. .. .. .. .. .. .
. .

Talianska rajčinová omáčka (salsa di pomodori) - RECEPT 29685

Lucia H. (gupka) ID 9968
.
Bazárik v Čechách
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.1.2007
Naposledy: 22.4.2024 10:02
Aktualizácia: 7.2.2020 21:02
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 271
RODINNÉ FOTOGRAFIE 180
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 3
RECEPTY 196
NÁVODY 3

OMÁČKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)


Talianska rajčinová omáčka (salsa di pomodori)


[ recept č. 29685 zo dňa  ]


Talianska rajčinová omáčka (salsa di pomodori)


POTREBNÉ PRÍSADY

1 veľká cibuľa, 500g rajčín z konzervy (ja som okrem konzervy pridala aj čerstvé rajčiny a omáčky tak bolo viac), 3 vetvičky čerstvej bazalky alebo 1čl sušenej, 5PL olivového oleja, 5PL rajč.pretlaku, 2čl kr.curku, 1čl soli, na hrot noža čierne korenie mleté

POSTUP PRÍPRAVY

Jednoduchá omáčka má miernu chuť a je základom zapekaných cestovín cannelloni.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


cibuľu obielime a pokrájame na drobné kocky, opečieme do sklovita na oleji


tento olej som použila ja, ale nemusí byť panenský, dôležité je aby bol olivový


cibuľka sa opeká, nesmie byť do hneda


potom pridáme všetky osatné prísady a na miernej teplote uvaríme na hustú omáčku.


hotovú omáčku pretrieme cez sitko


hotovo a ideme na cannelloni



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Crema di piazza | Talianska rajčinová omáčka (salsa di pomodori) | Neapolské cannelloni >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
hana h. (hankazk) ID 90615 (13.9.2013, 0:39)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (12.9.2013, 23:41)
(G)
ODPOVEDAŤ
Darina S. (Smolinka1) ID 79726 (12.9.2013, 20:32)
(Y) Táto omáčka je super, dnes som robila. (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Miroslava F. (mackopf) ID 5745 (22.11.2010, 12:47)
super... a ako by som tu omacku mohla urobit tak, ze by som ju aj zavarila? priznam sa, ze som este nikdy nezavarala, ale takuto omacku by som aj....
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (22.11.2010, 22:43)
Mirka, neviem, ale teoreticky by to malo ísť, však skús, dobrý nápad, v lete to určite skúsim (L)
ODPOVEDAŤ
Anna H. (barbinkavi) ID 169342 (16.11.2010, 13:06)
(dest) (dest) (box) (box) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (22.11.2010, 22:50)
(hello)
ODPOVEDAŤ
Mgr. Martina Š. (maťula) ID 6172, mimibazar.sk/matula (30.8.2010, 21:01)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (31.8.2010, 11:54)
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (23.7.2010, 19:40)
super receptík, už aj odkladám (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (25.7.2010, 9:12)
(clamp) (clamp) (clamp)ďakujem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu