do vecera zmizne z hrnca, naozaj je to tym ze to masko je na male kusky a ked sa osmahne na cibulke tak potom mu uz netreba vela (Y),takze ja teda s kupovanou knedlou cca 40 minut a je to mnamka :-) (hello) (jidlo) pozdravujeeem. (Y)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu