. .. .. .. .. .. .
. .

Talianska rajčinová omáčka (salsa di pomodori) - RECEPT 29685

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

OMÁČKY

ID 9968 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)


Talianska rajčinová omáčka (salsa di pomodori)


[ recept č. 29685 zo dňa  ]


Talianska rajčinová omáčka (salsa di pomodori)


POTREBNÉ PRÍSADY

1 veľká cibuľa, 500g rajčín z konzervy (ja som okrem konzervy pridala aj čerstvé rajčiny a omáčky tak bolo viac), 3 vetvičky čerstvej bazalky alebo 1čl sušenej, 5PL olivového oleja, 5PL rajč.pretlaku, 2čl kr.curku, 1čl soli, na hrot noža čierne korenie mleté

POSTUP PRÍPRAVY

Jednoduchá omáčka má miernu chuť a je základom zapekaných cestovín cannelloni.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

cibuľu obielime a pokrájame na drobné kocky, opečieme do sklovita na oleji
tento olej som použila ja, ale nemusí byť panenský, dôležité je aby bol olivový
cibuľka sa opeká, nesmie byť do hneda
potom pridáme všetky osatné prísady a na miernej teplote uvaríme na hustú omáčku.
hotovú omáčku pretrieme cez sitko
hotovo a ideme na cannelloni


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Zeleno biela | Talianska rajčinová omáčka (salsa di pomodori) | Neapolské cannelloni >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
hana h. (hankazk) ID 90615 (13.9.2013, 0:39)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (12.9.2013, 23:41)
(G)
ODPOVEDAŤ
Darina S. (Smolinka1) ID 79726 (12.9.2013, 20:32)
(Y) Táto omáčka je super, dnes som robila. (jidlo)
ODPOVEDAŤ
Miroslava F. (mackopf) ID 5745 (22.11.2010, 12:47)
super... a ako by som tu omacku mohla urobit tak, ze by som ju aj zavarila? priznam sa, ze som este nikdy nezavarala, ale takuto omacku by som aj....
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (22.11.2010, 22:43)
Mirka, neviem, ale teoreticky by to malo ísť, však skús, dobrý nápad, v lete to určite skúsim (L)
ODPOVEDAŤ
Anna H. (barbinkavi) ID 169342 (16.11.2010, 13:06)
(dest) (dest) (box) (box) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (22.11.2010, 22:50)
(hello)
ODPOVEDAŤ
Mgr. Martina Š. (maťula) ID 6172, mimibazar.sk/matula (30.8.2010, 21:01)
(Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (31.8.2010, 11:54)
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Iveta S. (yvett) ID 11052 (23.7.2010, 19:40)
super receptík, už aj odkladám (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (gupka) ID 9968 (25.7.2010, 9:12)
(clamp) (clamp) (clamp)ďakujem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu